Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjgykygftytgt

JESTEM BLONDYNKA Z NIEBIESKIMI OCZAMI, 48KG, 165CM WZROSTU

Polecane posty

Gość hgjgykygftytgt

długie włosy, jasna cera. Zawsze tak o siebie dbałam a teraz czuje sie jak gówno :-O ciagle czuje sie zmeczona, nie mam siły na nic, szybko się męczę, nawet nie mam siły rozmawiac z przyjaciółmi... blada jestem, libido zerowe. depresja? anemia? ostatnio zemdlalam.

Gość hgjgykygftytgt
23 lata mam , podobno jestem ładna tak mówią moi znajomi

Gość czarna9023
ale co kogo to obchodzi ???

Gość czaki1111
z opisu lipa, wole ciemnowlose ;p blondyny sa glupie (nie znam madrej blondii)

Gość hgjgykygftytggt
i lubie brac do pysiaczka. Zawsze jestem zwarta i gotowa na dobra palke:)

Gość hgjgykygftytgt
niewazny jest kolor włosów, znam tez głupie brunetki. Leviatan- nie pracuje, studiuje dziennie. Moze faktycznie przemeczenie, do uczelni dojezdzam codziennie 60km. Ogólnie czuje sie jak bez zycia

Gość nie zawracaj ludziom glowy
glupia Barbie, i tak chlopy beda chcialy tylko na ciebie wskoczyc, a kobiety takim modeleczkom nie wspolczuja, jeszcze sie ciesza ze ci sie noga podwinela.wiem to

zmień dietę na trochę bardziej kaloryczną bo pewnie ci kalorii brakuje + bierz jakieś witaminy bo widać podchodzisz już pod niedowagę ;)

Gość Natala290
ale dla mnie ty jestes wlasnie glupiutka piszesz ze sie ost kiepsko czujesz bez zyci itd. to po co Twoj opis?? wzrost waga?? myslisz ze beda ci tu pisali ze jestes piekna? Przestan .....

Gość Adas_PN
mam tez tak ostatnio, tzn 30 lat, konkretny, zdecydowany, niby o siebie dbam, przykaldowo codziennie przez praca w sklepie, sa 4 mlode dziewczyny, usmiechaja sie, zagaduja, ogolnie czuje ze kazdej sie podobam, a tez czuje si ejak gowno.. czuje sie jakis nie wiem, apatyczny, bzykac mi si enie chce, tylko najchetniejbym usiadl i nie robil nic do tego zjadl bym najchetniej cala duza czekolade.... straszne to uczucie

Gość brunetka z ciemnymi oczami
165, 58 kg, ciemna cera, masz naprawde problem, czy tylko chcesz sie chwalic?mnie to nie boli, wole moj intelekt niz twoja urode

skoro rzekomo prosisz o rade to po cholere sie obnosisz ze swoją urodą, chcesz sie zareklamowac pod pretekstem wyimaginowanej choroby?

Gość hgjgykygftytgt
myslalam,że dziewczyny o podobnej budowie ciała zblizone do niedowagi maja podobne objawy. żadne obnoszenie sie, zdjecia nie wstawiłam przeciez.

Gość Adas_PN
hgjgykygftytgt ja CIe doskonale rozumiem, tez mam takie dni wlasnie moze brakuje TObie jakis witamin? Opowiedz cos wiecej o sobie, co robisz, czym sie zajmujesz, co sprawia Tobie frajde, jakie lubisz hobby co jest co CIe martwi i czy sie czegos boisz? zrobimy test ok?

Gość czas już
Ech, brunetki, blondynki, ja was wszystkie kochać chcę:) ..a tak poważnie to jej po prostu chłopa brakuje...

mam wrażenie jakbym czytała ogłoszenie dla sponsora :D "ESTEM BLONDYNKA Z NIEBIESKIMI OCZAMI, 48KG, 165CM WZROSTU..." :D

Gość hgjgykygftytgt
Adas_PN -biore magnez regularnie -nie uprawiam zadnego sportu -mało przebywam na powietrzu -spie 8h dziennie -studiuje do uczelni dojezdzam 60km codziennie prawie - zycie wydaje mi sie bez sensu - czytam ksiazki jesli chodzi o zainteresowania, -opiekuje sie chora babcia

Gość Evvvvvka2323
No tak, kolor oczu, dlugosc wlosow, mają zasadnicze znaczenie przy okresleniu przyczyn zlego samopoczucia. Naprawde masz tak zjebaną psychike ze szukasz jakiegos dowartosciowania na forum?

