Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdarzyło się wam to?

Zdarzyło się wam umawiać z kimś kto was nie pociągał i wam się nie podobał?

Polecane posty

Gość Zdarzyło się wam to?

Ale z jakichś względów chodziłyście na randki z tą osobą?

Gość gsdgssssg
tak, bo podobal mi sie charakter...ale niestety to sie nie udalo, bo kompletnie nie odpowiadal mi wyglad zewnetrzny i nie mialam ochoty anwet przytulic sie na pozegnanie, dzis jestesmy najlepszymi przyjaciolmi, on ma zone a ja meza

Gość a10019
Tak. Nie chodziło o to, że uważałam tę osobą za brzydką - nie. Po prostu nie pociągała mnie. Szybko dałam sobie spokój, żeby nie robić niepotrzebnej nadziei.

o matko to ja tak mam on podoba mi sie tylko z charakteu nie całkiem bo ma niedociagniecia jak kazdy ale z wygladu to nie i nie pociaga mnie ale dalej sie z nim spotykam moze robie bład powinnam zerwac znajomosc poradzcie mi ....

Gość do gsdgssssg
a on byl brzydki, czy przecietny?

Gość sillyrabbit
Ciagle tak mam. Na poczatku mi sie facet podoba a po paru spotkaniach zawsze zauważam coś (błahostke) co mnie odrzuca. Później przestaje mi sie podobać,ale ciągne jeszcze parę spotkań .. sama nie wiem po co,bo jestem niemiła i psuje sobie i jemu humor... No i dlatego nigdy nie miałam chłopaka :)

Gość mała ciekawostka
mnie się zdarzyło niestety do momentu kiedy on chciał mnie pocałowac... no nie dałam rady a z litości szkoda mi było czasu..

Gość nicisisa
Tak, spotykałam się na zasadzie zatkania emocjonalnej dziury po tym, jak facet zerwał ze mną po pięciu latach związku. Ech... Sorki, Jurek, zły czas był...

Gość a jjaaaa
Ja tak miałam , nie pociągał mnie w ogóle i rozsypało się nim zaczęło . Teraz on jest w związku , a ja mam ochotę go pocałować . Tylko nie wiem jaka będzie jego reakcja , nie mam nic do stracenia .

Gość FunnyXs
Spotkałam się raz z kolesiem w ciemno , jak go zobaczyłam nie mogłam się doczekać końca tego spotkania , podczas gdy on opowiadał mi że by u dentysty , bo ropa podeszła mu pod zęba. Totalne obrzydzenie.

Gość jjAMAJKOwa ksiezniczka
Tak, spotykalam sie kiedys z facetem, bo nie potrafilam mu odmowic. Lazil ze mna przez prawie rok, wydzwanial, smsowal, blagal o spotkania. Spotkalismy sie ze 3 razy, a potem wyjechalam za granice i nawet mu nie powiedzialam. Facet byl dosyc przystojny, ale smiertelnie nudny. Raz sie pocalowalismy - nawet calowal sie sztywno.

Gość zelowka
owszem, ale krótko i bez seksu :D