Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filomiron

gra na przeglądarke

Polecane posty

Gość Filomiron

Hej Znacie jakieś fajne gry na przeglądarkę? Tzw. MMO. Chodzi mi grę w stylu Lord of Ultima. Czyli szukam zasadniczo RTSu, Najbardziej zależy mi na tym żeby było dużo interakcji z innymi graczami (sojusze, plemiona, gildie): czat, forum itd.

empire - ale ostrzegam często przy wprowadzaniu nowych rzeczy są błędy i bugi + bez wydawania realnej gotówki nie licz na bycie top graczem bez siedzenia kilka godzin dziennie/zaglądania co jakiś czas (chyba że w pracy możesz przy okazji zerkać na grę)

Gość a przy okazji tego tematu
jest tu ktoś grający w c&c na przeglądarkę?:)

Gość Filomiron
Czasowo to nie problem, w pracy i tak przykuta jestem do netu czy tego chce czy nie. Jednak wolałabym móc dostać się do czołówki i nie wydawać na to kasy. Póki co tylko Ultima dała mi taka opcję ale fakt, że na poważnie grałam tylko w to i w plemiona. Jednak te drugie miały mniej opcji "społecznych" niż Ultima.

Gość Filomiron
dzięki merkaba za propozycje. Ale już próbowałam settlersów i jakoś tak mi nie leżą. Wydają mi się tacy zbyt "dziecinni"? Bez obrazy of course, to tylko moje odczucie. Szukam czegoś wiesz... poważniejszego :) podbijmy świat, twórzmy sojusze, szpiegujmy, zdradzajmy się, wspierajmy, zakładajmy miasta itp. Takich stadnych motywów szukam :)

Gość Filomiron
up

Gość Filomiron
up