Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANA SYTUACJA !

otworzcie OCZY!!!

Polecane posty

Gość ZALAMANA SYTUACJA !

Kilka dni temu po odejściu Benedykta XVI (który nie wytrzymał nagonki) piorun wali w Bazylikę Św. Piotra, teraz deszcz meteorytów. To jest wszystko spowodowane tym, że ludzkość (jak chyba nigdy wcześniej) obraża stale swojego Stwórcę i Pana. Tak tak dawajcie mi minusy, nazywajcie wstecznikiem, moherem, krzyżowcem itd. Ale zapewniam was, że racja jest po mojej stronie (i po stronie wielu ludzi, którzy myślą podobnie). Jeszcze się przekonacie, ci wszyscy walczący z Bogiem, że każda walka z Nim jest sromotną porażką Człowieka. W 1917 r. w czasie cudu słońca w Fatimie wielu marksistów, darwinistów, ateistów upadło na twarz i zaczęło prosić Pana o litość. Cud obserwowało kilkadziesiąt tysięcy osób. Czy wy (co niektórzy) naprawdę nie widzicie, że w dzisiejszych czasach rządzi diabeł i na każdym kroku ma wiele sług (naukowcy ala Richard Dawkins i wiele innych "autorytetów" związanych z muzyką, filmem, kulturą, polityką, finansjerą itd.) Dzieci od najmłodszych lat są torpedowane kłamstwem, grzechem i odwróceniem Dekalogu. Ludzie otwórzcie oczy!

Gość ixyyyyyyyyyyy
najpierw walna piorun

Co racja, to racja. Najgorsze jest to, że wszystkie te wydarzenia odwracają uwagę od wydarzeń najwyższej wagi dla Polski i świata: przecież właśnie pan techniczny premier profesor Gliński będzie formował nowy, techniczny rząd, wkrótce świat padnie przed Polską na kolana i wreszcie skończy się ta tyrania PO i zaprzańca Donalda Tuska, nastanie powszechny dobrobyt!!!

Gość wydawanie zwłok od 15
może otwórz radio z ryjem o 15?

bazylika to jest najwyszczy punkt w rzymie to i wala w niego pioruny

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
sad ostateczny - jest coraz blizej - samo to ze papierz odchodzi - nigdy tego nie bylo

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
PAPIEZ* PRZEPRASZAM ZA BLAD

Gość ja mam otwarte
Oni tego nie widzą i nie zobaczą przekonają się na właśniej skórze ale wtedy może być już za późno... Wtedy beda prości o pomoc i przebaczenie... Teraz i tak im nic nie przemówił do glowy a szkoda bo jesli coraz więcej ludzi by się nawróciło to coraz lepiej by było...

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
jestem tego samego zdania. nie raz zakladalam topik na ten temat. Bylo powiedziane ze zacznie sie od Watykanu i TAK SIE DZIEJE. wiele ludzi wyrzeklo sie Boga tylko dlatego ze zle im sie pwoodzi ale sami poszli ta droga za diablem tak naprawde- ile jest w ludziach jadu, nienawisci, zawisci, i pogoni za pieniadzem - wielu sie to podoba - nikt nie potrafi cieszyc sie ze szczescia bliskiej osoby lub nawet kogos obcego. to jest przykre

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
tak naprawde od kad tylko nasz Papiez umarl wszystko sie zmienilo

o kurcze! dopiero teraz przeczytalam o tych meteorytach :/ noo to sie zaczyna..

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak to papiez nigdy nie odchodzil? moze pora sie troche doksztalcic a nie doszukiwac sie spiskow, dramatow i koncow swiata?

A czym obraziły twojego pana boga dinozaury? Poza tym za niecałe 5 miliardów lat i tak zgaśnie Słońce czy będziemy obrażać twojego pana boga czy też nie. Jesteś bezrozumną amebą :o

Gość jedyne co obraża stwórce to
twoje pieprzenie ciemny idioto

zgadzam sie z Toba. zbyt wiele teraz zła uwazanego powszechnie za normalnosc. wszedzie tylko pieniadze, morderstwa, seks, golizna i jeszcze raz pieniadze. ludziom sie wydaje ze sa tacy mądrzy i przeskoczą śmierć. niektorzy chca sie nawet równać z Bogiem. tylko czekac jak nastanie jakas wojna i wszystko sie rozpierdzieli, i dobrze, bo ludziom sie w glowach i dupach przewraca. aa i nastala moda na ateizm. widze to wsrod wielu. ludzie odrzucaja wiarę gdy zle im sie powodzi? chyba wrecz przeciwnie, wszyscy ludzie ktorym powwodzi sie dobrze finansowo stopniowo odchodza od Boga, znam takich. inni natomiast , ci co im zawsze pod gorke, np ja uparcie w niego wierza. czasem sie zastanawiam skad sie to bierze.

