Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UKinga

ile moze spozniac sie facet?

Polecane posty

umowilam sie z nim na dzis, zeby wyjsc potanczyc. napisal mi smsa po 20 ze NIEDLUGO BEDZIE. siedze jak ta idiotka, odstawiona jak stroz w boze cialo i czekam.. przegial , prawda? chyba sobie walne drina i zaleje sie lzami. dupek

Gość marna prowokatorka z ciebie
to ty czekasz za im 3 h ?????????? desperatka czy jak ? buahaha

zalezy mi, spotykamy sie juz jakis czas.. mieszkam w londynie wiec powiedzmy ze to bylo po 21.. co nie zmienia faktu ze go nie ma.. to ide po tego drina...

Gość wygwiazdowo górne
znam takiego co potrafi przyjść za tydzień o tej samej porze :D kwestia egzemplarza :D

wygwiazdowo gorne mam nadzieje ze to nie twoj facet! :) ale jestem zla.. ale dobrze, dal mi chociaz do myslenia.. a jak cos sie stalo?? Oo

dobra, przebralam sie i zmylam makijaz. nie wiem czy mi smutno czy to zlosc, po rowno. co mam zrobic jak bedzie jutro (albo kiedykolwiek) przepraszal?? olac, nie? faceci sa straszni

Ja obracam się w trochę innym towarzystwie - to kobiety są uzależnione od spóźniania się, więc nie wiem, co znaczy spóźniający się facet

Gość kapłonek
Kinia w kraju ojców :D jest post i się nie tańczy :P może mamy posłuchał :O tak ode mnie to jak jutro przyjdzie to kopnij w d albo pozwól niech dobrze Ci zrobi w drzwiach a gdy skończy powiedz że może już iść :classic_cool: gdy on ochłonie zapytaj jak się poczuł :D:D:D

Gość salnea
2 lata

kaplonek dobrze mowisz heh :) nie odezwe sie do niego, o nie.. poza tyn dzownil i napisal ze wlasnie wstal!!!! smiechu warte.. troche mnie obraza myslac ze jestem taka glupia

Gość Facet z Marsa
Najgorsze sa laski, ktore traktuja swoje zycie prywatne jako glowny temat wiadomosci. Moze koles tez odwiedza kafe i widzi co tu wypisujesz:/ ?? Obserwuje Cie od jakiegos czasu, i niehceilbym CIe spotkac a potem byc na twoi twiterze, facebooku i kafe, obsmarowywany jak stary dzem na sciane :/ MASAQUA

Gość atakajednajaaaaaaaa
jak bys ubierala dlaniego obcisle skórzane spodnie itp skorzane wdzianka toby sie nie spóznial!

Gość Facet z MArsa
facet sie nie spoznia: po pierwsze: jak mu zalezy na znajomosci kogos szanuje Stroj nie ma tu nic do rzeczy, kim wy jestescie i z kim sie spotykacie, ja pierd... co za patologia.