Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z wenus

nurtujące mnie pytanie poradźcie coś

Polecane posty

Gość z wenus

witam serdecznie mam takie pytanie brałam tabletki anty lesllinel ostatnio miałam wyjazd i zapomniałam wziąć recepty więc poszłam do pani ginekolog po receptę i ona stwierdziła że może mi przepisać yazminelle więc je kupiłam ale pierwszą tabletkę wzięłam dopiero po 9 dniowej przerwie miesiączka skończyła mi się 6 dnia przerwy i po tym z moim partnerem kochaliśmy się codziennie wieczorem czy zmiana tabletek i 9 dniowa przerwa może mieć jakiś wpływ i mogę zajść w ciąże czy to jest nie możliwe z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam

Gość w ogromnym przelocie XV
Zmiaba tabletek nie, ale wydłużona przerwa oczywiście, że tak. Skąd Ci w ogóle przyszło do głowy, że ciąża jest niemożliwa?

Gość z wenus
to tylko pytanie jestem świadoma że coś może być tak po prostu napisałam ale dzięki za odpowiedź podejrzewam że może coś z tego być tym bardziej że nie zawsze mogłam wziąć tabletkę o tej samej porze ale tragedii nie będzie

Gość z wenus
acz kolwiek tak po 9 dniowej przerwie to chyba takie nie zbyt realne

Gość z wenus
niech ktoś się jeszcze wypowie chciałabym poznać orionie innych co o tym sadzicie

całkiem realne. podczas 7 dni przerwy nie zdąży dość do owulacji, podczas 9cio dniowej już tak.