Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadshf

Imię Liliana dla dziewczynki??

Polecane posty

Gość sadshf

Jak wyżej... co sądzicie o imieniu Lilianka dla dziewczynki??

Gość mój nie swietował.
Mnie sie bardzo podoba.mam nawet znajoma o tym imieniu.

Gość Ups..........
W zeszłym roku poznałam kobietę o tym imieniu b.mila i sympatyczna kobieta.

Gość crooooop
Mi też sie bardzo podoba,jest sliczne!

Gość bardzo fa
swietne imie,Lili

Gość sadshf
dziękuje bardzo za odpowiedzi... no własnie z mężem się zastanawiamy nad nim :) ja wczesniej chciałam dać córeczce Marcelinka ale teraz to juz sama nie wiem... wołać Lili do maleństwa to ślicznie brzmi ale jak juz starsza to tylko by ta Liliana zostawała.

Gość swddddrgds
ładne

Gość juleczka145
Ja mam tak na imię i również polecam ;) Co prawda, jak chodziłam do szkoły, to dzieciaki różnie mnie nazywali , ale teraz cieszę się, że mam takie imię :) A tak na marginesie, to Liliany obchodzą imieniny 14 lutego :)

sliczne imie, a zdrobnienia to nie Lili tylko Lila, Lilka, piekne imie, dobry wybor

Gość takie moje zdanie jest
Bardzo ładne. Sama sie nad nim zastanawiałam dla córki. Nawet ostatnio wspomniałam o tym tutaj i pytałam o opinię. Od tego czasu jakoś często sie tu Ono pojawia...

Gość sadshf
takie moje zdanie jest - no ja bardzo rzadko jestem na tym forum tak więc twojego postu nie widziałam :) co do Liliany to tak jakos wczoraj czytałam imiona i się nad nim z mężem zatrzymaliśmy... Mi jeszcze ta Marcelinka chodzi po głowie. Dobrze że mamy jeszcze trochę czasu... Mieszkamy w Anglii i bardzo mi się tu podoba imię Layla... ale do polskiego nazwiska już niekoniecznie pasuje ;/ nie chce też dawać córce imienia Julia, Maja czy Amelka bo ich to ostatnio na pęczki ;/

Ja na forach z pasją tępię różne "imienne dziwolągi", ale Liliana jest w porządku, to imię od dawna jest w polskim kalendarzu, ładnie brzmi i kojarzy się prawidłowo z roślinami, podobnie jak Róża i Rozalia, Wiola ( czyli fiołek) i Wioletta czy Laura... Liliana - jestem za :)

Gość hmm mm
Liliana to teraz tak popularne imie, ze szok! wybaczcie, ale wokol mnie juz 3. dziecko sie tak nazywa (pomijajac 2 inne dziewczynki kolezanek) jak chcecie miec modne imie dla dziewczynki to celujecie idealnie bo moim zdaniem lada dzien bedzie na topie

Gość ja sie ogolilam
imie ladne, ale ja tez zauwazylam ze robi sie popularne i wg niedlugo bedzie nastepca Julek i Oliwii, ale jesli to Wam nie przeszkadza, to tak jak pisalam-imie ladne

Gość a mi się nie podoba
takie samo głupie jak Wiolka i Honorka :-D

Ja mam Lilianna. Nie znoszę tego imienia, tego jak nikt potrafi odmienić, tego, że zdrobnienie Lila jest niepoważne, tego jak przedstawiam się i muszę kilka razy mówić jak mam na imię.

Gość tez chcialam dac tak na
imie ale ostatnio zrobiło się bardzo popularne. Będzie niedługo tak samo oklepane jak Julia czy Oliwia więc zrezygnowałam. U mnie wśród znajomych urodziły się ostatnio 3 Liliany więc zrezygnowałam.

Gość sadshf
no a Marcelinka?? co myślicie?? ja osobiście żadnej Liliany nie znam.... Marceliny w sumie też nie... wokół mnie same Zuzie, Oliwki i Julki

Gość hmm mm
juz lepiej Marcelina. naprawde uwierz mi, Lilek od groma jest!

Gość Panie Prezesie
piekne imie dla dziewczynki, piekne dla pieska :). Machamy Panu Prezesowi

lepsze LIJA (poznałem dwie), fatalnie się odmienia i dziwnie wygląda na pieczątkach

Gość gfdhgfdhgfd
nie wiem co to za dziwna moda na to imię nastała, według mnie jest okropne! brzmi wiejsko. W życiu nie chciałabym mieć na imię Lilka :/ a Lili to strasznie pretensjonalne. Nie sądzisz autorko?

sliczne imie - u mnie sa dwie opcje dla dziewcznki gabriela lub liliana :) gabrysia lub lilianka, gabi lub lilly;) dla chlopcow narazie mam filipka, ale nie jestem do niego stu procentowo przekonana;)

Gość ytytyhtfsy
jak bylam mala, nazwalam moja barbie liliana... bardzo mi sie podobalo to imie.. od tamtej pory chcialabym tak dac na imie coreczce, jesli bde miala..

Gość do agaty wyżej
to trzymam kciuki żeby ci się syn urodził, bo diewczynka dostanie choojowe imię. gabrysia albo liliana :/ ale syffff

Gość gość
ja mam Liliankę. W 2010 roku nie bylo tak popularne. Dzisiaj, nawet w mojej małej mieścinie, są chyba z trzy :) Jest kochanym, inteligentną dziewczynką