Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy warto bawić się w sprzedaż na allegro nienoszonych ciuchów?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite171
zysk niewielki

sa stare i stare, moje były w idealnym stanie tylko juz nie modne, sprzedalam je w cenach jakie za nie chcialam, wiec jak dla mnie warto:)

Gość fgf
biznes tragedia. ciężko cokolwiek sprzedać, są setki aukcji prawdopodobieństwo, że ktoś znajdzie twoją aukcje znikoma, że ciuch się spodoba- żadna,

Gość hdiw
to po co kupiłaś nie trafienie?

to spokojnie sprzedawaj, zaznaczaj w kategorii,że nowe tylko w opisie dopisz,ze bez metki, po co ma Ci zalegac w szafie

A ja mam zupełnie inne doświadczenie, otóż kupiłam sobie torebkę z zarze, pod wpływem chwili! przemyślałam sprawę i jednak doszłam do wniosku, że jej nie chcę (za duża, plus masywne złote łańcuchy), niestety - jak to ja, zgubiłam paragon :( torebka powędrowała na allegro- kupiona za 299, wystawiłam na licytację za 250... modliłam się, żeby chociaż za tyle poszła... i ... sprzedałam ją za 670 zł !!!!!!!!!!! SZOK!!!! SZOK!!!!!!!

Gość Snoja9000
A ja właśnie jestem mile zaskoczona jeżeli chodzi o sprzedaż używanych ciuszków. Przed remontem sypialni zrobiłam sobie wielkie "wietrzenie szafy" i zarobiłam prawie 1000zł. Ciuchy miałam ładne, markowe i chyba nie drogie. W każdym bądź razie za zarobione pieniądze kupiłam sobie toaletkę i nowe ciuszki. Polecam. ;)

Gość szafolandia
a chce ktos uzywane z mojej szafy rozmiar S/M mam sukienki , bluzki ,tuniki, bezrekawnik, ok 100szt ale sprzedam na pojedyńcze sztuki ;-) stan oceniam na bdb jesli ktos zainteresowany to podajcie e-mail wysle fotki..... ;-)

Gość Siungs Sonhs Min
Ja rozdaję nietrafione nówki, za dużo zabawy w jakieś durne sprzedaże.

Gość szafolandia
to co jest ktos zainteresowany moimi ciuszkami ;-) ?????????

Gość szafloandia
nie/....jak chcesz to wstaw je na voila i podaj link tutaj, nkt nie bedzie sie bawił w zapychanie skrzynki mejlowej