Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdhcudbvkf

Bardzo ważne!!!!! PROSZE o odpowiedź!!!!!!

Polecane posty

Gość kdhcudbvkf

Jaka jest minimalna odległość w jakiej mozna zamówić taksówkę? Pytam ponieważ wracam po 22 do domu z pracy a moja droga piechotą zajmuje ok 40 minut. Niestety mieszkam pod Warszawa i droga którą wracam wiedzie w połowie przez las (innej nie ma) więc jest to dla mnie wyzwanie. Po prostu boję się strasznie. Jestem młodą dziewczyną. Niedawno się tu wprowadziłam i do tej pory przychodził po mnie chłopak ale aktualnie znajduje sie w szpitalu. Odległośc z mojej pracy do mieszkania to ok 3km. Nigdy nie korzystałam z taksówki wiec nie wiem czy to nie za malo dla nich. Pomóżcie proszę.

Gość format dystrakcyjny
nie ma jakiegoś limitu, przynajmniej nie słyszałem 3 km to całkiem sporo biorąc pod uwagę miasto więc się nie przejmuj i zamawiaj najwyżej się dowiesz że nie ale nie wierzę to wówczas dzwoń gdzie indziej

ja bym zamawiała i sie nie przejmowała niczym, wyluzuj :)

Koleżanka kiedyś opowiadała, że padał deszcz więc postanowiła zamówić taxi (nie znała miasta, więc nie wiedziała jak daleko ma do celu), okazało się, że odległość nie wyniosła nawet 1km i ją taksówkarz zawiózł, więc nie ma problemu.

Gość duzy bobasek
Nie ma limitow. Placi sie za trzasniecie drzwiami i licznik bije. Moze to byc nawet 100m.