Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Szukanie faceta wszystkimi mozliwymi sposobami jest bez sensu...

Polecane posty

dołek, ja bym takiego "kolegę" spławiła wisłą na twoim miejscu 🖐️ taki pierdolnięty koleś to nawet na kumpla się nie nadaje, bo takiej kłamliwej szui i tak nie można ufać :o

Żeluś,masz rację: faceci to świnie (i to jeszcze jakie!). Tak BTW: w jakiej rzecze teraz spławiasz wszystko co złeeeeeee?

Gość żaba żabaaa
pisz,pisz,chętnie poczytam:D,co Wy w tej pracy robicie:D

Gość żaba żabaaa
dołektotalny ,no mów coś,co będe tak stał:D

Gość dołektotalny
żaba original - to moze ja Ci jeszcze o jednym napisze ? :D ale naprawde myslisz ze jest klamliwa szuja? ja go podrywac nie chce, ale zawsze myslalam, ze jak mowi, ze ma kogos i nie chce jej skrzywdzic, to jest w porzadku. Ale takie gory komplementow itd to nie wiem... Moze naiwna jestem.

Gość żaba żabaaa
to nara🖐️

Gość dołektotalny
Inny kolega, ale juz nie z pracy na szczescie, pisal jak opetany do mnie, ze wszystkim. Ja wiedzialam ze jest zareczony, wiec mu napisalam kulturalnie, ze takie cos wykracza poza znajomosc i ogolnie zeby dal spokoj (podobal mi sie, wiec nie chcialam sobie komplikowac). Ale oczywiscie spokoju nie dal. Z tym ze byl an tyle tchorzliwy, ze nie chcial sie spotkac, tylko zaczynal temat, ze moglibysmy itd itd. W koncu po dluzszym czasie takiego czegos napisalam mu ostro co ja o tym mysle, ze ma sie ze mna nie kontaktowac, to on zeby mnie chybadobic, napisal ze postanowil ze dla mnie zwiazku nie zakonczy (slub w tym roku) i ze moglam awansowac na kochanke. No dobrze, przyjelam do wiadomosci. A on dalej do mnie pisal po kilku dniach jakby nigdy nic. Teraz w ogole go juz ignoruje i przestal pisac. Ale to mi obnizylo samoocene bardzo.

Gość Martin_
dołektotalny Dziękuję za zreferowanie tematu:) x x x Kurcze,w sumie też jestem sam;/ czasem mnie to mega męczy i się tym zadręczam, choć rozsądek podpowiada, żeby się tym nie przejmować, bo to czy się tym zamęczam czy nie i tak nie ma znaczenia bezpośredniego w postaci poznania kogoś, a później człowieka dobija frustracja, a czas można wykorzystać na samorozwój

Gość dołektotalny
Ja to w ogole za tydzien na urlop jade i mam nadzieje ze odpoczne ;]

Gość dołektotalny
Na tych randkach to mozliwe ze wszyscy sa bardzo zestresowani i dlatego tak wychodzi. Ale bardzo sztuczne mi sie to wydaje i tak i tak.

Gość Martin_
dołektotalny A czemu obniżyło samoocenę?? To ten gość to jakiś gówniarz;/ Jeszcze się nie ożenił z narzeczoną, a już by ja zdradził;/

Gość Martin_
dołektotalny Parę razy ta ulotka o tych randkach wpadła mi rękę, ale też wydaje mi się to naciągane. Nie chodzi o koszt, ale człowiek zrobi sobie nadziei i znowu kiszka;/

Gość buu uuhuu
Uuuu. To kicha... Aczkolwiek kolega (b. wykształcony i odnoszący sukcesy w pracy, tylko dość zapracowany i trochę nieśmiały) powiedział, że to było ciekawe doswiadczenie. "Ciekawe" może znaczyć bardzo wiele :/ Samotni ojcowie? Łajzy? Ja idę na przedział 27 - 35, choć mam 26, ale nie mam ochoty na randki z maturzystami, czyli 19 - 25. Nie ma już czegoś takiego, jak kluby dyskusyjne, filmowe. Teraz wszystko jest w necie.

Gość dołektotalny
Martin, ja poszlam bez nadziei, raczej z ciekawosci, wiec i rozczarowania nie bylo :) Ale nie ciagnie mnie tam znowu.

Gość dołektotalny
buu uuhuu, moze Tobie sie lepszy zestaw trafi ;) Nie no nie byli to jacys żule, ale jacys fajni tez nie, wydawali sie zdolowani co niektorzy.

Gość dołektotalny
Martin, obnizylo bo on mi sie podobal i sie okazalo, ze jest w dlugoletnim zwiazku no i smutno. No i powaznie to mnie nie traktowal niestety, a ja bylam mila jak dla kolegi.

