Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masz pytanie????

KONKRETNE PYTANIE DO KONKRETNEGO FORUMOWICZA

Polecane posty

Mimo braku przecinków i coraz częstszych błędów jesteś tu, w mojej opinii trollem faworytem. Nie wierzę, że to napisałam. :O A trudno, odbije to sobie następnym razem. Zryty masz beret, ale miło się czyta.

Gość do Nowego w miescie
Nowy czy TY! potwierdzasz ze ALICJA jest modką? chyba blisko ze sobą jestescie powinienes wiedziec.

Wasze kłamstwa są tak przekonywujące że zaczynam je łykać jak indor kluski. I tzo że są? Zrujnuje to wasz świat? Mój bynajmniej nie, nawet na banie, jak będę tu miał ochotę coś napisać to to zrobię. :D Juken i modełłe, błechehehheheheehehe Przecież On myje stopy zawsze nieodpowiednim ludziom. Dobrze że znalazł sobie żonę, bo by poleciał na twardo i dawał duupy. :P

Jedną sprawa nowy w mieście umie tylko krytykować innych a jeśli się jego krytykuje to słowem się nie odezwie buc jebany wyśmiewac tylko się potrafi z innych

Alicja, była, jest i będzie dla mnie moją ulubioną Góralką :) Chociaż nawet wpadłaby w modelatorskie, z którymi raczej nie sympatyzuje, bo mają chuujową robotę za marne grosze a muszą się użerać z tą całą spierrdoliną. Mało tego, jak nienadążającą, to zjeby dostają od porządnych, choć wściekłych userów. A jednak tzipa nie oderwie się od koryta, bo ma władzę i może udupić każdego i to w dowolnej chwili, od własnego widzimisię....

TheExpendables najlepszym sposobem obrony jest atak. Mam czekać aż ktoś mnie pierwszy zacznie obrażać. Zauważyłeś pewnie że nie zachowuję się dość konwencjonalne a moje posty wręcz prowokują by rzucać we mnie kamieniami. I mimo prewencji :P i mi się dostaje, już rzadziej solidna tyra :(, przeważnie to pozbawione wyobraźni wyzwiska i pomówienia. I Ty mi piszesz że tylko wyzywam a kim, Ty kurrwa jesteś za kogo się uważasz ;)🖐️

Bó, Ty uduś mnie swoimi piersiami. Daj mi słodką śmierć i stań się bohaterką, która uratowała to forumowe grono od ostatniej żyjącej szowinistycznej świni na świecie. :P 🖐️

Gość podbijam.......
PISZCIE NA TEMAT!!!!!!!!!!!!!

Gość ale cyrk
do ludzki przedmiot, na obiad jadasz kał w sosie moczowym czy z duszone w rzygach??

Gość facet z potrzebami
Tajemnicza gdzie byłaś jak Cię nie było ? :) 🖐️

Damska obsługa pod moją postacią Nowy w mieście ci się marzy? Spoko, chodź. Wezmę między piersi twoją głowę. Weź ją na bok i chwyć sutka w usta. Jedynie tak mogę ci zrobić. :/

T-1000 i Ty terminatorku wiesz o tym najlepiej. Widzę do tej pory ran nie wylizałeś jak toczyłem Cię za swoim rydwanem. Myślałem że masz chociaż jaja, ale gdzie tam. Skończyłeś w barach dla homoseksualistów i zamiast lizać rany obciągałeś jak nienasycona foka. Teraz tyle się już nałykałeś tej spermy że przychodzisz sobie i mi imputujesz. Po czymś takim mam Ciebie traktować poważnie.

Bó, to ma być rewelacja, nie ssanie matczynego sutka, na to miałem już czas. To musi naprawdę wyglądać spektakularnie. :D Na łóżku musi odbyć się prawdziwy dramat. Potrzeby dawania życia ze śmiercią.... Spadam zanim naprawdę poniesie mnie wyobraźnia a Wy śmiało, zadawać pytania, bo od tego się nie błądzi :) 🖐️

Gość po kiego Nowemu
wrzucacie:O Przeciez On nie mowi na serio to raczej zartobliwe i sarkastyczne wypowiedzi nie rozumiecie tego? Nie widzicie? Troche dystansu ludzie!!! Kazdy ma swoj sposob bycia

The, nie chcę powiedzieć. :/

Brahmin, tobie chodzi tylko o łóżko. A ja jestem małą kaczuszką, której trzeba miłości i wsparcia i czasami czegoś do żarcia. :P Tak, to napisała Osiecka.

Nowy w mieście przytłacza mnie myśl, ze znów cie nie będzie. Jesteś głópi, że idziesz gdy jestem i podaję ci cycka do ssania. A wynocha.

Gość posuwacz postu
zacinka

Gość taaa rodzinne ciepło
a potem wpisy na kafe Zona mi nie daje Mąż chyba mnie zdradza i masa rozdartych bachorow :O:OO taak to wyglada? :O

Gość dla cisnej cipki
:D

Gość dla cisnej cipki
:O

ja mam pytanie do ogółu-podobno dziś 30 dużych baniek do wygrania czy ktoś wie jakie padną liczby? Tylko proszę odpowiadajcie szybciutko, bo kolektury chyba tylko do 20.00:-o