Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijakaaa86

nie moge sie wypróżnić:((((pomocy!

Polecane posty

Gość nijakaaa86

mam taki nie typowy problem. stosowałam tabletki przeczyszczajace chyba przez 2 lata, moze dluzej. teraz przestałam je stosowac, i mam problem z wypróżnieniem:( nie mogę sie "załatwić" jestem ociezała mam wrazenie ze spcuhnietami w dodatku bol przy probach na kibelku. pomocy co mam zrobic.. :(

Gość dfghdfghjk
biegnij jutro do dr. poważnie!!!!!!

spróbuj siemię lniane, działa naturalnie - daje poślizg łyżkę odtłuszczonego mielonego zalej wrzątkiem, jak ostygnie popijaj w ciągu dnia możesz dodać miodu (jak przestygnie), też ma działanie rozluźniające

doraźnie czopek glicerynowy, lub kawałek mydła nie lekceważ problemu bo to się może skończyć skrętem jelit

Gość sfsegfet
kochanie kup sobie czerwoną herbatę i pij kilka filiżanek w ciągu dnia przez kilka dni. Reguluje trawienie. Mi pomogło, mojej babci która przez ponad tydzień nie mogła się wyprożnić też pomogło. Trzymaj się :)

codziennie rano zjedz na czczo owoce kiwi z e 2-3 sztuki ale jedz codziennie bedziesz sie wyprozniac regularnie tylko nie jedz po nich zaraz jakiejs potrawy a odczekaj najmnie po godz poleciłam to duzo osobom i na nich to dziala

Gość łołołł
w tym układzie to chyba lewatywa? a dopiero póxniej te kiwi i inne zapobiegawcze, bo teraz ma "zapieczone" i potem pójdzie z krwia , a i hemoroidy gotowe.

no tak zgadzam sie z poprzedniczka a pozniej codziennie 2-3 kiwi i bedzie dobrze kiwi sa niedrogie i zdrowe

musisz uwazac na to co jesz - tylko i wylacznie lekkostrawne posilki i bardzo duzo wody - zeby latwo sie przeslizgiwalo. mozesz wspomagac sie ciekla parafina (da poslizg) ale w malych ilosciach bo zaczniesz popuszczac. doraznie czopki glicerynowe. a na poczatek lekarz i masz to na wlasne zyczenie