Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenne sprzatanie czas start

skup zlomu rtv - Warszawa

Polecane posty

Gość gość
Recyklingiem elektrośmieci zajmuje się „Agro Recykling Warszawa” www.elektrosmieci.warszawa.pl . Przewóz i załadunek masz bezpłatny, profesjonalna obsługa no i problem z elektrośmieciem z głowy. U mnie często zdarza się, że trzeba czegoś się pozbyć na osiedlu. Już dawno wraz z sąsiadami umówiliśmy się, że jeśli będziemy mieć coś takiego kłopotliwego, oddamy to przy okazji, jak ktoś będzie oddawał. Polecam

Gość gość
Ja też od czasu do czasu korzystam z usług tego skupu www.skupzlomu-elektroniki.pl. Moim zdaniem mają dobre ceny.

Gość gość
Ja miałem okazję korzystać z ich usług i też wydaje mi się, że dają dobra cenę.

Gość gość
Warto zgłosić się właśnie tutaj http://agorecykling.pl - zajmują się odbiorem i utylizacją elektrośmieci. Korzystałam i byłam bardzo zadowolona - polecam!

Gość gość
Znam ten skład bo dość często tam bywam jak mam coś do oddania i dla tego ja też poleca ten skup www.skupzlomu-elektroniki.pl.

Gość gość
Ja mam ten skład za rogiem i kiedyś jak robiłem porządek w piwnicy to normalnie zarobiłem 200 zł i sądzę, że mają bardzo dobre ceny i opłaca się od czasu do czasu zrobić porządek w starych gratach.

Gość gość
My tez co mamy to oddajemy do tego skupu w Warszawie na Kupieckiej 34. Ostatnio robiliśmy porządki i w naszym garażu znalazły się 4 telewizory kineskopowe i odraz fru na złom...jeszcze trochę $ zarobiliśmy.

Gość Paula

Znam ten skup złomu na Kupieckiej   Warszawy i również oddajemy tam to co mamy.  Ostatnio sprzątaliśmy w garażu i do kieszeni wpadło nam 300zł za stare graty i stare agd. 

Gość Jan

Jeżeli jest ktoś z Olsztyna to polecam skup złomu i elektroniki, który znajduję się na  Stalowa 3. Skup przyjmuję  złom stalowy, żeliwa oraz metale nieżelaznych jak i skup akumulatorów,  silników elektrycznych, komputerów i tym podobne.