Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Szukanie faceta wszystkimi mozliwymi sposobami jest bez sensu...

Polecane posty

"Natomiast pisały do mnie też jakieś świry, jakiś samotny ojciec lat 46 - "to nic, że mieszkam w Irlandii i mam 10-letniego syna, jestem pewnien, ży będzie nam razem wspaniale i będziesz się czuła dobrze"" ­ buahahah, dobre :D🖐️

Gość Martin_
buu uuhuu Ale zawsze zostaje 2%, dziewczyn i 2% chłopaków, gdzie można znaleźć perłę dla siebie, bo dla każdego będzie to co innego:) Czyli nawet jak szanse są, to marne;/

Gość Martin_
Chociaż Ci co niegdyś szukali pereł musieli się natrudzić, jedni mniej, drudzy bardziej, ale jednak te perlę udawało im się odnaleźć:)

Gość dołektotalny
buu uuhuu, "masakrycznie popaprany" to znaczy jaki? :D:D a ten samotny ojciec to tez optymista :D

dołektotalny Jak to gdzie ? W świecie żywych ludzi czyli w realu :) Wiesz ilu chodzi wolnych zajebistych kolesi którzy szukają normalnej dziewczyny ? Mam co najmniej trzech takich kumpli, ustawionych, ułożonych niezależnych przystojnych a nie potrafią znaleźć sobie dziewczyny bo wszystkie zajęte i zaobrączkowane hehe a ich priorytetem nie jest zarwanie do jakieś gówniary bo po co, oni szukają normalnego związku z ułożoną i poukładaną kobietą a wiecie jak o takie dzisiaj ciężko ? Jak nie rozwódka to psychiczna i można by wymieniać w nieskończoność. To działa w dwie strony. Ja nigdy nie miałem problemu z znalezieniem partnerki, kończył się jeden związek to za niecały rok zaczynał się drugi.

Czasem się dziwie że tutaj piszą ludzie że szukają latami partnera i nie mogą znaleźć i się żalą i płaczą. Ja pierdzielę przecież dookoła same wolne dziewczyny atrakcyjne i kolesie tak samo, można przebierać a tu ludzie płaczą że nie mogą znaleźć dziewczyny/chłopaka. Trzeba wyjść do ludzi, zagadać, nie robić z siebie mruka albo jakieś fobie społeczne bo się boi zagadać do dziewczyny...Jak się można bać, nie znasz kogoś zagadujesz i jak zaczyna się rozmowa to już widzisz czy dziewczyna/chłopak gada normalnie i jak się rozkręci to coś z tego zawsze może wyjść. Skąd wiesz że ta dziewczyna/chłopak którego właśnie minęłaś/eś na ulicy nie jest kimś zajebistym ? Mi osobiście jak się jakaś dziewczyna podobała to szedłem i zagadywałem krótka piłka a nie siedzenie i żalenie się że nie mogę znaleźć chłopaka dziewczyny. To że widzicie milion par dookoła to przecież normalne, co w tym dziwnego ? :D Ludzie się z sobą wiążą proste. Wyjść do ludzi !!! a nie siedzieć i marudzić :)

Gość dołektotalny
Widac nie jestem zajebista skoro ci zajebisci mnie na ulicy nie zaczepiaja ;) Tez mnie to dziwi, dlaczego wypadlo na mnie. Poza tym rozni ludzie, rozne potrzeby. A jak juz pisalam kiedys: uroda to i tak przegram ze studentkami ktore beda na tej samej ulicy ze mna ;)

Gość Martin_
dołektotalny "uroda to i tak przegram ze studentkami ktore beda na tej samej ulicy ze mna" To ile Ty masz lat??:) Skoro niby masz przegrać ze studentkami??;p

Gość dołektotalny
W warszawie kazdy jest zabiegany, gdzies sie spieszy, nie wyobrazam sobie , ze gonie za facetem, ktory wpadl mi w oko i wymyslam o co mozna zagadac. A potem sie dowiem w drugim zdaniu, ze sie spieszy bo sie z narzeczona umowil. Kiedys nosilam na obu rekach pierscionki,bo lubie, ale przestalam, bo pomyslalam ze wygladaja jak zareczynowe czy nawet slubne, ale w niczym to nie pomoglo ;]

dołektotalny radzę zrobić sobie zimny okład na czoło, bo głupoty piszesz. Nie jesteś dziewczyną, jesteś młodą, dojrzała kobietą, wiesz czego chcesz. Bądź świadoma swojej kobiecości i promieniuj ją. Takie kobiety sa super atrakcyjne:) Sadzę, ze nie jedna studentkę wytniesz w przedbiegach:)

wreszcie się zaczerniłem, bo podszywy w niektórych topikach doprowadzają mnie do stanu irytacji;p

Gość buu uuhuu
dolektotalny - masakrycznie popaprany, to znaczy niby chciał związku, a jednak nie, niby byłam ta wyjątkową, a potem zaczął się wycofywać i mówić, że w ogóle PL jest do dupy, lepiej wyjechać do Berlina i tam żyć z kotem :D No a te 2% to był właśnie mój chłopak :) Wprawdzie już były, ale fajny ;) Słuchajcie, był kiedyś jakiś zjazd kafeteriuszy live? Aha, i znalazłam kogoś takiego: http://cafe.pl/ecafe/1,102,,35mwnf143b0ck3,67.html Na niego bym poleciała, ale za daleko mieszka.

