Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, mielibyście pretensje, że kobeta przed Wami kogoś miała?

Polecane posty

Gość rgehytr
Loooooser wybiera takie u których nie ma szans żeby nie być w związku

Ogólnie najlepiej sie dobierać zgodnie z zasadą, że facet musi w danej sferze byc przynajmniej równy kobiecie. Dotyczy to głównie wzrostu, zarobków, grona znajomych oraz przeszłości seksualnej. Oczywiscie nie jest to wymóg ale zazwyczaj przynajmniej 3 z tej listy muszą się zgadzać, żeby związek miał szanse na przetrwanie.

Gość Miyako
Looooser znowu kompromituje się takimi tekstami. Co za idiota :D

Gość rgehytr
Edward może nie byłem w związku ale spotykam się na codzień z wieloma kobietami, mam wiele koleżanek, z którymi często szalejemy w klubie ale to nie oznacza, że na bank w kimś się zakocham a ktoś we mnie. To tylko zwiększa szanse ale tylko tyle. Tobie akurat wyszło bo oboje chcieliście tego samego. Niektórzy tyle szczęścia nie mają.

Gość Miyako
Przyjaciel z penisem :D

Gość baron377
0

Gość baron377
sex

Gość Delfin Iwana
Krwawy Edward!! Ty myślisz jak kobieta! Ty jestes kobietą!!! "Spotkać się, pogadać, poznać, a miłośc przyjdzie potem" LOOOL tego nie mógł facet napisać.

Gość można ;d
Daj mu spokój śmieciu, dobrze gada :o A niby jak to ma wyglądać ? Według ciebie ?

Gość O JAAAA
"Spotkać się, pogadać, poznać, a miłośc przyjdzie potem" - no a jak inaczej :o ?

Gość vsdlrkm
pwmgo

Gość dsfsdfe4t54
O JAAAA " "Spotkać się, pogadać, poznać, a miłośc przyjdzie potem" - no a jak inaczej ?" A jeśli mężczyzna nie znalazł tej, do której coś by poczuł poważnego "miłość" i z tego powodu jest prawiczkiem... Ale większość kobiet nawet nie zastanawia się nad takim wariantem bo nie uznają, że mężczyzna potrzebuje się zakochać i nazywają go odrazu nieudaczniekiem czy ścierwem.

Gość O JAAAA
Czytaj ze zrozumieniem, to bylo jaka obrona Edwarda

"jak kiedyś mi się spodobała dziewczyna to się spotykaliśmy, poznawaliśmy się, zostaliśmy przyjaciółmi i dopiero potem przyszło zakochanie." ­ Bzdura. Przyjaźń - ta z bardziej szczerych - jakie może (jeśli w ogóle) zaoferować kobieta, to może być ew. z jej eks bo przez ten czas jaki minął ludzie poznali się już z niemal każdej strony a że nie zamierzają dłużej kontynuować znajomości na szczeblu intymnym to przyjaźń wydaje się najrozsądniejszym wyjściem. Za to do związku przyjaciela się nie bierze. Kto trafia do szufladki z napisem ten już tam zostaje do końca. Oczywiście zawsze można liczyć, że w godzinie kryzysu dziewczyna ulegnie i do czegoś dojdzie ale wiadomo jak to się kończy. Dla kobiety jej przyjaciel jest aseksualny i to się nie zmieni. One to wiedzą, my to wiemy, na tym forum same to piszą a edek jak zawsze zaskoczony. Sam miałem sporo przyjaciółek (ha ha ha) ale do związków to żadna z nich sobie przyjaciela nie brała.

Gość O JAAAA
No właśnie aseksulany :D czyli cały ty :D

Ja to się w ogóle nie liczę. Na szczęście mojemu kotu na mnie zależy i docenia mnie za to co dla niego robię. Nie jak ludzie.

Gość co za różnica czy 5 czy 10?
A ja jestem sam i już się z tym pogodziłęm :) Wam radzę to samo, lepiej się poczujecie :)

Gość luzer zgrywa macho
a dalej sam