Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANA SYTUACJA !

otworzcie OCZY!!!

Polecane posty

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
ToksycznaKobita - zgadzam sie z Toba - wilu papiezy kiedys mieszkajacych w watykanie zajmowali sie czarna magia, trzymali z demonem dlatego skoczyli tak jak skonczyli i nie zawsze wybor w watykanie jest dobry. Chodzi o to ze to wszystko ma sie zaczac od watykanu - i tak sie dzieje juz tam nawet sa przekrety , nie ma tego co bylo. Ja uwazam ze nasz papiez bym przeslany od Boga- zobaczcie ile krajow zjednoczyl, jaki mial przekaz do mlodziezy caly swiat go kochal - no i tak jak powiedzial ktos tam wiecej za duzo wiedzial o wszystkim , on nawet znal 3 przepowiednie Fatimska- ale bal sie ja wyglosic bo byl by zamet i chaos.

Gość ixyyyyyyyyyyy
zastanow sie czy wierzysz w Boga czy w przepowiednie

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
ojj chodzi mi o to aby ludzie zaczeli sie zastanawiac nad swoim postepowaniem.

co i dlaczego ma się zacząć od Watykanu ?:) koniec świata ? :)

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
wierze w boga - ale Maryja ujawila sie 3 dzieci i w to wierze prosze poczytaj o '' cod slonca'' - 1917r 13 pazdziernik i wierze ze jezeli na swiecie nie bedzie lepiej tylko coraz gorzej przepowiednia o Sadzie Ostatecznym sie sprawdzi.

Gość ixyyyyyyyyyyy
jakie kraje zjednoczyl JP2?

Gość ghdhdhbfghb
jestes nie doinformowana. Papież już kiedyś abdykował (700 lat) a z piorunem to lepiej poczytaj bo nie chce mi sie wszystkiego pisac... nic nie wiesz a siejesz panikę, bedzie to co ma byc jesli jestes słaba psychicznie idz na ulicę i krzycz, zamkną Cię a przynajmniej sie odstresujesz.......!

Gość ZALAMANA SYTUACJA !
allium- poszukaj troche w internecie i poczytaj pare ksiazek a sie dowiesz- wyjasniajac ci to na forum musialabym napisac referat nie mam na to czasu. jezeli ciebie to interesuje godzina czytania nie powinna zabardzo sprawiac problemu.

to ty jesteś taka bardziej wierząca przepowiednie i rozmaite objawienia niz w Boga ? :) \ to sie nie dziwię ,ze popadasz w popłoch :)

na świecie jest masę k siązęk a co jedna to lepsza :) oczywiście od Biblii trzymasz ise z daleka ?

i wcale mnie to nie dziwi ze to co ma sie zaczac zacznie sie od Watykanu! Watykan to jedna wielka siedziba zla, maja kasy po uszy, ukrywaja prawde, klamia w zywe oczy, manipuluja ludzmi - oni mieli byc przykladem a czym sa? no wlasnie..

jeden papież juz zrezygnował z funcji, bodajże celestyn jeden nawet spzredał funkcję za 1000szt złota badź srebra :D Ten drugi był papieżem 3 razy :D Nie szukaj w tej decyzji niczego dziwnego, bo więcej dziwactw znajdziesz analizując historię papiestwa

Gość gość
Przeczytajcie w ostrzezeniach.net co ma się wydarzyć ! ! ! !!!! ! ! ! Ludzie OTWÓRZCIE oczy ! ! ! !!!! ! ! ! !

Gość gość
ostrzezenia.net !!!!