Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imiona

Jakie imiona mają Wasze pociechy?

Polecane posty

Gość a co za róznica:
nicola czy nikola. taka sama wieś

Gość a co za róznica:
a tak na marginesie to ludzie nie mają wyobraźni albo są po prostu egoistyczni. Jak można córkę nazwać Nikola? przecież to się kojarzy jednoznacznie. Biedna Nikola kiedyś dorośnie i żaden powązny pracodawca nie będzie brał takiej na poważnie.

Gość tuyiui
Sara- takie imię swojej córce nadał brat męża

Gość zimowa pani
My mamy Filipa i Jakuba (oboje mamy wyższe wykształcenie jeśli to ważne).

Starsza córeczka Hania a dla młodszej jeszcze się nie zdecydowaliśmy, ale prowadzą: Alicja Nina Iza Lilka (mąż to obstawia :>) Mariannę już odpuściłam... miało być po mojej mamie, ale każdy z rodziny: weź, przecież mama nie lubiła tego imienia :/

Gość zuzula111
Eliza

Gość asdfgqwert
nie obchodzi mnie Wasze zdanie (to tak na marginesie) :) uciekam do mojej małej ślicznotki, bo się obudziła, pisząc z Wami, straciłam czas, a swoją drogą dzisiaj Walentynki, dlaczego nie spędzacie ich z romantyzmem ze swoimi mężczyznami, nie wierzę, takie inteligentne kobiety same spędzają taki wyjątkowy dzień??? Ciao!!! ;)

boszsz... dyskusja nad tym co jest a co nie jest patologia- tak jakby mialo tu znaczenie wyksztalcenie czy zarobki? Majac na mysli opisywane tu rodziny z tzw. patologii badz tez z NIZIN SPOŁECZNYCH- zgodze sie ze czestotliwosc wystepowania tych Nicoli itp. jest czestsza, rodzice chca w jakis sposob "odznaczyc" ich dziecko, wybic z szarego tlumu, srodowiska w jakim zyja.... Patologia to wszelkie odstępstwa od normy, to tak najprościej ujmując. Patologia jest alkoholizm, narkomania, złodziejstwo, bicie, zaniedbywanie dzieci. Nie widze sensu w obrazaniu siebie nawzajem, pisaniu kto co ma a tym bardziej jakie ma wyksztalcenie.

Gość ahahhaaaaaa
a dlaczego ty nie spędzasz ich ze swoim superintligentnym mężem? dopiero teraz się obudziałas i mowisz ze idziesz jak ci kilka dziewczyn dopiekło do żywego. a na koniec vice versa: tez straciłam czas pisząc z kims takim jak ty :)

Gość zuzula111
i Daniel

Gość do njdhkjfdf
wez przestań. To czy ktoś ma studia w dzisiejszych czasach nie świadczy o poziomie inteligencji. Bo skończyć je każdy może. Co z tego że mamy z mężem skończone studia jak "sąsiad" jest stolarzem i zarabia krocie. W dzisiejszych czasach ważne by robić to w czym jest się dobrym, a nie skończyć socjologie, pedagogiki itp i siedzieć na bezrobociu. Też mi inteligencja! Podam przykład mojego taty. Ma skończoną zawodówkę bo w biednej rodzinie się urodził i musiał iść do pracy. Ale tyle książek co w życiu przeczytał, tyle co świata zwiedził i taką co ma wiedzę, to ja nigdy nie osiągnę mimo moich wyższych studiów.

Gość koksokoskos
a mnie się lilka kojarzy dość wiejsko

Gość pytanko25:)
Oskar

Gość asdfgqwert
jakbyś uważniej czytała, mąż jest w pracy :( dobranoc :)

Gość zimowa pani
Nasze dzieciusie już śpią,a mąż bierze kąpiel. Chyba na coś się zanosi,bo strasznie długo siedzi w łazience,jak nigdy :)

Gość njdhkjfdf
skończcie z tymi pieniędzmi nawiedzone matrony, bo to ze ktoś ma pieniądze nie znaczy ze jest inteligentny!!! stolarz ma zakład i kasę ok, ale górnolotny, obyty i inteligentny to on na pewno NIE JEST! DOTARLO?

Gość FaustynaMadej
Ja mam na imię Faustyna. Tak, wiem- dziwacznie. Moje dzieci to Kacper i Marcelina.

Cisza, ja i czas- racja, brzmi ślicznie i tak kwiatuszkowo :) Tylko zastanawiam się czy nie jest zbyt wymyślne... osobiście myślałam nad czymś prostym- skoro jedna jest Hania to druga Ala czy Iza. Cóż :) mam jeszcze 20 tygodni żeby to ogarnąc. A tymczasem lecę pod prysznic bo zaraz rozpoczynamy z meżem maratonik filmowy :) Pozdrawiam Cię Cisza ;)

Gość mamo nicolki srolki
twoj maz jest po prostu rylem :) :) :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuu767uytjyt
Nasze dzieciusie już śpią,a mąż bierze kąpiel. Chyba na coś się zanosi,bo strasznie długo siedzi w łazience,jak nigdy xxx pewnie sobie trzepie kapucyna :)

Gość mama 3 skarbow
Dorotka 6 lat Kubus 3 a Paulinka pol roku

Gość sdfghjkl;
lepsza juz Nikola niz jakas Zosia,Nikodem,Stasiu,Kaziu.To jest dopiero krzywda dla dziecka.Jaka dziewczyna będzie chciała miec chłopaka Kazia.

Gość rusałka z bajora
CO TY CHCESZ OD KAZIA?? moja mama ma kazia całe życie i nie narzeka O!

Gość ale z was idiotki
lepsza juz Nikola niz jakas Zosia,Nikodem,Stasiu,Kaziu.To jest dopiero krzywda dla dziecka.Jaka dziewczyna będzie chciała miec chłopaka Kazia. xxx odezwała sie mamusia nicolki albo jessiki :D

Gość My mamy synka
Tomka, nie chcieliśmy wydziwiać a decyzja o jego imieniu zapadła parę godzin po tym jak urodziłam :D całą ciążę były kłótnie i to imię jest wynikiem kompromisu chociaż przez pierwszy miesiąc tak mi było żal że nie wyszło na moje że mówiłam do małego dziecko albo synu :D

Gość My mamy synka
Tomka, nie chcieliśmy wydziwiać a decyzja o jego imieniu zapadła parę godzin po tym jak urodziłam :D całą ciążę były kłótnie i to imię jest wynikiem kompromisu chociaż przez pierwszy miesiąc tak mi było żal że nie wyszło na moje że mówiłam do małego dziecko albo synu :D