Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nautilus1977

kobiety dla męża w łóżku są inne niż dla kochanka

Polecane posty

Gość gość
A dla mnie bez różnicy czy - kobieta to kobieta. Zawsze jest super, sexy i ciekawie w łóżku. Wspólczuje tym co się zamykają przed swoimi partnerami bo coś nie wypada, co ona/on sobie o mnie pomysli, itp. sposoby myślenia z czapki.... Takie zachowanie prowadzi tylko do rozpadu zwiazku predzej czy pozniej. Jak idziesz do łóżka to daj z siebie maxa a zobaczysz co Cię spotka z drugiej strony!!! Jak będzie jakaś negacja itp. to kopnij w d**e druga polowke i uciekaj! Szkoda zycia!!

mialem tez kochanke w łozku to wszystko co mozliwe wyprawiałem z nia mowila mi ze przed mezem miala jakies bariery ( nie chciala aby maz pomyslal ze jest jak szmata w lozku) maz o polyku mogl zapomniec, anal tak samo kupowalem jej skapa i sexowna bielizne to ubierała mi sie w niej a z mezem spała w pizamie miala tak jak pisalem wczesniej bariere przed nim a ze mna pokazywała to co lubi zwiazek trwał cos ponad rok ale juz sie skonczyło...

Gość gość
Kaziu jest się czym chwalić :D

Gość gość
I dlaczego sie skonczylo skoro tak dorze żarlo?

Gość lolkinia
Pragnę Was zaprosić na nowo powstałe forum - http://D**ecz.ga - Najlepsze d**eczki w sieci :)

Gość gość
To szkoda. Ciężkoko znalezc odpowiednią osobę, bo sama rola kochanki nie otwiera kobiety.

Gość gość
Zgadzam się z tym bo gdy mąż zaproponował miałam na oku kolegę gdy go widziałam to zawsze robiło mi się mokro na sam widok a co dopiero że zagości między moimi nóżkami. Okazało się że ma mniejszego od męża ale pomimo to bardzo szybko miałam silny orgazm. Nawet po wyjęciu brałam do ust. Jest faktem że nie zależy oraz od wiekosci członka lecz psychiki i nastawienia.

Gość gość
Oczywiscie ze to prawda. Kochanek tez z kochanką robi to inaczej nizz żoną.

Gość gość
Tak moja żona miała zachcianki w ciąży i wymyśliła seks z kochankiem. Trudno mi było się zgodzić ale również w tym stanie odmówić. Zgodziłem się. Gdy doszło do punktu kulminacyjnego to przedemną nigdy tak nie rozłożyła nogi wypinając cipkę do przodu. Takich jęków i stękań nigdy ze mną nie miała i co ciekawe po stosunku z kochankiem nie pozwoliła mi wejść w cipkę lecz zrobiła mi loda z połykiem a miałem po tym podnieceniu bardzo obfity wtrysk.

Gość gość
Oczywiście że są inne, przecież po to biorą kochanka, żeby poszaleć inaczej niż w domu :-)

Gość gość
:classic_cool: nie mam kochanka wiec nie wiem.. ale mam z***bystego meza :classic_cool: nie ma rutyny z takim facetem to bestia do tego zayebisty maz :classic_cool:❤️

Gość gość
17.53 tak że po to się chce seksu z kochankiem. Moja ukochana kilka miesięcy suszyła mi głowę o trójkącie z kochankiem bo jest lojalna i nie zrobi tego bez mojej zgody i obecności. Gdy się zgodziłem to zaczęliśmy szukać kochanka bo nie wchodził w grę ktoś ze znajomych. Po kilku miesiącach znaleźliśmy z większym kutasem od mego. Podczas tego spotkania bez zbędnych rytuałów żonka się szybko rozebrała nim myśmy zdążyli rozpiąć spodnie. Chyba żebym się nie rozmyślił. Mocno wypinając się cipką w kierunku kochanka powiedziała zerżnij mnie jak sukę. Zszokowało mnie to bo ja do tej pory byłem jedyny zabierając jej cnotkę i ja również nie miałem innej. Chłopak przejął się poleceniem i ostro wszedł anelnie że mocno i głośno zajęczała ukochana. Po chwili powiedziała do mnie na co czekasz wchodź w drugą dziurkę. Włożyłem twardego jak nigdy w cipke. Chodziło o to bym nie poruszał członkiem w cipce lecz ją wypełnił i przyniósł lepszy efekty analek w ciaśniejszym odbycie. Takiej perwersyjnej żony nie znałem. Na następny seks grupowy zgodziłem się z wymianą partnerów i to z innym chłopakiem i jego dziewczyną.