Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masz pytanie????

KONKRETNE PYTANIE DO KONKRETNEGO FORUMOWICZA

Polecane posty

Duchu, a raczej nędzna podróbo:D w Twoim wieku, to już perwercha, a nie podnieta :D

Już nie ma tzo podnosić. Znaczy się pora nie ta. Jedni ubierają piżamy inni zdejmują, lub zrywają bieliznę, zależy od temperamentu. :P Niemniej utarczek wystarczy.

Gość nadzieja to stara panna
spiknij się ze starym kawalerem Nowym :D :D

Widzisz pomarańczowy frajerze, zakładaj sandałki i sam się wąchaj z kawalerami. Zawsze jakaś się zlituje. :P A że półka to nie jakaś i jak do łóżka wpuszcza to na pewno by mieć spokojny sen. :P 🖐️

Widocznie źle szukasz półko albo jesteś za bardzo wybredna. Ja tam nie narzekam, co temat, to wrogów przybywa. A i tak się zakochałem

Z pewnością, wkładacie sobie w duupy podwijając kutasy. To ma być podniecające. :O Mnie to nie rusza, dlatego ochłoń i poszukaj w innych ssakach.

To u Dek z małpą też byłeś. :) Brawo Jasiu. Zbieraj info, bo to potęgi klucz, ale komu ja to mówię. :) Szkoda że tak słabo potrafisz to wykorzystać. :( Kłopoty z inteligencją, przewrażliwienie, przykre dzieciństwo?

Ja? To wy się odpierrdolcie. Przez wasze mamejskie pisanie półka jak się pojawiła tak spieprzyła, bo widzi co się święci a nie przepada za takimi klimatami. :O I teraz przez was wduupębrajcy nie wiem co dziewczynę boli, lub czym jest zdegustowana tak naprawdę, bo coś takiego na pewno nie zrobiło na Niej wrażenia.

Przenośnia taka. Ochłoń chłopcze płaskostopcze zanim zgubisz ostatnie włosy w nosie. Dość niefortunna bo zleci się tu połowa Jasiów i powstanie prawdziwy chaos...

Chciałem również zaznaczyć że nie ma potrzeby pisania z dużej litery, nazw przedmiotów, które wymieniłeś. No chyba że są na początku zdania ale to chyba wiesz? :D :D Nie wiedziałeś??

Gość upe upe
dobry top :D

Gość ankieeeter
a ja się tak zastanawiam czytając to... ile lat na kafe jest Nowy ? Ile ma projektów? Ile kobiet z forum zaliczył?

Gość pytanie do ducha cafe
Ile masz fotek kafeterianek? Czy rozmawiasz z kafeteriankami na skype lub/i gg-kamerkach? Czy spotkałeś się z kimś z kafeterii na żywo?

Mam pytanie: skad biora sie mity o tych projektach I licznych znajomosciach? Z zazdrosci? Uposledzenia? Czy tylko z chwilowego braku zainteresowania rzeczami bardziej przydatniejszymi? ;) bo te pytania bardziej przypominaja zarzuty;)

Gość 45plus
A ja bym chciała poznać iphona Ma ktoś namiar jakiś na niego??

Gość mam tylko 1 pytanie
Całość przeczytana i 1 pytanie, proszę o szybka i szczera odpowiedz, tak zanim padnę i nie wstanę. Czy Nowy pisze z Blondyneczka jako te różne zmieniające się projekty?

Gość mam tylko 1 pytanie
1 pytanie, proszę o odpowiedz. (nie pytam o milion gówien pływających w tym szambie, to 1 ciekawe spostrzeżenie, coś mi tu zalatuje głębszą znajomością i sympatią na wyższym poziomie, a może to tylko kac?)

Gość podobno on ma 17 projektów
wiele sławnych nicków dało się zrobić, jego projekty też są sławne.

Gość do mam tylko 1 pytanie
Pamiętam ten dzień dokładnie :) jakby to było wczoraj :D był to poczatek stycznia :) i blondi zadała mi właśnie takie pytanie :) Pamiętam to dokładnie bo się śmiała, że tylko na gg wie, że z nim pisze a tak to się szukają po kafe :P Ale kto ich tam wie :D przyznała się wtedy, że sama już nie pamięta jakie ma projekty i hasła :D i jakie @ odbiera a jakie nie :P dlatego ograniczyła sie od 5 stałych :P

Gość do mam tylko 1 pytanie
Jakby co, ona chyba sama nie wie z kim ma ten netowy romans :P

Gość mam tylko 1 pytanie
Spox, czyli sami nie wiecie :D zajebiście jak zwykle ;) + że to nie dwa projekty moderacji tylko dwie lub trzy jebnięte osoby :classic_cool:

Gość podobno są bardzo inteligentną
parą :P a na kafe kręcą beke wymyślając nowe projekty :P

Gość też słyszałem że to trzy osoby
:P