"Żeluś,masz rację: faceci to świnie (i to jeszcze jakie!)." ­ ty to napisałeś. ja tak nie uważam 🖐️ ­ ale koleś, który ma laskę i równocześnie przystawia się do innej owszem, jest nikim. bo świnia to w tym przypadku komplement.

Gość Martin_
dołektotalny A naprawdę chciałabyś bycz z facetem, który przy pierwszej lepszej okazji zdradziłby Cięi?? Zasługujesz na kogoś lepszego:) Z tym byciem miłym dobra sprawa, ale czasami można się przejechać. Człowiek chce być miły, a potem się to przeciw n9iemu obraca;/ Ale ja już taki jestem i będę:)

Ja poznałem swoją dziewczynę na ulicy zupełnie przypadkowo niespodziewanie :) Rozdawała ulotki bo tak sobie dorabiała, wręczyła mi jedną i zapytała przy okazji o godzinę, tak mnie urodą zwaliła z nóg że nie mogłem znaleźć telefonu, szukałem szukałem a ona miała ze mnie pompę, później jakoś zagadaliśmy i się zaczęło :)

Gość dołektotalny
a Ty żaba? speed dating? sympatia.pl? ;)

Gość Martin_
dołektotalny A Ty jaką masz opinię o Sympatii czy innych portalach randkowych?? Na jakiś próbowałaś?? Nigdy nie próbowałem, ale też mi się wydaje to naciągane;/

ja nikogo nie szukam. moje serce jest bezpieczne, na przechowaniu w dobrych rękach. ­ jeśli zjawi się jakiś ideał nad ideały, to będę je mogła odebrać i ulokować gdzieś indziej. ale na razie niech sobie jest tam gdzie jest. tam mu dobrze i na pewno krzywda mu się nie stanie :)

Jak można szukać związku na portalach randkowych ??? Przecież tam siedzą sami desperaci, ruchacze, księżniczki z przerostem ego i tak dalej ?? Dziwię się mojej koleżance, brunetka 175cm szczupła figura no po prostu prześwietna dziewczyna w dodatku bardzo inteligentna zamiast poszukać sobie faceta w realu to ona się bawi w jakieś takie właśnie Sympatie i tak dalej. Tam każdy facet pisze ściemnia ile wejdzie a 80% z nich na drugiej trzeciej randce zaczyna strzelać fochy bo dziewczyna nie rozkłada nóg.

Gość dołektotalny
The Element of One, ale gdzie ta kolezanka ma wg Ciebie szukac faceta w realu? Bo ja naprawde widzesamych zajetych. Samotni chyba siedza w domu bo nie widza sensu wychodzic w ten swiat stworzony dla par ;] Ja z zadnej sympatii nie korzystalam i nie zamierzam ;) Tak tylko pytam, bo moje 2 kolezanki tam przesiaduja i ja sie zastanawialam, czy nie powinnam zwiekszyc swoich szans. Ale zawsze po chwili namyslu odechciewa mi sie :P Żaba, dobrze piszesz :)

"ty to napisałeś. ja tak nie uważam" x Żelek,to była ironia; aczkolwiek nie popieram działań opisanego przez Autorkę kolegi ;) x "jeśli zjawi się jakiś ideał nad ideały" x Oj,to długo tam poleży,bo ideały nie istnieją; tak jak ksiązęta z bajki,którzy jednym pocałunkiem zmieniają Żabę w księżniczkę ;)

Gość buu uuhuu
:D No fakt. Chociaż w sumie niekoniecznie. Jak się wtedy zarejestrowałam, znalazłam dwóch fajnych, jesen, z którym się spotykałam, był nawet doktorem infy - wysoki, przystojny, bogaty, ale masakrycznie popaprany, jak się okazało :/ Natomiast pisały do mnie też jakieś świry, jakiś samotny ojciec lat 46 - "to nic, że mieszkam w Irlandii i mam 10-letniego syna, jestem pewnien, ży będzie nam razem wspaniale i będziesz się czuła dobrze", NO KURWA! Jacyś otyli (choć nie przeczę, inteligentni) faceci, na których zupełnie nie leciałam, a którzy byli totalnie namolni... Tak więc, jakieś 98% idzie na odstrzał od razu :P

Gość Martin_
dołektotalny Oj masz rację, samotni siedzą w domu, bo nie widzą dla siebie szansy;/ xx Aczkolwiek najnowsze tendencje wskazują, ze świat to miejsce dla tych co żyją w pojedynkę, są wyjazdy dla Singli i inne oferty, bo oni maja więcej czasu i funduszy niż osoby w parach. xx Mi te portale kojarzą się z taką czasami agencją towarzyską;/ Raczej się nie skusze;/

"Oj,to długo tam poleży,bo ideały nie istnieją; tak jak ksiązęta z bajki,którzy jednym pocałunkiem zmieniają Żabę w księżniczkę" ­ istnieją, bo właśnie ideał moje nędzne serce przechowuje :) taki obóz regeneracyjny :P