Gość czas już
Dajcie spokuj, ona może być i pewnie jest fajną dziewczyną....drobna, figlarna i z problemami, nie pierwsza i nie ostatnia...ale ma odwagę, aby o tym mówić.

Gość jestes za chuda to i oslabiona
jesteś za chuda to i osłabiona

Gość miloscia podbijmy kosmoso
ładna dziewczyna z ciebie

a kolor oczu czy włosów to dla Ciebie budowa ciała tak? chciałaś się zwyczajnie pochwalić i tyle, a prawda jest taka, że jesteś chuda jak patyk więc pewnie bezkształtna, zero dupy czy cyca, więc nie wiem czym się chwalisz...

Gość hgjgykygftytgt
kurcze, mam nadzieje,ze to nie z niedowagi, bo ja jem normalnie, nawet duzo, nie odchudzam sie, a moja waga zawsze oscyluje wokół 47-49kg

Gość hgjgykygftytgt
jestes za chuda to i oslabiona- to ze ktos sie mniej wiecej opisał nie znaczy ze sie chwali :-O kiedys lekarz mi powiedział,ze lepiej byc chudym niz grubym, bo nadwaga to choroba, wiec juz sama nie wiem co lepsze... piersi mam, tyłek mam, wiec bezkształtna nie jestem spokojnie ;)

Gość gienek spod szopuuu
jestes za chuda to i oslabiona idiotko nie kazdy musi byc grubą lochą, NADWAGA TO NIE KSZTAŁTY:-O

Gość Adas_PN
Sluchaj powinnas cwiczyc, moze pobiegac, moze rower, moze w domu jakies fajne cwiczenia, brzuszek albo program treningowy chodakowskiej Kiedys rozmawialismy na pewnych zajeciach i moi koledzy po fachu stwierdzili ze jesli osoba cwiczy, robic cos z wysilku fizycznego, to psychicznie sie dowartościowuje! warte rozwazenia! magnez dobry, ale wazne bardzo jest zelazo!! Jedz duzo owocow!! Okienko, czy dwa czekoladki tez powinny Cie rozweselic Wazne duzo ruchu, powietrza, spacery! Odrazu pozytywne nastawienie, doceniac to co masz, to co poisadasz,Piszesz ze jestes blondynka, niebieskie oczy, wiec szanuj to ze tak wygladasz, czuj sie piekna i jedyna w swoim rodzaju Gdy rano wstajesz popatrz w lustro powiedz sobie ze uwielbiasz swoja osobe za to jaka jest spisz ok, ale mogloby byc godzinke krocej, nie liczy sie ilosc snu a jakosc! Przedewszystkim uchylone okno!!!!! nawet zima!!!! Ksiazki super z zainteresowan bo malo jest teraz tak inteligentnych ludzi, ale dodaj tutaj np nowe hobby dbanie o siebie, swoj wyglad, diety, cwiczenia czyli ogolnie fitness... nie koniecznie zaraz odchudzanie, ale jak dostarczyc organizmowi odp składniki czy czasem masz dobry humor a po chwili zly? czyesto wychdozisz sie bawic? masz przyjaciło? jak widzisz zycie? jak chcialabys by wygladałio (opisz jeden dzien) czujesz sie atrakcyjna, madra i smieszna? w towarzystwie jestes w srodku czy boku? jaka muzyke lubisz, jaka relaksujesz? Napisz mi cos wiecej o sobie, czego si euczysz? Masz rodzicow? dwojke? razem sa? masz rodzenstwo? zazdroscisz czegos komus?

gienek spod szopuuu a wiesz, że między nadwagą a niedowagą też coś jest? jak ma się niedowagę to anemiczne samopoczucie jest normalne, autorko zbilansuj dietę, może jesz nie dostatecznie zdrowo i dostarczasz organizmowi za mało witamin, może coś zmieniłaś w diecie ?

Gość glupie baby jestescie i tyle
nie pisze zeby sie pochwali tylko zapytac, z czego ew moze to wynikac lub czy ktos tez tak ma ja czuje nsie podobnie, nic atrakcyjnosc nie ma z tym wspolnego, co z tego ze jestem atrakcyjna a czuje sie gowno zabilabym sie najchetniej, naprawde nie mam sily, mam fajna prace, fajnego faceta, kurwa mac fajne zajecia po pracy a ja zasypiam z mysla by sobie walnac w lep

Gość lfjoladj
sprawdz sobie hormony