Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodaj do ulubionych ah ah

Dziewczyny wiecie jak schudłam 13 kg w 4 miesiące??

Polecane posty

Gość dodaj do ulubionych ah ah

Jeszcze 4 miesiące temu ważyłam 95 kg przy wzroście 177. Wiem, wiem :O Po ciąży doprowadziłam się do takiego stanu. Wcześniej próbowałam wielu, naprawdę wielu diet. żadna nie przyniosła efektu, bo po prostu w żadnej nie potrafiłam wytrwać dłużej niż tydzień :( Ćwiczyć też nienawidzę. No cóż, taki ze mnie typ. Ale marzyłam, by schudnąć. Pierwsze co to postanowiłam, że koniec z dietami. Wprowadziłam tylko zmiany w godzinach posiłków. Na początek pilnowałam tylko, by nie jadać po 19 (spać chodzę koło 22-23). Efektem tego było, że rano wstawałam głodna jak wilk. Więc śniadanie zaraz po przebudzeniu, czyli o 8 (wcześniej śniadań nie jadałam w ogóle). Kolejny posiłek o 12, i tak każdy posiłek co 4 godziny, ostatni tylko ma przerwę co 3. Nie zrezygnowałam z żadnych rzeczy, które wcześniej jadłam. Nadal jem słodycze, smażone itp, może tylko w mniejszych, bo żołądek mi się chyba skurczył i nie wchodzą mi już takie porcje jak jeszcze 4 miesiące temu. Jak mam ochotę na słodycze - to jem o 12, zamiast normalnego posiłku. Chcę pizzę - jem. Wszystko. Tylko co 4 godziny z zegarkiem w ręku. I w ten sposób ubyło mi 13 kg w 4 miesiące :D:D A przede mną jeszcze z 15 conajmniej. Ale w taki sposób to ja się mogę odchudzać :)

Gość gość
Ja to 12 kg w 12 dni zrzucilam

Gość gość
ja 12 kg w 6 tygodni naa diecie sb