Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina 24

Dieta 1000 kcal porzebuje towarzyszek!!!!!

Polecane posty

wyszłam z poczty jak cos to puśc głuchgo abym wiedziała że to ty :) podpisz sie koralikowa :D

tak, to ten. 530 922 881. tu masz mój numer. i Ty puść strzałkę, i będzie po sprawie (:

będziesz miała czas na rozmowę gdzieś o 13? wyszłabym z psem na spacer i zadzwoniłabym to byśmy mogły pogadać.

Gość grubasek991
Dziewczyny ! I znów musze zaczynać od nowa... miałam taki weekend,że szok...cały czas w biegu wogóle nie było mnie w domu...nie miałam czasu robić sobie swojego jedzonka...w sobote jadłam kebaba a w niedziele KFC:/ niech to szlag... I znów zaczynam od nowa....wiedziałam,że tak będzie...

oj grubasku :c to rzeczywiście przeholowałaś trochę z tym jedzonkiem.. no ale tym razem bądź stanowcza! (:

Gość grubasek991
wiem,wiem.. Teraz musze się wziąć w garść bo do wiosny coraz mniej czasu :D

Rozwiążę Twoje problemy nieskutecznego odchudzania. Skoro wiosna w tym roku zaskoczyła Cię to i Ty zaskocz wiosnę, -> Schudnij ZDROWO I TRWALE do lata ! Kontakt: Wyzwanie_na_odchudzanie@wp.pl lub pod nr telefonu 505 964 635 Czekam na tych którym znudziły się męczące diety i frustracja przy kolejnym efekcie jojo. Pozdrawiam