Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbin89

szał na zarę i nexta na allego

Polecane posty

Gość sdsdeeesd
Ale fakt faktem, że kobite chyba pogięło.Taką ilością ubran jak ma ta mała moglaby z pięć dziewczynek obdzielić.

Gość ona3333
A pomyślałyście że kupują mamuśki które nie potrafią same kupić ubranka dla dziecka- bo nie mają gustu, a mają kasę , A tu dokładnie widać jak to wygląda na ładnej dziewczynce i dlatego tak idzie . a że ma dziewczynka tych ubrań tyle że szok

to klony moni27:) moni już przytuliła ponad 3 tyś. a kolejne ma zalicytowane za prawie 4 tyś. To jest nie możliwe ... Mam dużo tych samych ubranek i moja spódnica zary kupiona za 60 zł nie sprzedaje się za prawie 200 zł... Trzeba powiedzieć prosto z mostu, te osoby które licytują za taką kasę to skończone debile i nie wiem co nimi kieruje. Wiadomo ze każdy chce sprzedać za jak najwięcej, ale za 200 zł to można 3 takie spódnice kupić w zarze. Teraz na przecenie była za 30 zł. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358087/1050700/SP%C3%93DNICA%20Z%20TIULEM

Gość ona3333
może sobie podbija z 10-20zł ale na pewno nie ponad 100zł

ok może nie potrafią same ubrac dziecka, ale wystarczy ruszyć mózgiem - niech zapisze sobie aukcje, wejdzie na zara.com i kupi sobie nowiutkie 3 razy tańsze, ale niech wrzuci nazwe w wyszukiwarke allgero i wyskoczy jej 20 identycznych ale tańszych. Nie tylko moni27 czy jakies inne jej naśladowczynie kupują ubrania w zarze czy next.

Gość ona3333
teneryffaa- ona przytuli sobie dobre 7-9 tyś , sama sprzedaje ubranka po dzieciach , ale żeby tyle kasy wywalać na ubranka dla jednego dziecka na wiosna - lato a fakt ta spódniczkę to ja tez kupiłam za 39 zł nową JA jak oglądała jej licytacje to się śmiałam z tych osób co tak padają na głowę albo to - nowy był taki sam na allegro za 54 zł a tu http://allegro.pl/next-piekny-kapelusz-kwiat-3d-cudo-3-6l-i3019349140.html ale fakt - córeczkę ładnie ubiera i umie sprzedać

Gość ona3333
wystarczy ruszyć mózgiem :)- ale widocznie sie nie chce i płacą kokosy za używane ubrania, rozumiem ceny sklepowe ale 2-3 razy droższe :) śmiech

no ciekawa jestem za ile kapello pójdzie - jest sliczny, szukałam takiego na allegro i next ale nie znalazłam. Jak przeglądąłam aukcje to osoba która kupiła te spódnice za 190 zł, kupiła tez podkolanówki zary za 36 zł ( tak na marginesie kosztowały nowe 19,90 bo córka ma identyczne) - rozumiem ze ta osoba ma kase żeby wydawać tyle na ciuchy, ale żeby używane skarpety kupować ??

Gość versace1
widac sprzedawca nie jest glupi:)- prawdopodobnie sam podbija cene a "ciemnota" lapie sie ze towar super i przeplaca;)

Gość ona3333
ja za takie skarpetki nowe bym nie dała 19zł ,ładne ale szkoda kasy :) a za używane 40zł- to trzeba nie wiedzieć co się z pieniędzmi robi a ten kapelusik u innej dziewczyny poszedł za ponad 100zł , tez szukałam ale nie było , ale jak by był to by cena tez była super. Poprosiłam moją teściową o taki sam, i mam podobny na szydełku i za 0zł :)

Gość ..mmmm....
Przestancie zazdrosnice jak ktos ma kase to i niech wywala ze 100000 na ubranka dla dziecka cobwam do tego ?!

Gość higggg
za takie szmaty... :O

Mnie sie wydwje, ze ta pani nie kupije ubran dla coreczki, tylko od razu z mysla o przehandlowaniu. Moe byc tak, ze kupuje na przecenach,wyrywa metki,coreczce strzela foty i hyc od razu na allegro. Tylko noe rozumiem, dlaczego kupujacy po prostu nie kupia sobie w sklepie online nowych :-)

Gość mia mia mia maia mij
No ciekawe.... to ja chyba zaczne mojej corki uzywane rzeczy do PL wysylac niech brat wrzuca na allegro, bo narazie to ida do smieci

Gość mia mia mia maia mij
a NEXTa rzeczy sa w sumie tanie i taki kapelusik, ktory ktos kupil za 170zl na przecenie byl pewnie za kilka funtow. Dwa razy do roku sa wyprzedaze w czasie ktorych caly asortyment jest za pol ceny. Niezly biznes sobie ktos na tym allegro ukrecil

Gość Nie nie nie nie .......
Myślałam o tym dziecku, ciągle biedaczka do zdjęć pozuje... Wczoraj patrzałam na jej aukcję, zebrała 3 tys...

Gość złooooooooooooooooooooo
ciuchy zary są rakotwórcze http://finanse.wp.pl/kat,1356,title,Ubrania-od-Zary-sa-rakotworcze,wid,15110159,wiadomosc.html?ticaid=11014c

Gość Bu bu bu
A co was to boli za ile kto kupuje ciuchy dla dzieci?! Jak ja uwielbiam te wszystkie wpierdalaczki ! Won do swojego gniazda! Kuzwa!

Gość chj ci w dupe bu
bu

Fakt, jest kilka takich marek na allegro, że baby rzucają się i licytują jak opętane, co by to nie było: HiM, Disney, Next, Zara, a już całkiem mnie rozwala jak ktoś opisuje, ze coś jest 'prosto z USA', noż normalnie powiew komuny i peweksu:D Często kupuję jakieś tam pajacyki czy bodziaki, to używane osiągają niekiedy ceny wyższe, niż nowe, stwierdziłam że jak mam z 10 innymi babami bić się o jakiegoś rozciągniętego pajaca z Disneya, to wolę kupić nowy podobnej firmy 2 razy taniej:P

Gość aha123456
zauważylam jedna rzecz, jak jest cos wystawione 'kup teraz' nikt nie kupi lub prawie nikt. Natomiast jesli tą samą rzecz da się na licytację od złotowki to będą się zabijac az cena dwukrotnie przewyższy tą z 'kup teraz'

Gość glupolek :)
sorry ale jak na zare to normalna cena, a ogólnie 61 zł to taniocha, a w tym sklepie to totalna taniocha. Jak Was nie stać to nie przeżywajcie tego że drogie, bo są ludzie dla kórych to tanie

za nowe ciuszki zary można zapłacić, ale za używane płacić 3 razy tyle to lekka przesada

Gość bbbbnnb
podpierdolić ją do skarbówki!!!

Gość crystellla
rozpoczelysmy sprzedaz nowych ubranek na Allegro, sa nowe i w normalnych cenach, Next jest zdecydowanie najladniejszy i najbardziej ceniony dla dzieci, Zara nas jakos nie przyciaga. ja jestem zwiazana z Nextem od lat i tylko tej marki towar jest mi dostepny. ubranka na miejscu w polsce. glownie dla dzieciaczkow do 1 roku ale jesli ktos zyczy sobie inne rozmiary mozemy tez zakupic i wystawic na allegro. zadnej platnosci z gory. nie bawimy sie w cos takiego. wszelkie transakcje tylko przez allegro. sprzedajemy to co mamy fizycznie. zapraszam. Oh-Baby