Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Szukanie faceta wszystkimi mozliwymi sposobami jest bez sensu...

Polecane posty

Gość dołektotalny

W sklepach same pary, na ulicach tez (nie warto nawet sie ogladac bo kazdy z obraczka albo z dziewczyna za reke), probuje sie wkrecic w jakies towarzystwo w pracy - bez skutku, sugeruje znajomym, ze mogliby mnie z kims poznac - a gdzie tam... jade na wakacje - same pary, w kinie ostatnio jedyna samotna osoba na sali byl jakis stary turek. W pubach faceci skupieni na kumplu albo piwie - pewnei i tak zona czeka w domu. Nie ma dla mnie juz zadnej nadziei, zadnej ;]

Gość dołektotalny
Żaba, czemu nie mieszkasz w warszawie ? :D

Gość zgadzam....sie
Tez tak mysle i gadanie ''wyjdz do ludzi '' jest bez sensu. Wszędzie sparowani

Gość buu uuhuu
Przyłączam się do żalów. Ale... Mojego ostatniego chłopaka poznałam na portalu randkowym. Nie na Sympatii, bo tam sama patologia Siedzi. Wprawdzie rozstaliśmy się po pół roku, ale przyjaciółmi byliśmy w sumie półtora i było fajnie, więc nie przekreślałabym tego całkowicie. No, ale teraz znów jestem sama. Idę niedługo na speed date, bo innej szansy nie widzę. Może napisze Wam, jak było :P

wawa mi dokumentnie zbrzydła. ­ powiem ci dołek, że jak kobieta nie ma ochoty na żadne flirty ani związki, cieszy się życiem i wolnością, to ci nieszczęśni adoratorzy zawsze się sami przyturlają. ­ potem trzeba to wszystko spławiać :O ­ a ciężko się spławia, gdy nie ma w pobliżu żadnej większej rzeki :P dlatego intuicyjnie staram się wybierać miasta z rzeką :D🖐️

Gość dołektotalny
Tak, bo w Polsce lapie sie mezow w liceum, ewentualnie na studiach ;) A potem to juz nawet zajeci koledzy sie strasznie o ciebie martwia i mowia, ze przed 30stka to juz fajnych facetow dla was nie bedzie. Ktos powie, ze jestem glupia i ze ktos tam poznal faceta w wieku 33 lat i jest zakochana, ale ja po prostu opisuje moja rzeczywistosc.

Gość skąd jesteś autorko ?:)
??...???

Gość dołektotalny
Żaba, to mieszkalas w wawie? to sie nei zgralysmy. Bylam na speed dating :D pisalam o tym, chyba juz 7 miesiecy bedzie. Ale no niestety, odczuc dobrych nie mam. Moze to ja jestem taka wybredna, ale mam wrazenie, ze osoby poznawane w pracy (faceci) sa duzo bardziej normalni od tych co przyszli na speed dating. A moze to byl stres, ale nie podobali mi sie. Ale napisz, jak bylo :) Pewnie odgrzebie ten tetam za kilka dni i poczytam.

Gość dołektotalny
Żaba no przeciez Wisle mamy :D

Gość ugjob.pyajgx
A co niby żaba by miała robić w wawie,przecież ludzie by ją rozdeptali na marmolade:D

Gość dołektotalny
:D:D to do mnie powiini wpadac ;p

Gość Jest sporo fajnych wolnych
facetów. Różni mężczyźni przebywają w różnych miejscach.

Gość żaba żabaaa
To może do mnie wpadnij,koło domu płynie rzeczka,będziesz miała gdzie dupcie zamoczyć:D

dołek, owszem mieszkałam, ale chcę jak najszybciej zapomnieć o tym okresie życia. ­ ja mam wielu wolnych kolegów ze studiów, a i koleżanki wcale nie wszystkie są zajęte. dużo ludzi, którzy byli na studiach i wcześniej w związkach, potem się porozstawało. ­

Gość żaba żabaaa
dołektotalny,a jak tam po urodzinach ,wielbiciele dopisali?

Gość Martin_
dołektotalny Myślę, ze są wolni, tylko tak bardzo chcesz kogoś poznać, że jeszcze tym bardziej Ci się rzuca w oczy to, ze niby wszyscy sparowani. Nie jest tak źle:)

Gość żaba żabaaa
żaba chce o stolicy zapomnieć,no popatrz,popatrz:D,aż tak źle było?

Gość żaba żabaaa
a słyszałem ,że mają herb stolicy zmienić:D,zamiast syrenki,mają żabke posadzić na piedestale:D

Gość żaba żabaaa
No i chyba popłynęły,Wisłą :D

Gość żaba żabaaa
żabką pod prąd:D

Gość dołektotalny
O tak, w urodziny byl istny szal, moj kolega (znamy sie rok) wpadl do mnie z kwiatami. Oczywiscie ma dziewczyne juz od kilku lat, a codziennie mi mowi/pisze ze mu sie bardzo podobam i w ogole oh i ah i takie teksty ze jakby jego dziewczyna to przeczytala, to bylby koniec na pewno. Ale rownoczesnie mowi ze powinnam wyjsc do ludzi i ze on dziewczyny swojej nie chce skrzywdzic :D Tak, rece opadaja.

Gość buu uuhuu
Idę za dwa tygodnie dopiero, 03.03. Kurczę, ja tez się boję, że tam sami nieatrakcyjnie/powaleni psychicznie desperaci będą. I co wtedy? Za cudzoziemców się brać? Ogłaszać na portalach dla starych Amerykanów, jak te Ukrainki?

Gość Martin_
dołektotalny A mogłabyś napisać coś o tych speed dating?? Ile coś takiego kosztuje?? S tam ludzie na luzie czy raczej desperaci?? Ponieważ tonący brzytwy się chwyta, wiec może się wybiorę;/ I jaka tam, średnia wieku. 25+ czy są młodsze osoby??

Gość żaba żabaaa
dołektotalny,to na co czekasz,jeśli się macie ku sobie ,to nie patrz na koleżanke,w miłości nie ma sentymentów.Nie masz pojęcia do czego ludzie są zdolni,by osiągnąć tylko swój cel.

Gość dołektotalny
Z tego co pamietam, to panowie na tych szybkich randkach byli: malomowni bez charyzmy, samotni ojcowie, bez pracy, jak jednego zapytalam gdzie pracuje, to sie strasznie obrazil :D Jesli chodzi o wyglad to podobal mi sie moze jeden, ale mial jakis taki rozbiegany wzrok, denerwowal sie i malo mowil, wrazenia mam niespecjalne, ale moze powinnam jeszcze isc kiedys.

Gość dołektotalny
Martin_, nie pamietam dokladnie, to chyba jest koszt ok. 30 zlotych, ale mysle ze Internet powie dokladniej, pewnie w zaleznosci od firmy i miasta bedzie roznie. Ale nie jest to bardzo drogie.

Gość dołektotalny
Przedzial wieku mozna wybrac przy zapisie. Nie wiem, jakie byly kobiety, tylko facetow moge ocenic z perspektywy czasu.

Gość dołektotalny
żaba żabaaa, ja nie wiem co ja czuje do tego kolegi, lubie go, rozmawiamy duzo w pracy i po pracy, z wygladu nie mam wow, ale ma cos w sobie ze go lubie. Ale... jak masz czas to moge sie rozpisac troche :D

Gość żaba żabaaa
a nie,to stwórzcie jakieś zgrane trijo:D