Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bacior

wszyscy poszli spać

Polecane posty

Gość pierdolicie....
ten twoj kolega popelnil samobojstwo z powodu dziewczyny?>

Zawsze się zastanawiałem, po co koiety tak dążą do śluby i chyba wiem po co, po to, aby móc torturować faceta, one chyba z tego satysfakcję mają jak psychicznie torturują facetów, nie ważne czy przesoloną zupą czy też odmawianiem seksu, jak by nie patrzeć, to czerpią z tego satysfakcję.

Gość pierdolicie....
standardowo nie widze odpowiedzi :o

Ja miałem 4 kolegów, którzy walnesli samobója przez dziewczynę, wiec sama widzisz.

Gość i ja tez
G.A.K, wiesz zalezy co rozumiesz przez "mlodsza, czy starsza", ja tam sie mloda czuje :) Nie oceniaj wszystkich kobiet i nie wrzucaj do jednego wora, ok? Chociaz powiem Ci jako kobieta nawet, ze baby to sa pizdy czesto, dlatego wiekszosc moich kumpli to faceci ;) Mam jedynie dwie przyjaciolki, reszta to chlopy :D

NIE.nie wiem jak inne zony ,ale ja jak juz cos robie to na ostro , żeby poczuł :P :)

Gość i ja tez
Ale to to juz przeginka, nikt nie popelnia samobojstwa przez kogos, nie obwiniaj wszystkich kobiet. Najprosciej powiedziec "to przez babe", a skad wiesz ze powody nie byly zupelnie inne? Na takie tematy nie lubie rozmawiac, bo niestety ale znam to po prostu. Nie mnie oceniac czemu to zrobili i nie Tobie, nie wiesz co w cudzej glowie siedzi/siedzialo.

Gość pierdolicie....
chociaz to odpowiedz nie do mnie to i tak odpowiem xD Cos mi sie wydaje ze masz zbyt wyidealizowany obraz facetów :o faceci jako kumple są ok, sama mam wielu, ale jako kandydaci do zwiazku to inna bajka. Na poczatku zawsze kazdy jest fajny,pozniej wychodzi szydlo z worka. Chocby po odrzuceniu wasza reakcja jest naprawde żałosna. :P

Gość i ja tez
Mnie sie nie wiesza :D

i ja też ..... ja nie mam oprócz jednej z liceum (przy czym ja daje 0 . a tak to nie mam wcale przyjaciółek , sa znajome. sama jakos daje rade , nie trzeba mi przyjacółek , wiecej roznoszą ,niz wnoszą . wole kolegów -znajomych, uprzednio informujac .mozna pojajczyć i sie powygłupiać:):P

i ja tez- Młodsza to taka do 40 ... Co do kobiet, to też już nie jestem młodzieniaszek, bo za parę lat 30 walnie, więc wiem jakie są kobiety, przekonywałem się o tym od narodzin czyli 29 lat doświadczenia to dużo.

Gość i ja tez
pierdolicie ----> a do kogo odpowiadasz ;)

Gość pierdolicie....
Przykro mi, chlopak o ktorym pisałam wcześniej też popełnił samobójstwo, powodem była m.in dziewczyna ale też miał inne problemy, nigdy nie jest tak ze jeden problem popycha do ostatecznosci. Z drugiej strony tez znam dziewczyne która sie powiesiła, zaszła w ciaze z jakims dupkiem ktory ja zdradzał, została bez srodkow do zycia itp. Plec nie ma znaczenia, od czlowieka zalezy jaki jest

Gość i ja tez
G.A.K jesli moge swoja opinie wyrazic to widac po prostu nie trafiles na jakas normalna kobiete. Moze tak chujowato Ci sie potoczylo, albo co. Ale ja Ci gwarantuje, ze normalne laski sa i istnieja :)

Gość i ja tez
Ty wiesz jakie sa kobiety ktore znasz, a znasz jakies normalne chociaz? Chociaz normalnosc pojecie wzgledne ;) Co dla Ciebie znaczy "normalna kobieta"?

