Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, mielibyście pretensje, że kobeta przed Wami kogoś miała?

Polecane posty

Prawiki, mielibyście pretensje, że kobeta przed Wami kogoś miała?

Gość prawik NIE MA PRAWA
WYMAGAĆ czegokolwiek od normalnych osób

Gość rgehytr
Seks w związku akceptowany bo to przecież normalne ewentualnie seks układ z przyjacielem znanym od wielu lat jeszcze ujdzie 9 Seks jakiś przygodni, jakieś inne seks układy, sponsoring czy inne rodzaje prostytucji, jednorazowe zabawy w klubowym wc z jakimiś gogusiami itp. NIEAKCEPTOWANE

Gość Sami się błaźnicie a potem
płaczecie że wszyscy wac gnoją :D idioci ! :D

Gość rgehytr
prawik NIE MA PRAWA WYMAGAĆ czegokolwiek od normalnych osób 9 Niby czemu nie jest normalny i nie ma prawa wymagać? bo co? Bo seksu nie uprawiał? Jak ktoś skorzysta z prostytutek to już jest według ciebie "normalny"?

Gość rgehytr
Jak ktoś wymaga normalnej kobiety a nie jakiejś co lata na prawo i lewo to się błaźni?

Gość prawik NIE MA PRAWA
oczywiście że jest normalniejszy, ja od lat chodzę na prostytutki i dziś mam legendarne umiejętności łóżkowe

Tu o seks nie chodzi :D tylko o to że dorosły facet nie potrafi się z nikim związać / nie potrafi swoją osobą żadnej zainteresować. Czy to jest normalne ? (pytanie retoryczne)

Gość rgehytr
Niektórzy nie potrafią tak bez uczuć, mechanicznie jak zwierze jakieś uprawiać seks. Niektórym potrzebne jest uczucie, związek a Tobie jak widać nie. Prawiczzek jest tak samo normalny tyle, że potrzebuje zaufania, uczucia, związku a Tobie jest to niepotrzebne.

Gość rgehytr
Krwawy Edward To co na siłe ma się z kimś wiązać? Nie można nikogo zmusić bo Cie kochał ani byś Ty kogoś kochał.

Gość rgehytr
Twoim zdaniem normalne jest być w związku z kimś do kogo się nic nie czuje tylko po to by być " normalnym"?

No a kto tu mówi o kochaniu ? Widać że nie masz pojęcia o związkach. Myślisz, że para się spotyka tylko jak są zakochani ? NIE jak kogoś poznajesz to sie znim spotykasz a potem przychodzi zakochanie lub też nie.

Czytaj ze zrozumieniem, i druga moja część - myślisz że jak dorosły facet nie potrafi ŻADNEJ kobiety sobą zainteresować jest normalne ?

Jeden tu się żali, że jego kobieta miała wielu, a on nikogo i jakby to miało być już tak do konca.

Jak nie są zakochani, to po co się spotykać? Jak zagadywałem do tych, w których byłem zauroczony. 4 razy zagadałem.

Cholera,nie jest w stanie spojrzeć z punktu widzenia prawika ;) To znaczy same prawiki pewnie by jakieś podstawy do takich oczekiwań miały; ja natomiast nie miałbym takich pretensji,bo jeśli ja wcześniej miałem kobiety,to byłbym zwykłym hipokrytą oczekując od panny dziewictwa :P Ale rozumiem,że moja odpowiedź moze zostać zdyskwalifikowana :P

No jak kogoś sie pozna to najpierw sie z tą osobą spotykasz, żeby ją lepiej poznać a potem dopiero sie zakochujesz idioto :o

Gość rgehytr
Edward Można kobiete zainteresować ale może nie być chemii W drugą stronę to też musi zadziałać facet to nie maszyna na zainteresowawanie się każdą kobietą

Gość rgehytr
Edward nie każdy jest tak kochliwy jak Ty.

Ja nie jestem kochliwy :o przecież to logiczne, jak kiedyś mi się spodobała dziewczyna to się spotykaliśmy, poznawaliśmy się, zostaliśmy przyjaciółmi i dopiero potem przyszło zakochanie. Ale ok nie wymagam wiedzy tego typu od kogoś kto nigdy nie był w związku :o

Gość O JAAAA
Najpierw sie zakoch*jesz, a pozniej zagadujesz. Nie dziwie się że jesteś dalej sam :D Eddy ma racje ćwoki

Ja zagaduje, jak widzę kilka razy piękną kobietę i czuję do niej chemię.

Gość O JAAAA
Ty zagadujesz ? Już byś nie kłamał

A od czego? Od różnych rzeczy, od tego jak sie zahcowuje, wyglad, glos, spojrzenie, jak sie Wam rozmawia pozniej.