Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach puszystych

Czy kobiety puszyste uprawiają seks w pozycji na jeźdźca?

Polecane posty

cukierek- kiedy musisz wyjsc? Jak juz ma orgazm czy o co tu chodzi? Pora późna, nie ogarniam...

w sumie to mile jak sie tak przyjemnie kolysze a czy zwiazany czy nie to juz kwestia chwilowej checi :P:P

Noemi Jak leży na tobie 120kg mięsa bez kości, to myślisz, że wyjdziesz kiedy chcesz? ;)

Gość saarra
CUKIEREK ale mnie ubawiłeś,dawno się tak nie uśmiałam :D

czesc saarra :) no ja też się usmialem, trochę mam zbyt bujną wyobraźnię :)

Cuksie- musisz mieć strasznie dziwne partnerki seksualne. Nie oceniam, nie neguję, każdy bzyka, co lubi. Z kością, bez kości, z twarzą, czy z przyrośniętym martwym płodem do czoła.\ A poważnie, to jest w zasadzie jedyna pozycja, w jakiej dochodzę szybciej niż mój facet, sama wtedy schodzę i z mniejszą większą chęcią dokańczam oralnego dzieła. Nie waże sto dwadziescia, ale myślę, że niezaleznie od mojej wagi, gdyby bylo ekstra, to mogłabym wazyc i 12 kg a i tak by nie wylazl;p

Gość ale ja też
cukierek dziś poprawia humor ;)

Gość ale ja też
eeeee no z tym potem to już pojechałeś :D bez przesady , chociaż nigdy nie wiadomo co tam u Ciebie się wyprawia ;)

noemi sorry mam nadzieję, że nikogo nie urazilem :) mam tylko chorą wyobraźnię, partnerkę mam zdrową, waży 58 kg . A śpimy na osobnych łóżkach bo to ja ją raz łokciem przez sen uderzyłem w oko :)

Gość saarra
Lubię Twoją wyobrażnie cukierek ,uśmiałam się za wszystkie czasy :)

Kiedy moja kobietka jest na mnie to ja ją łapię za szyjęi lubię ją całować kiedy w niej jestem, przyciskajac ją do mnie, wtedy pod dobrym kątem ja mogą penetrować :)

saarra ja też się usmialem, kiedyś od twojego tekstu o "pomaranczach ",już go kupiłem i od razu mi się z tobą kojarzy :)

Najfajniejsze jest, że czesto w życiu codziennym mówię coś do ludzi -zbijam się, ale mam poważną minę (konfabuluje ),i często to przychodzi. Lubię starego Stuhra :)

ja chciałam tylko zauważyć ze dźwięki wszelakie idą w moim w bloku ku górze - ci na dole nigdy nic nie wiedzą i nie narzekają. Znaczy albo mocno śpią albo głupich udają :o? Poza tym...serio waga kobiety ma takie znaczenie? Znaczy jej biustu..? Widać gówno wiem :o

dzoney wiesz tzytzki to powinny jednak byc tzytzki, a nie 2 piegi a co do dzwiekow to moze i ida ku gorze, ale pojezdzij meblami o 2 w nocy po podlodze to wtedy sie przekonasz :D

Gość najgorzej jak w czasie
seksu na jezdzca lataja takie obwisle cyce na wszystkie strony

ow(ow) no o cyckach się nie wypowiem bom baba :D co do meblii oraz inkszych ciężkich - ja poważnie - ci na dole nigdy na nic nie żalą się po prostu i sami mi mówili że chyba do góry idą dźwięki :D ja tam nie wiem i tak ich wszystkich mam......... w głębokim poważaniu :D Wychodzi na to że u mnie wszyscy w zgodzie chą żyć a przeciez mebli nie przesuwamy co dzień :o choć chyba tu powinien się zal pojawić 😴

a kto ci karze? zajmij sie jakims szkieletorem, (modelki sa dobre pod tym wzgledem)albo kolega z gimnazjum im nic nie bedzie latac tylko nie marudz,potem, ze ci kosci ledzwia obily

Dlatego przyklejasz takie specjalne filcowe latki na nogi łóżka, krzeseł, żeby podłogi nie rysować i. Ja sąsiada nie mam, w domu, ale jak jestem w mieszkaniu to mam taką sąsiadkę piętro wyżej, która zostawia telefon ustawiony alarm -wibracje -na podłodze, . 5 rano i jazda :)

no dzoney :) jak ty chcesz przemeblowania robic codziennei, to okresle sie gdzie mieszkasz (polnoc?? poludnie??) bo wlasnie odczuwam nieodparta potrzebe przeprowadzenia sie w drugi koniec europy :D

cukierek ale ja tez miewam takie poranki, kiedy ten cholerny kot tak TUPIE po tej poduszce, ze leb rozsadza

wiecie, tak myślę, że takie dźwięki jedynie mogłyby mobilizować..

gwoli scislosci to mam 3 koty i 2 psy a i jeszcz3e jeza ale to tylko jak psie miski na ganku stoja, to bydle przychodzi i im wyzera z misek

Gość 75 kg , 75 E
A czemu nie miałabym kochać się na jeźdźca ?

75 kg , 75 E >>>> ależ oczywiście że się kochaj!!! Dobry koń da radę :D ow(ow) nosz kabaret mi przypominasz teraz :)