pierdolicie....- Bo faceci na początku udają, a potem są normalni i tu jest problem, kobiety myślą że mają idealnego faceta a tym czasem mają normalnego faceta i kiedy są normalni, to kobiety zaczynają się buntować i mu dogryzać, bo chcą "wyjątkowego". Tak naprawdę kobieta ma dwie dobre cechy. Pierwsza to taka, że pociąga faceta seksualnie, a my mamy fioła na punkcie seksu i odwala nam na tym punkcie, co zresztą kobiety doskonale wykorzystują. A druga pozytywna cecha to taka, że koieta powoduje że facetowi chce się żyć, ma tak jak by jakieś zadanie w życiu do spełnienia, a jednocześnie powoduje że jego samoocena wzrasta, dajecie nam optymizm do życia, ale tak naprawdę oprócz tego to za dużo nie dajecie. A jak odchodzicie to świat się nam wali i albo picie albo samobój, lub kompletnie zamknięcie się na świat i zgoszknienie.

Gość i ja tez
Jankesa, sorka nie zauwazylam wczesniej Twojej odpowiedzie. Ja mam kumpli facetow i to bardzo dobrych, kobiety mi bardzo duzo krzywdy wyrzadzily niestety, dlatego mam przyjaciolki dwie, na ktore zawsze moge liczyc. Za to przyjacieli mam wiecej. I tego nie rozumiem wlasnie, zeby kobieta kobiecie dowalala? Facet chociaz wprost powie, a nie bedzie kombinowal za plecami. Chociaz i z takimi mialam doczynienia, ale takich to olac cieplym moczem i niech spierdala :D

i ja tez- Nigdy nie miałem kobiety, skutecznie od dzieciństwa żeście mnie do siebie zrażały i stałem się samotnikiem, w pewnym sensie mizoginikiem, natura też mnie urodziwą twarzą nie obdarzyła, co także utorowało mi drogę życia. Jak na razie to nie znam normalnych kobiet, a jedynie ich wajanie jak to są zajebiste, a praktyka pokazuje zupełnie coś innego.

Gość i ja tez
G.A.K, a skad Ci sie takie poglady wziely? Ja tam zawsze chcialam normalnego faceta, a nie jak Ty to mowisz, wyjatkowego? I kobiety i mezczyzni potrafia udawac, ale udawanie to nie jest zwiazek przede wszystkim.

i ja tez- Też zauważyłem że kobieta nienawidzi drugiej kobiety, ale udaje że ją lubi. A jak jest anonimowa to niszczy ją. Kafeteria jest tego przykładem, jak jakaś wklei fotkę swojego ciała, to kobiety tak ją zdołują, że pewnie z domu przez tydzień nie wyjdzie, a w realu udają jak to się lubią. Facet to niestety zawsze myśli o seksie, mamy silną seksualność i trudno nam rozmawiać z kobietą nie myśląc o seksie z nią, ma to tą dobrą cechę, że was szczerze zazwyczaj lubimy, co wy kochacie wykorzystywać.

Gość i ja tez
Nie ogarniam, Jankesa dla kogo ten link jest? Bo jak dla mnie to ja jestem kobieta :D I nawet nie odpalilam, bo nie wiem czy to do mnie skierwoane jest ;)

Gość i ja tez
G.A.K, ale kto mowi ze kobieta nienawidzi innych kobiet? Ja bym w zyciu takimi laskami sie nie otaczala, po chuj mi to? Ja nie z tych ze wiesz, ej ja to mam to i to a Ty nie masz. Ja glebsze relacje tworze jednak. No to ja juz nie wiem, ja mam tylu kumpli ktorzy nie mysla o seksie ze mna, tylko dziela sie swoimi problemami ze mna no i tyle.

I ja też ... sorry , pogubiłam sie , . ale i tak mam jazdę na ten utwór . całe moje zycie :(

i ja tez- Gdybyś chciała normalnego faceta, to każdy bez problemu by cię poderwał, a zauważ że te ładne to trzeba się natrudzić aby je poderwać, bo one chcą wyjątkowego, takiego aby im każda zazdrościła.

Gość i ja tez
To ja chyba jakichs dziwnych facetow znam :D Nie rozumiem skad Ci sie takie oglady biora? A facet to nie wiem, takie zwierze co to tylko o seksie myli i koniec? Nie wiem, to i jakies dziwne kobiety znasz i jakichs dziwnych facetow.