Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wiecie co jest obrzydliwe? jak kobieta ma włosy na szyi albo plecach tuż nad zad

Polecane posty

nad zadem :O albo miedzy piersiami :O ostatnio koleżanka prosiła mnie bym pomogła jej zdjąć kiecke i zobaczyłam wielkie włosiska nad koscia ogonową, obrzydlistwo...kobiety są obrzydliwe niektóre :( te owłosione :( dziwne,że często nie te o ciemnej karnacji i gestych włosach maja tyle włosów, tylko takie o jasnej skórze

Gość zxczxzczx
Podejrzewam, że jesteś pedziem :( daj fotkę swojej dłoni z karteczką, :classic_cool:

heheh ;D nie, bo mam poobgryzane paznokcie :( i jeszcze by mnie ktoś rozpoznał :classic_cool: pedziem nie jestem, dzisiaj zachwycałam się urodą Maffashion (julietty) , Eveliny Barry oraz Any Iw coś tam tej co grała dzisiaj w tenisa z Agnieszką Radwańska :) niektore kobiety są oszałamiająco piekne a niektóre są owłosione :O ja bym sie wstydziła komuś pokazać takie owłosionie :O

Gość a bo no takk
to meszek nie wlosy, kazdy go ma

Gość lubię pomidorową
Pani Czkawko, no ku**a..a już prawie siędo Pani przekonałam...a tu znowu taka jazda :P

jaka jazda :P nie no ja tylko stwierdzam taki fakt i zastanawia mnie czemu zwierzątka całe są futrzaste i słodkie a u ludzi włosy wyglądają dobrze tylko na głowie, w małych ilosciach na twarzy (brwi i rzesy) to nie był meszek taki przezroczysty tylko wielkie czarne włosy na plecach :( :O mam traŁme teraz :(

Gość sopon
Ja widziałem dziewczyne, która ma jasną cerę i czarne bardzo widoczne włosy na ciele, bujnie owłosione przedramiona i nieco mniej ramiona, włosy w górnej części pleców dość gęste (nie jest to meszek) dł. ok 1-1,5 cm, kępkę włosów między piersiami dł. ok 4-5 cm i wąsik dl. 0,5 cm. Nie wiem jak dziewczyna moze dopuscic do takiego czegos...

Gość decubal jest na
hirsutyzm to się nazywa. przykra sprawa.