Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub16,02

Jutro ślub!!! co mam zrobić ???

Polecane posty

Fervex, zgodnie z dawkowaniem na opakowaniu + wit. C na katar krople Afrin

Gość sugar13
Wesele w poście??

Gość co za ciemnogród
a może cywilny i zwisa im czy to post czy nie zdrowia i udanej zabawy

Gość ślub16,02
Właśnie dopiero wstałam , trochę pomogły te leki gardło już tak bardzo nie boli, lecz katar i kaszel jest najgorszy :( Mam nadzieję że przejdzie do jutra. Właśnie teraz idę po herbate malinową do kuchni :)

Gość a moze idz na szybko do lekarz
przejdzie zobaczysz,nie bedzie perfect ale bedzie ok ;) a glupimi komentarzami sie nie przejmuj!!! ludzie czy wy o tym nie wiecie ze od kilku lat mozna odprawiac wesela w poscie????????

Gość ślub16,02
Dokładnie wybraliśmy ten termin. Moja przyszła teściowa oczywiście była przekonana , że nie możemy zrobić wesela w wielkim poście , że żaden ksiądz nam ślubu nie udzieli, ale wszystko się udało:)

Gość Adas_PN
obok lozka pokrojony duzy zabel czosnku polsiekgo, przed spaniem zabek inny obrac i ssac jak gume co 4 godziny 4 tabletki wapna musujacego i po 6 tab vit c ale vit c a nie rutinacei lub C 1000

Gość ślub16,02
a może idz na szybko do lekarz - dziękuję CI ;* Właśnie przed chwilą obudziłam się kolejny raz i ból gardła przeszedł całkowicie , kaszel jest jeszcze ale dużo mniejszy , a katar tez jest mniej intensywny jak rano :)

Gość ślub i wesele
jak jest Wielki Post? marna prowokacja, chyba że cywilny i wesele cywilne.

Gość fgdgdfg
ojej czy z katarem czy bez nieważne ważne, że bierzecie ślub chyba katar to coś normalnego nie? ja skręciłam kostkę na ślubie i jakoś przezyłam :D

Gość ślub16,02
Super :) Już prawie jest dobrze, lekki katar i ból gardła :) Zaraz idę spać , nie ma nic lepszego jak wypoczynek :)

super,idz,idz spac,bo jutro musisz byc wypoczeta,no kataru i kaszlu sie nie idzie tak szybko pozbyc,ale dobrze ze przynajmniej calkiem Cie nie polamalo.Zycze Ci udanej zabawy jutro,i wszystkiego dobrego.Dobranoc.

Gość ślub16,02
Już wstałam :) na 10 mam do fryzjera :) ból gardła przeszedł całkowicie ,chrypa też . Kaszel malutki nieraz, katar jest ale da się jakos wytrzymać :) Dziękuję za pomoc w wyzdrowieniu :)

Gość ślub16,02
Dziewczyny już po ślubie i weselu :) Uff było trochę stresu , w kościele przysięga bardzo dobrze poszła , trochę łez popłynęło , wesele dobrze goście zadowoleni :)

Ciesze sie autorko ze wszystko przebieglo z planem :D To teraz sie dalej kuruj zebys jakiegos zapalenia pluc nie dostala :) Katar i kaszel jednak trzeba do konca wyleczyc.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA :)