Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bacior

wszyscy poszli spać

Polecane posty

i ja tez- Oni myślą o seksie z tobą, ale ci się do tego nie przyznają, kobiety też podświadomie się ubierają tak, aby faceci o nich zmysłowo myśleli. Taka natura i jej nie zmienisz.

Nie lubię muzyki anglojęzycznej. Wolę Polskie, Rosyjskie i Niemieckie utwory, najlepiej z gatunku RAC

A wy jesteście mężatki czy panny? A może rozwódki?

Gość i ja tez
G.A.K, a co to znaczy ladna? Piekno jest pojeciem wzglednym. Ja mam normalnego faceta, z ktorym mam normalne problemy. Nie wiem, z tego co mowia inni moi kumple to ponoc jestem zajebista laska, taka wiesz do pogadania do pojscia na browar i tak dalej ;) Mialam fakt pare sytuacji, ze mi sie ktorys tam nie to ze zakochal, ale cos tam chcialby wiecej ze mna, ale to przeciez sie siadzie i pogada i spokoj. Co Ty za ludzi w ogole znasz? Jakies dziwne te Twoje relacje moga byc, skoro tak mowisz jak mowisz.

tez mysle,ze na złe kobiety trafiałes , a kumpli co tak mysla to sobie odpuść i jak zaprosza na piwo , to im spróbuj wytłumaczyc . 😘.

Gość i ja tez
Heh, to ja sie ubieram jak "worek na ziemniaki" w takim razie :D A po jaki chuj ja mam sie dla faceta ubierac? Chodze w tym co lubie, faceta problem czy mu sie podoba czy nie, w zyciu bym sie na goscia nie nastawiala. Moje zycie to jest, ja nie wiem, Ty chyba jakies desperatki znasz :D

I ja Też.... ? no i tu jest problem , mam tak samo jak Ty. tylko ,że u mojego zazdrośc załączyła sie po ślubie.

Gość i ja tez
No i se wszyscy poszli ;)

i ja tez- Ja jestem dobrym obserwatorem. Akurat mam taki zawód, że dużo chodzę po domach i spędzam w nim po kilka dni a czasem nawet tygodni, więc widzę jak to wygląda. Natura u nas tak działa, że ciągnie nas masakrycznie do kobiet, seksualność to jednak potężna siła, a właśnie ta siła powoduje że wpadamy w sidła. Jak pisałem, to widzę jak to wygląda od kuchni i i jest to masakra, wolę być sam, ale posiadając zdrowy popęd seksualny, to powoduje że kobiety działają jak magnes.

Gość i ja tez
Uuu Jankesa, wspolczuje ja mialam jednego faceta ktory byl chorobliwie zazdrosny, to do niczego nie prowadzi, bo tak sie nie da zyc. Wiesz zdrowa zazdrosc to rozumiem, wiesz jak tam sobie z gosciem pogadasz a on powiedzmy troche tam zazdrosny bedzie ;) Ale jesli juz chorobliwa sie wlacza to ja bym zwiazek konczyla moment.

Gość to ja też powiem
tak czytam i zastanawiam się co was o tej porze na tak poważną dyskusję wzięło zamiast spać ją to przynajmniej w pracy jestem i zakaz spania mam ...

Gość i ja tez
G.A.K mi sie wydaje, ze Ty sobie tlumaczysz na swoja modle, a nie ze "dobrym analizatorem" jestes. Znasz Ty jakas normalna kobiete? Poznales w ogole? Czy tak gadasz bo gadasz bo Cie zenska czesc ludzkosci wkurwia? Podaj mi jakis argument na to, ze wszystkie kobiety sa takie same.

Gość i ja tez
Aj tam od razu powazna ;)

to ja też powiem- Ja już się wyspałem, mam nieregularne spanie, czasem lubię sobie w nocy po lesie pochodzić.

Gość pierdolicie....
a mi sie wydaje że z zadna kobieta nie nawiazałes głebszej relacji i powierzchownie oceniasz. moze w Tobie jest problem, bo owszem sa takie jak piszesz ale wiekszosc dziewczyn jest normalna. jesli wolisz byc sam..to czemu nie. Twoj wybor.

i ja tez- Skoro mam 29 lat, zero związków, zero seksu a w młodości chodziłem na imprezy i zagadywałem do dziewczyn, to trudno abym miał o was dobre zdanie, z drugiej strony jak widzę jakie kobiety są, to myślę że bóg jakoś mnie chyba bardziej lubi od innych i tylko częściowo pokarał mnie w życiu kobietami(matka, siostra,nauczycielki itp), innych bardziej pokarał bo dał im żony a czasem dołożył nawet córki...

Gość to ja też powiem
no tak to odbiera , czyż relacje meskodamskie typowymi nie są ? bo nie żarty chyba sobie tu z kogoś robicie he he he

Gość Irulana27
Gak jesteś ksiedzem czy akwizytorem?

Gość pierdolicie....
tez sie zastanawiam dlaczego z niewinnej gadki rozpetalo sie pieklo :P z drugiej strony badzmy wyrozumiali :P ma zal do kobiet o odejscie kumpla, tez miałam w tamtym czasie i na nic byla solidarnosc jajnikow;)

I ja też , ja żYje z nim , juz prawie 15 lat , i jestem na tyle silna ,że wywaLCZE SWOJE. . nie zawsze jestem szczęśliwa . ale on pewnie tez nie niekiedy:( Kochamy sie , inaczej bysmny sie nie kłócili.

Gość pierdolicie....
gak a co ma powiedziec moj tata jak w rodzinie mial same kobiety od dziecka i teraz tez tak jest? ;) podobno wszystkie sa takie same to czemu jestem jego oczkiem w glowie a z reszta ma swietne kontakty? :P

Gość to ja też powiem
gak bez urazy ale ty masz jakieś chore relacje z kobietami

Gość i ja tez
G.A.K matka czy siostra to nie sa dobre przyklady. Tu jeszcze wchodza w gre zaleznosci rodzinne. Nie wiem, moze one cos Ci zrobily. No Twoja kwestia ze odbierasz kobiety jak odbierasz, ja tu juz nic wiecej nie wniose skoro tak myslisz.

Irulana27- Ani to ani to, a teraz zastanów się kogo wpuszczasz do swojego domu na wiele godzin przez na przykład dwa tygodnie....

bo jest dobrze . i co masz sie teraz doszukiwac-dlaczego? -NIE. jest OK. i niech sobie "kobiety" Źyja , a WY sobie swoje . jaka wielka filozofia.?

pierdolicie....- Są faceci, którzy lubią kobiety i je rozumieją.

Gość i ja tez
Jankesa, jakbyscie sie kochali to bylabys szczesliwa. Nie powiesz mi, ze jest wszystko ok., bo ja wiem ze nie. Podam Ci przyklad, moi dziadkowie np. sa razem cos teraz bedzie ok. 70 lat i oni sie kochaja, oni zawsze przy sobie byli, nie bylo nigdy miedzy nimi zadnych dziwnych jazd. Teraz moja babcia jest chora, niewazne na co, a dziadek przy niej non stop siedzi. To jest dopiero milosc, ze ja sie obaawiam ze jak jedno z nich umrze to strace obydwoje.

dorobiłam sie czarnego nicka ;) a teraz zgadnijcie ktora pomaranczka pisze.;)

Gość Irulana27
GAK jesteś psem :P