Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia s...

Nie dam RADY !!! dziecko

Polecane posty

Gość głupia s...

Chodzi o moja córkę.Aktualnie ma 2 lata i 4 m.Nie potrafie być dla niej dobrą matką.Gdybym mogła nie mowilabym do niej cały dzień.Nie bawie sie z nią.Kiedy mnie wkurzy albo się dre albo daje jej w tyłek.Ona to czuje.Łaknie mojej uwagi,zabawy .Kocham ja tak naprawde i to bardzo ale jakoś nie mogę się przełamać.Czasami kiedy mówi np ze jest glodna czy chce pić to mam nerwy że znowu coś chce.Najlepiej jakby cały dzień była cicho.Niewiem co robić.Siedze i wyje.Mam takie wyrzuty symienia że z bólu chyba umre.

Gość marne prowo napisane przez
faceta - nieudacznika

Gość Demon SLK
to ojciec nie może się nią zająć też....ile ty masz lat

Gość głupia s...
Ona mówiła kiedy miała 1,5 roku ładnie.A teraz mówi wszystko.Nie slyszales o "lekkiej mowie"?

2 letnie dziecko jest okropne, od 4 lat jest fajne jak sie odda do przedszkola i pojdzie do pracy :)

Gość 2 lata może mówić, że jest
głodna tylko nie tak jak Wy sobie to wyobrażacie. Może mówić " Mama daj mniam" " Ammm" itp.

Gość głupia s...
Mąż się nią zajmuje po pracy.Ja mam 26 lat.Nie zawsze tak było.To było moje słoneczko kochane.A teraz? Jestem zalamana.

zamienię dobrze wychowanego psa na dziecko, które ciągle czegoś chce dodam, że pies sam sobie robi do miski i wyprowadza się na spacer właścicielka będzie miała spokój i czas na bycie dobrą panią :P

Gość no 2 letnie dziecko
raczej już potrafi zasygnalizować o swoich potrzebach.

Gość głupia s...
moje dziecko zna tabliczkę mnożenia i gra na fortepianie utwory szopena

Gość głupia s...
Ona nie mówi że chce amm tylko np że chce kanapke albo mleczko.Mówi wszystko.Jest tak wygdana że szok.Kiedy śpi patrzę na nią i płacze że jestem taka beznadziejna.

Gość zazuzizazuzaj
czym sie zajmowalas przed ciaza? miałas matke? jakie mialas z nia relacje?

Gość głupia s...
" SZopena" słaby podszyw.

Gość głupia s...
Z matka relacje mam dobre.Tak jak pisałam tak nie było zawsze.Ja kocham córkę ale ostatnio nie daje rady.Moze dlatego że siedzę w domu od jej urodzenia.Niewiem.

jesteś straszna, to prawda. trudne do pojęcia jak można być taką suką.

Gość oh juuuu
Moje 7 tygodniowe dziecko potrafi pokazac ze jest glodne, robi taka charakterystyczna rybke pyszczkiem. Nie wiem co was tak dziwi ze 2 latek mowi. Zreszta chyba nie o to chodzi... Autorko a wszystko Cie tak irytuje czy tylko dziecko? Moze masz jakas nerwice?

"Gdybym mogła nie mowilabym do niej cały dzień.Nie bawie sie z nią.Kiedy mnie wkurzy albo się dre albo daje jej w tyłek." x i taka mamusia mówi "ja kocham córkę".

Gość głupia s...
Głównie dziecko.Po całym dniu z nią mam ochotę strzelić sobie w łeb.Wiem że to straszne.Ona pewnie już mnie nie kocha chodź widzę że pragnie mojej bliskości.To piękna,mądra dziewczynka.Dlaczego co ze mną nie tak?!:(

Gość głupia s...
Gdybym jej nie kochała nie miałabym wyrzutów sumienia.

Gość Gwałcicielka staruszków
Napisałaś że masz wlasny salon fryzjerski a cały dzień siedzisz z córką? nawet nie doglądasz swojego dobytku? coś mi tu nie pasi

wyrzutów sumienia być nie miała gdyby nie było "społecznej presji" na rodziców. dlatego masz wyrzuty sumienia że jej nie kochasz a wręcz nienawidzisz choć chciała byś być przez ludzi uznana za "dobrą, kochającą matkę" bo to jest nobilitujące a zła matka jest jednym z najgorszych stygmatów. nie o córkę ci chodzi a o samą siebie.

Gość głupia s...
Jaki salon do cholery?

Gość głupia s...
Oferma do cholery ja nie pisze że zawsze taka byłam.To trwa ok 2 miesięcy i się martwię. A skoro widze i się boję tzn że zależy mi na dziecku.Wcześniej byłam zupełnie inna.

Gość 2letnie bywają mega
wkurwiające, najlepsza matka czasem się ugnie ale po pierwsze nie bij jej, uwierz mi nic dobrego to nie przyniesie znajdź sobie coś co Cię odstresowuje, np. jak mąż przyjdzie wychodź po prostu, choćby na spacer jak będziesz przelewać swoją złość na nią spierdolisz sobie dziecko krótko mówiąc a za 15lat będzie "gdzie popełniłam błąd", dziecko to nie zabawka

to znajdź sobie jakieś zajęcie i odpocznij trochę a nie odreagowuj swoich frustracji na dziecku.

Gość Gwałcicielka staruszków
Sory,nie ten topik

znajdź sobie pracę na pół etatu a do opieki nad dzieckiem opiekunkę albo babcię. nic nie szkodzi że wydasz na nią tyle co zarobisz, chodzi o to żebyś oderwała się od ciągłego przebywania wyłącznie z małym dzieckiem.

Gość kahdhf
Komus sie zdrowo pojebalo. Durnie,byle sie wypruc na kogos az topy myla imbecyle. To minie niedlugo,masz meza,ktory sie nia zajmuje po pracy,zrob cos ze soba.wyjdz gdzies. Jakis kurs,cokolwiek. Co ja mam powiedziec?? Jestem sama z dzieckiem i nie marudze. Ono na swiat sie nie prosilo. Kazdy ma chwile zmeczenia materialem. Ale nie powinnas krzyczec na nia i dawac klapsow. Ona sama nie zrobi sobie jedzenia. Panuj nad soba,bo dziecko to nie tragedia.

Gość głupia s...
Ostatnio dałam jej w tyłek bo zabiła szybe.Nie wtrzymalam.Później płacze,przepraszam bo mi przykro.Boli mnie to wszystko.Niechce być zła matką.

Gość kahdhf
Skoncentruj sie na sobie,a nie wyzywaj na niej. Oddaj ja choc na chwile do zlobka,chodz z nia na grupy dla malych dzieci. Myslisz,ze ona ma ochote siedziec caly czas w domu i sluchac sfrustrowanej,krzyczacej i bijacej matki?? Postaw sie tez na jej miejscu. A przede wszystkim zrob porzadek ze soba,bo masz meza,ktory przejmuje obowiazki. A ty marudzisz i nic nie robisz.