Gość dołektotalny
Po tym zdjeciu troche ciezko stwierdzic, co to za facet, ale profil nawet ok.

Gość dołektotalny
Mi sie az jeden spodobal z tego calego zestawu facetow z mojego miasta ;p jesli chodzi o opis i zdjecie. Ale zobaczylam ze ostatnio byl dostepny w 2008 roku :D

Gość donjuanszmato
żaba po przejściach mam nadzieje ze jestes pewna mala zasrana, zaklamana kurewka ktora mialem nieprzyjemnosc spotkac. i jak rozumiem nie ma cie juz w moim miescie. obys to byla ty, prosze. nawet mam wrazenie jakby troche tego przyjezdnego gówna z Warszawy uleciało. powietrze jakies czystsze sie zrobiło

przeciez jak zostaje te 2%, to wszystko w porzadku, bo przeciez masz znalezc jedna perle,right?

"mam nadzieje ze jestes pewna mala zasrana, zaklamana k**ewka ktora mialem nieprzyjemnosc spotkac" ­ raczej mnie nie spotkałeś, gdyż mieszkając tam byłam w stałym związku i nie interesowały mnie jakieś śmieszne donżuanki. ­ btw, lecz się na manię prześladowczą.

Gość donjuanszmato
szkoda ze to jednak nie ty :(

Gość dołektotalny
Mimo wszystko jestem ciekawa, czy ktos poznal kogos wychodzac z domu bez znajomych, w jakis typowo filmowy sposob. Jak widze ile jest tematow na kafe, ze ludzie nie moga kogos poznac, to mysle ze dla mnie tez marne szanse ;]

Gość dołektotalny
b

Gość maaszracjee
dla ciebie nie ma już żadnej szansy,przykro mi;)

Gość dołektotalny
Wiem :D ale bede pisac, zeby na kafe nie bylo za nudno.

Gość elvira3
Tak to już jest, że w pewnym wieku coraz trudniej znaleźć tego jedynego. Wcześniej można kogoś poznać w liceum, później są studia, następnie nowa praca. Jednak jak już jesteś na pewnym etapie, to siłą rzeczy zaczynasz obracać się w tym samym towarzystwie. I coraz trudniej poznawać nowe osoby. Bo gdzie, na imprezach? Znajomi znajomych? Tak można, ale nie wszystkim coś takiego odpowiada, w tym mnie. Więc rozumiem Twój ból. Jakiś czas temu postanowiłam "zaangażować" też internet w celu poznania nowych facetów:) I myślę, że to też może być jakieś wyjście dla Ciebie? Ja założyłam sobie konto na mydwoje, tam zdobyłam kilka nowych znajomości, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale jak nie chcesz płacić, to też pewnie znajdziesz jakieś sensowne portale. Pytanie czy w ogóle uśmiecha Ci się coś takiego? Ja z początku byłam nastawiona sceptycznie, ale powiem Ci, że bardzo pozytywnie się zaskoczyłam:)

Gość dołektotalny
No mam poczucie, ze w tym wieku to juz letnio ze znajomosciami jest. Kurcze mam 28 lat a czuje sie jakbym miala 50 albo ze zycie bylo do 3 lata temu a teraz spedze reszte w takim 'czysccu'. Portale to nie dla mnie, juz wolalabym na ulicy rozdawac moj numer przystojnym facetom ;]

Gość dołektotalny
Czasami to az nie wierze, ze wokolo mnie sami szczesliwi ludzie z milosciami zycia a ja jakas taka... nie wg polskiego szablonu :P

Gość dołektotalny
Jestem uprzedzona do facetow, nie wyobrazam sobie , ze jeszcze spotkam w ogole takiego, ktory by mi sie spodobal. Poza tym w tym wieku to juz troche za pozno zaczynac zabawe w zwiazki, mam pewnei swoje przyzwyczajenia i tak by sie posypalo. Eh czemu na mnie musialo trafic :(

Ech dziewczyno,za późno to jest dopiero przy zejściu z tego świata,a w wieku 28 lat to absolutnie nie!Więc nie ma co marudzić,tylko trzeba spróbować ;)

Gość dołektotalny
xXxXxXxTtTtTt, ale ja teraz sie boje, ze jak tyle czasu mi nie wyszlo i teraz sie ktos trafi, to to bedzie ktos nie prima-sort tylko ktos z wiekszymi problemami niz ja, a ja tego nie zauwaze i wdepne w jakis dramat :/ no i tak sie robi z ludzmi jak sa sami... juz pomijam, ze ludziew pracy i najomi pewnei o mnie plotkuja, ze jestem nienormalna ;)