Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaLehmann

Kolega który o mnie zabiegał nazwał mnie materialistką

Polecane posty

Gość sadowazy
Ten kto nawet ma w planach być taki jak ona, nie ma szans ponieważ, ona chce kogoś kto już te plany zrealizował :) Ale oczywiście autorka ma prawo odrzucić kogoś za to, że ma mało kasy( nie oznacza to, że jest od niej wcale gorszy) ale nie powinna mu tego wypominać. Jego życie jego sprawa jak słusznie zauważyłaś. I jak ktoś tu słusznie napisał każdy z nas jest materialistą.

Gość popycham tylko posty
.

to jest oczywiste i piękne, że przy pewnym poziomie zaradności u faceta -kobiety pojawiają się same, jak grzyby po deszczu :)

Gość sadowazy
"nie rozumieją że np. w kraju arabskim aby mieć żonę trzeba mieć majątek aby zapewnić jej byt bo gołodupca żadna nie zechce tzn jej rodzina nie wyrazi nawet na to zgody !!!!!" OTO TYPOWA HIPOKRYTKA :D Chciała by takich facetów jacy są w arabi saudyjskiej. Ale o tym jak traktowane są tam kobiety już nie wspomni bo tego zapewne już nie chce :D Po za tym można by tutaj jest wysunąć następującą argumentację: A wy nie rozumiecie tego, że przez waszą durną walkę o równouprawnienie coraz bardziej wchodzicie na rynek pracy, realizujecie się zawodowo, zakładacie firmy itd. Ok róbcie to! Ale gdybyście były "prawdziwymi kobietami" czyli siedziały w domach i zajmowały byście się nim oraz dziećmi, my miieli byśmy więcej miejsc pracy, wyższe zarobki itd. Oczekujecie prawdziwych mężczyzn bądźcie prawdziwymi kobietami!!.

Gość ja uslyszalam
ze nie mam mozgu:D powiedzialo gowno uwazajace sie za bostwo;p

Ja jestem materialistą i nie boje się do tego przyznać. Czy materializm jest zły? Jak dla mnie ani zły ani dobry, materializm to tylko pragnienie rzeczy takich jak np TV, komputer, samochód itd., a jak materialista znaczy zły człowiek, no cóż jestem samo ZŁO XD

Gość popycham tylko posty
każdy co sie tu burzy to nieudacznik, i ich to albo boli, albo są zazdrośni o to że inni sobie radzą, albo nie mają ambicji 💤 masakra