Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia s...

Nie dam RADY !!! dziecko

Polecane posty

Gość sylwia3479
!offerma ale gamoń z ciebie wyobraz sobie,ze mój syn w wieku 2 LAT zepchnął telewizor z komody wierzysz? nie musisz,ale tak było więc nie dziwi mnie zbita szyba o której pisze autorka,bo wiem,ze to całkiem mozliwe do wykonania przez 2 latka

Gość sylwia3479
i nie wiem,czemu dziwisz sie,ze 2 l dziecko woła jesc z jakiej ty planety jestes,ze tak cie to wszystko zadziwia??? wyobraz sobie,ze mój syn w wieku 2 lat nie tylko samodzielnie jadł i szło mu to nawet całkiem niezle ale nawet załatwiał sie do nocnika tez nie wierzysz???

Gość beatunia278
Tak mam meza. Pomaga mi duzo przy dziecku, moj synek ma 18miesiecy pomaga tzn jak wraca do domu to bawi sie z nim wykapie go czy polozy spac... jak ma wolne to tez bardzo duzo czasu z nim spedza ma z nim bardzo dobry kontakt powiedziala bym ze lepszy ode mnie.. Jak maz wrac to jestem inna szczesliwa, wtedy mam z kim pogadac i jest zupelnie inaczej, ja mysle ze mam depresje maz tez tak podejrzewa.. Dlaczego nie wroce? ale do czego nie mamy mieszkania w Pl pracy chca wrocic popadla bym tam w jeszcze wieksza depresje z powodu braku srodkow do zycia....

Gość beatunia278
do Ofermy.. moje dziecko ma 18 miesiecy potrafi powiedziec mama ammm... pic z kubeczka i nie wyleje z niego ani kropli chodzby nie wiem co.. je kanapke, co prawda z sama szynka lub serkiem zeby nic mu nie pospadalo, ale je!! wiec przestan glupie teksty pisac, kazde dziecko jest inne.