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
allium - z wiazku z tym prosze ludzi o to aby zmienili swoje nastawienie- aby nauczyli sie wybaczac i przestali byc slugami diabla. to ze sie ktos raz pomodli i poprosi Boga o (wygrana w totolotka aby miec lepsze zycie) i na drugi dzien tego nie dostanie nie oznacza ze on nie istnieje. Udowodnim mi ze jest i istnieje pomogl mi w najtrudniejszych sytuacjach i zawsze spadalam na 4 lapy. nikt nie mowi latac do kosciola codziennie ale pomodlic sie na wieczor i raz w tyg zmowic rozaniec - to nic nie kosztuje - a to co pisze prasa to bzdury , musza cos pisac aby mieli czytalnosc

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
[zgłoś do usunięcia] jedyne co obraża stwórce to - nie obrazaj mnie

Gość Kaczy pdg
Nie pierwszy raz papież abdykował nie siej fermentu Ps. Wg badań przepowiednie końca itd. To głównie sprawka ludzi ze schizofrenią

Gość zimowa pani
Popieram Cię autorko. Za dużo zła jest na świecie. To są już czasy ostateczne.

jezeli o papiestwo chodzi, nasz przeciez tez chcial odejsc - tyle ze naszemu papiezowi zabroniono.. - za duzo wiedzial

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak to skad sie to bierze? Z NAIWNOSCI zamiast wziac sie w garsc, zabrac sie do roboty wolisz wierzyc w cos i liczyc na to, ze kiedys tam bedzie ci lepiej za sprawa cudu i dlatego nigdy w zyciu nie bedzie ci dobrze, bo zamiast dzialac zyjesz jakimis marzeniami o lepszym zyciu po smierci

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
[zgłoś do usunięcia] o co ci chodzi - ja znam wileu ludzi bogatych - ktorzy sa bradzo wierzacy, nie trzeba byc biednym aby wierzyc w boga. zgadam sie z toba w wielu kwestiach. najlepsze przyslowie- Jak trwoga to do Boga !

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
Kaczy pdg- ale ja nie mowie tutaj o koncu swiata XD mowie o czyms innym - mowie o tym jak sie ludzie zmienili - byli zli ale teraz sa jeszcze gorsi ! - po za tym ja wierze w Sad Ostateczny - nie mowie ze stanie sie to teraz czy jutro nie znasz dnia ani godziny

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
[zgłoś do usunięcia] ixyyyyyyyyyyy - ale skad wiesz ze w moim zyciu nie jest dobrze ? ja mam bardzo dobre zycie - jestem z niego zadoowolona nie moge na nie narzekac ale tylko mowie o tym jak sie ludzie zmienili ile zqwisci i nienawisci. Jak nawet wlasna przyjaciolka potrafi zawiesc z zazdrosci.

Gość Kaczy pdg
Nie każdy musi wierzyć. Jeżeli istnieje coś to musi strasznie nienawidzić ludzi.

ale wiara w Boga to coś więcej niz powodzenie w życiu doczesnym , to coś więcej niż zmiana naszych nawyków czy zachowania , prawda ? I co z tym wszystkim ma wspólnego abdykacja papieża ?

Gość ixyyyyyyyyyyy
moja wypowiedz odnosila sie do "o co ci chodzi"

Nie dla kazdego wyznawcy Bozego papiez odgrywa istotną role w jego wierze czy religi. Są rozne odlamy i podzialy wiary,gdzie Watykan i wybór papieza ,czy kadencja obecnego nie odgrywa waznej roli Pomysl nad tym

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
allium - jezeli chodzi o Papierza to to ze przepowiednia sie sprawdza. przeczytaj ze zrozumieniem moj topik. po za tym - ja chce tylko namowic ludzi aby byli lepsi . na zmiane nigdy nie jest za pozno.