Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Czosnkowa

W piątek dzwonili do mnie iż mam przyjść na rozmowe o prace

Polecane posty

Gość Madame Czosnkowa

i mówili mi że we wtorek mam przyjść, ale teraz sie zastanawiam czemu nie w poniedziałek? Czy może źle usłyszałam? Ale raczej nie pomylilabym wtorku z poniedzialkiem?

Gość lalale
może mają pare osób i rekrutacja będzie trwać pare dni lub tak im pasuje!! albo idz w pon. powiesz że sie pomyliłaś z podniecenia !!:) powodzenia !!

Gość ewa883
zazdroszcze ci ja też bym chchiała otrzymać taki telefon... ;( a co do cb to pewnie chodziło o wtorek tylko z wrażenia zapomniałałaś ja też tak czasem mam ;)

Gość Madame Czosnkowa
ale to żadna super praca,. zwykłe sprzątanie dla studentów,. myślicie że czeka mnie jakaś rozmowa kwalifikacyjna czy to zwykłe spotkanie?

Gość Madame Czosnkowa
up

Gość Masia79
Dlaczego jej zazdrościsz? Taka rozmowa nie oznacza jeszcze otrzymania pracy :( Jest full kandydatów, a z drugiej strony warunki często są tak tragiczne ze sama rezygnujesz. Ja mam kilka rozmów w tygodniu, a od początku stycznia szukam pracy i wciąż jej nie mam :(

Gość marleniaaaaa
ej ... może warto pomysleć o sobie i zwiększyć możliwości na rynku pracy ... jest tyle fajnych kursów i szkoleń ... chociażby takie: http://www.gowork.pl/kursy-i-szkolenia/kursy-ksiegowosci/kurs-ksiegowosci-od-podstaw-do-samodzielnego-ksiegowego-program-symfonia-120h-11 A jak wiadomo księgowych potrzeba i będzie potrzeba a pensje ich nie są najniższe. Polecam bo warto ruszyć głową

Gość Madame Czosnkowa
A myślicie że skoro to praca przy sprzątaniu to czeka mnie taka poważna rozmowa kwalifikacyjna? Czy myślicie że jest duża szansa że mnie przyjmą? Bardzo bym chciała mieć tę pracę bo godziny idealnie pasują do mojego czasu wolnego. I co jeśli przyjde we wtorek a okaże się że to miał być poniedziałek? Raczej mała szansa że się przesłyszałam i jak zwykle panikuje.

Gość Madame Czosnkowa
??

Gość ewa883
Jeżeli to zwykłe sprzątanie biur to raczej będzie to tak jak u mojej znajomej. Na spotkaniu była jedna pani która jej wszystko powiedziała co i jak i to tyle. i jesli pomyliłabyś terminy spotkania to najwyżej do cb zadzwonią czemu cię nie było i się umówią na inny dogodny termin ;)