Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfg

Czy taka figura może być dla kogoś atrakcyjna?

Polecane posty

mam chyba podobną figurę jak ta dziewczyna z tematu chociaż mogę się trochę mylić bo mogę się trochę inaczej postrzegać, poza tym myślę, że mam większe piersi od niej... ps. to jest jakaś disnejowska gwiazdka? pierwszy raz widzę na oczy

Gość jigojag
figura 5/10

Gość kakakaak
Zobaczyłem ten temat i od razu napisałem do koleżanki, która podoba się wszystkim moim kolegą a faceci oglądają się za nią na ulicy. Ma (podobno) 82-60-96 Co prawda ma małe piersi (nie jest zupełnie płaska), płaski brzuszek, wąską talię i szerokie biodra ale pupę raczej płaską, nie odstającą. Więc dziewczyny jak będziecie dbać o ciało to nie musicie mieć wielkich tyłków a i tak będziecie kobiece :)

Gość onaaaaaaaaa27
Ja mam podobną figurę i na brak powodzenia nie narzekam :P Chociaż osobiście uważam, że jakieś 5-7 kg mogłabym zrzucić, ale nie są to jakieś wielkie kompleksy. Wolę mieć taką figurę niż być patyczakiem bez piersi i pupy...

Gość kakakaak
Wiadomo, że duże piersi przykuwają uwagę. Jednak jakby ktoś postawił koło tej koleżanki panią ze zdjęcia lub inne dziewczyny z dużymi piersiami ale małym wcięciem w tali, albo odstającą pupą i wąskimi biodrami to wszyscy by patrzyli się na koleżankę, która nie jest płaska ale raczej drobna. Wszyscy patrzymy żeby dziewczyna miała zgrabne nogi, płaski brzuch, wcięcie w tali, zarysowane biodra, zaokrąglone piersi, fajny tyłeczek. Ale jak są dobre proporcje to to wszystko nie musi być duże :)