Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladniudna studentka filologi

mma brzydkie kolezanki ktore maja po 23 lata i sa jeszcze dziewicami hahaha

Polecane posty

nikt nie ich jeszcze nie chcial ja uwielbiam seks a ze zawsze uprawiam go z jakims super przystojnikaiem jest bosko one nawet nie wiedza ile ich przejmosci ominelo i nawet jak ktos zechce z nimi byc to bedzie to jakis bryzdal z maly fiutkiem i ohydnym ryjem haha

Nie wiem jak bardzo chciałaś/ lub może chciałeś się wykazać ale i tak brzmisz jak sfrustrowany prawik

Gość wwwdd
to ty kurestwo studiujesz :D:D:D:D ile bierzesz za lodzika z połykiem??:D:D

Gość dziewice to nieudaczniki
nie powinny mieć żadnych wymagań. Jakby były atrakcyjne to ruchałyby się z każdym.

jestes typowa laska ktora leci na seks i kase, nic dobrego cie w zyciu nie spotka. zal mi cie

Gość popychaaaam posty
dasz buziaka?

Gość wwwdd
autorka będzie wyruchana ,a jej brzydkie koleżanki powychodzą za mąż :D:D:D

Gość dsfas
Jak facet dziwkasz to źle facet prawiczek to nieudacznik i ścierwo kobieta się puszcza to źle kobieta dziewica nie znalazła odpowiedniego Szkoda, że tylko prawiczek nie jest traktowany normalnie.

W zyciu mnie juz spotyka wszystko co najlepsze a za maz wyjde za bogatego przystojnego inteligentnego faceta bo dla takiego jestem stwrzona tak samo jak i on dla mnie haha

To nie typowa laska tylko typowe prowo :D ale skoro ma to wyładować złość frustratów, cóż tak też można

Gość piekny 29
skad jestes lalka? moze sie spikniemy na male co nieco. Jak jestes tak aldna jak piszesz i dobrze mi zrobisz loda to ci trzasne minetke. Sama penetracja to minimum 30. minut. Jak bedziesz zainteresowana to zostaw namiary. ja jestem z Wa-wy. wysoki brunet o niebieskich oczach, wycwiczonym jezyczku i duzym sprzetem w spodniach. Moje niunie zawsze domagaja sie odtrego rzniecia ale jakis nowy towarek by sie przydal. T y tez bedziesz miec satysfakcje.

Gość piekny 29
I spokojnie żonka nawet jak się dowie to i tak nie będzie miał nic przeciwko bo gdzie znajdzie takiego ogiera jak ja :P