Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obraz z teczką 15

Moja mam dostaje na mnie 1600 zł alimentów...wyrzuciła mnie teraz z domu

Polecane posty

Gość Obraz z teczką 15

a ja mam 15 lat :-o Zatrzymałam się u babci ale ta mówi że bez pieniędzy raczej nie będę u niej długo. Czy moge jakoś do sądu iść aby dostać te pieniądze?

Gość zakochana w urodzie Devon
nie może cie wyrzucic z domu, jest prawnie zobowiązana by cie utrzymywac do 18 roku życia

już ja widze to wyrzucenie z domu :D Podejrzewam że się pokłóciłyście i w nerwach mamuśka powiedziała za dużo a ty pewnie butnie stwierdziłaś że skoro tak to idziesz do babci ? :P Jesli się myle to wyprowadź mnie z błędu... bo co, spakowała cię i kazała wynosić się z domu i nie wracać? Jakoś cięzko mi uwierzyć ;]

Gość Obraz z teczką 15
Chcesz znać prawdę - powiem tak. Powiedziała że jeżeli jestem na tyle dorosła że umawiam się z 25 latkiem to równie dobrze powinnam się wyprowadzić.

Obraz z teczką 15, no im iała rację, co ty wiesz o życiu żeby się umawiać z facetem 25 lat? Myślisz że o na jakiej płaszczyźnie interesuje go twoja rzeczywistość i twój świat? On ma to od 10 lat za sobą... 15 skończyłaś to może liczy że zamoczy. I nie mów mi tylko że cię kocha, że jestes dojrzała i że on cie rozumie i świetnie się dogadujecie :D Dziecino, hormony buzują to wiadomo że się chłopcy podobają... ale może znajdź sobie takiego mniej starszego... nie wiem, 17-18lat? Jak ludzie są dorośli to metryka nie ma znaczenia, mozna się spotykać z kimś nawet 20 lat starszym, ale w twoim wieku 10 lat to jest przepaść. Przeproś mamę i wracaj pokornie do domu. Zostanie ci przebaczone :D