Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bacior

wszyscy poszli spać

Polecane posty

to ja też powiem- Nie mam chorych, jestem raczej milczkiem, wiec w realu dużo rzeczy przemilczam, wiec relację z kobietami mam dobre, bo to zazwyczaj moje klientki, wiec muszę być miły. To raczej forma mojej życiowej mądrości, seks nie jest chyba tego warty, aby kobiety spowodowały że facet ma przez nich przewalone.

Gość i ja tez
Hmm, pierdolicie---> to ze jestes oczkiem w glowie swojego taty to tez wybitnie normalne nie jest. bo czemu reszte ignoruje, he? Tez masz dziwne podejscie co do facetow dzieki temu.

I ja też .. . nie wszystko jest ok, ale sie dogadujemy. i z innym nigdy nie załozyłabym rodziny.

i tak mysle ze troche przesadzasz, jestes dorosly i bardziej dojrzały to bedzie Ci latwiej, jak to sie mowi za mlodu nie tylko ty byles odrzucony, mlode laski moze i nie mysla :P ale te starsze juz sa powazniejsze. Gdybys chcial to bez problemu bys kogos mial, nie zwalaj na wyglad. Problem tkwi w psychice

Gość i ja tez
Niepotrzbne mi demoty maua, ja mam przyklad w swojej rodzinie ;) Ale innym moga sie przydac, mam nadzieje.

i ja tez przeciez nie napisalam ,ze ignoruje innych. Ma praktycznie same kobiety w otoczeniu. Ojciec zmarl jak byl mały, mial chyba 8 lat, 3 siostry i matka , teraz mama, ja i brat ale z nim to tez tak roznie, wiadomo ze jest milosc ojcowska ale to bardziej ze mna sie dogaduje, nie sadze zeby to bylo zle. Niby jakie mam spojrzenie na facetow wg Ciebie?

Gość to ja też powiem
gak , nie wszystkie kobiety to suki co nie oznacza że na takie właśnie trafiasz

Mi tez sie zacina , z opoznieniem widac posty:( a czemu wy tak rano tutaj zbaczajac z tematu? :>

Gość i ja tez
Jankesa no nic poza tym, ze nie jestes szczesliwa Ci nie powiem. Jedynie to, ze moglabys znalezc szczescie, bo takie wiesz "z innym bym nie zalozyla rodziny" to dziwnie dosc brzmi. Bo tego nie wiesz akurat. No z tym swoim zalozylas rodzine, a co by z innym bylo to juz ciezko okreslic.

znam te demotywatory . najpiekniejsze to było:) . ale i najgorsze..

maua94- A po cholerę mi teraz ktoś? Ja za stary już jestem, zawsze byłem sam, wiec moja psychika się inaczej ułożyła. Teraz towarzystwo mnie męczy, tak się ukształtowałem, jedynie pociąg seksualny mi pozostał, co powoduje że kobiety mnie wkurzają a nie są mi obojętne.

i JA TEŻ...> ALE JA NAPRAWDE NIE CHCE INNEGO KOCHANKA ,JAK MÓJ MĄŻ , I JESTEM SZCZĘŚLIWA. NIE POTRAFISZ TEGO PRZYJĄĆ DO WIADOMOŚCI ,?

Gość i ja tez
maua, sie chyba w ogole ominełyśmy, bo z oczkiem w glowie to ja do kogo innego pisalam akurat.

Gość to ja też powiem
twoje rano to jeszcze mój wieczór he he he

jakbys mial 50lat to moglbys tak mowic choc i wtedy nie wszystko stracone;) w roznym wieku ludzie zakladaja rodziny:) a teraz ile masz?

to ja też powiem- Niestety ale wszystkie, z wami trzeba się nauczyć żyć, szkolić trzeba się już od lat nastoletnich, bo inaczej człowiek z wami nie wytrzymie, a właściwie z waszym charakterem.

GAK......> to zle ,że aż tak sie zamknałes .. tylko niektóre z nas to takie suki na które trafiałes . reszta ,to kobiety ,które szukaja jak ty.

Gość i ja tez
Ano chyba zes sie zaczernilas od pierdolice ;) to by zmienialo postac rzeczy. Wy wszyscy tacy czarni, nie chce mi sie na swojego nicka czarnego wchodzic, wchodze tylko i wylacznie wtedy jak ma to sens, a ja nie wiem, czy do jakichs konkretow ta nasza dyskusja doprowadzi.

maua94- 29 i z każdym rokiem coraz bardziej dziczeję.

i ja tez - to było do mnie, tzn zaczerniłam nick w koncu choc nieco inny jest niz tutaj pewnie stad zmylka :P pisalam na poprzedniej stronie, ale faktycznie forum zacina i nie dochodza posty :(

Gość i ja tez
Jankesa, ale czemu mnie atakujesz?

Jankesa- Teraz i tak to nie ma znaczenia, bo w tym wieku i tak nie ma wolnych kobiet, pozostają jakieś rozwódki i panny z dzieckiem.

no w koncu zalozylam ;) i sam nick troche lagodniejszy, bo zarzucali mi ze wulgarna jestem :P wciagnal mnie ten topik choc racja ze chyba do niczego nie prowadzi :P

gak to szukaj wśród młodszych ;) na wlasne zyczenie tracisz mlodosc:P

a jakbys tak czytał jak ja to co bys pomyslał /aś? bez żalu.

Jankesa a ja Cie dopiero po raz 1 dzisiaj widze a siedze tu z 2 lata albo i więcej ;)