Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randowiczkaaaa

randka - porażka, ręce mi opadają...

Polecane posty

autorko, ale Twoja randka wyraźnie zaproponowała Ci czy się przejdziecie. No kurcze takie zdanie oznacza spacer, inaczej nie da się tego zrozumieć. Spacery w lutym też są fajne, tylko trzeba się ubrać odpowiednio. Ja codziennie chodzę około 9 km na piechotę do pracy ( 4,5 w jedną stronę) Owszem mogłabym jeździć, ale wolę chodzić, nawet w lutym :)

Gość randowiczkaaaa
B........................... przeczytałam, dobre :D :D :D :D jak ja nie cierpię takich bab - jakie oświadczyć, to nasza pierwsza randka :o

ja tez mialam z jedna cz dwi takie akcje ale bylo cieplo , na pwno zim nei bylo:P moze go od razu nei skrslaj jesli poza tym ze zmarzlas bylo ok i on ci odpowiada to mu powiedz o tym, i nastepnym razem spotkajcie sie w lokalu bo moze to naprawde fajny chlopak

Gość Też za Nim Tęsknię
spacer w lutym :classic_cool: gdybyśmy mieszkali na południu Europy - ok romantycznie i miło napij się gorącej herbaty z miodem i cytrynką na zdrowie :)

Gość ZrandkiNaTarczy
randkowiczkaa, dobre!!! Jak tu się zrozumieć? przeczytałem Twój temat i jest śmiesznie, bo ja miałem na odwrót! może mi coś poradzisz z Twojego punktu odniesienia? .. też mam tu swój temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5510867&start=0, b..... plus dla Ciebie za spostrzegawczość