Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkaniepolka

Wstydze się Polskości

Polecane posty

Gość polkaniepolka

nie oszukujmy sie POlacy w Londynie nie maja dobrej opinii sa obiekten drwin itp. Jezeli juz ktos sie zorientuje ze nie jestem Brytyjka to mowie ze jestem Czeszką :O

Gość Agata----
To smutne

Gość polkaniepolka
Dokladnie, smutne ale niestety prawdziwe :O

Gość ŻAŁOSNE ZACHOWANIE DZIEWCZYNY!
Jesteś żałosna! Radzę mówić że jesteś żydówką, mojsze mają powodzenie w zmywaku:D

Gość atlasowasukienka
Są obiektem drwin m.in. przez takich jak Ty, bo jak ktoś wypiera się swojego pochodzenia czyli samego siebie to coś z nim nie halo.

Gość nimfa000
yo nie tylko to ze Polacy nie maja opinii dobrej,ale ze Anglicy to zadufany w sobie,rasistowski kraj,oni nienawidzą wszystkich obcokrajowcow,smieja się z nich i nie traktują ich poważnie,oczywiscie ni wszyscy,ale mysle ze jakies 80 procent.Nie masz co liczyc na przyjazn z ich strony,jedynie,przepytywanie i czsem zalosne komentarze,lepiej się na to przygotuj i pogodz się z tym,albo zmien kraj:)

Gość ALFAMALE LONDON
Ja tam sie nie spotkalem, no ale moze jestesmy na innym poziomie drabiny spolecznej. Mnie tam mieszkanei na kupie, polskie grillki zakrapiane alko, tanie dziwki nie interesuja . Poza tym jestem ci doglebnie wdzieczny ze mimo ze jestestes czeszka zadalas sobie tyle trudu, wyszukalas sobie forum kafeteria i przeprowadzilas doglebna analize problemu :) swoja droga, akurat nie jestem z tego dumny ale roochalem czeskie dziwni 20 letnie w londynie. :D Generlanie czeszki maja opinie latwych dziwek. Wystarczy poszperac w necie. pozdrawiam:)

Gość Northern_Wind
Bo zazwyczaj Polacy robia bydlo.... wszystkie inne nacje potrafia sie trzymac, dogadywac sie i pomagac sobe tylko Polacy robia obciach... Planuje wyjechac do Kanady, ktora otwiera sie na Nas ale..... Juz w Edmonton np sie zaczyna chlanie i mordobicie.... Takich przypalowcow trzeba nie wiem..klaps na ogarniecie nic nie da, bo dla przechadzacych obok nie wiedzacych co i jak bedziemy takim samym buractwem... Smutne, ale prawdziwe...tak Polacy psiocza na Pastuchow, Ruskich itd moze z zazdrosci, ze oni razem sie trzymaja ?

Gość polkaniepolka
alfamale - To zupełnie jak Polki niestety. Uchodza za prostytutki i alkoholiczki ktore kazdy moze miec... Smutne ale tak niestety jest, tak polakow postrzegaja na wyspach. x Mozecie mnie wyzywac i opluwac ale to nie ja to wymyslilam, takie sa realia.

Gość polkaniepolka
northern wind - Racja, cos w tym jest, Polacy na wyspach wysmiewaja sie z Pakistanczykow czy HIndusow itp. a dla Anglikow nie sa nic lepsi a czesto wrecz odwrotnie, wielu nie potrafi sie zachowac, siedzi na zasilkach, nawet angielskiego dobrze nie zna. Nietolerancyjni mzoe niektorzy tez sa, ale nie bardziej niz w Polsce...

Gość może i tak jest
Tylko zastanawia mnie jedno. Dlaczego ci wszyscy psioczący na to jak straszni są Polacy za granicą, psioczą o tym na polskich forach? Skoro tak jest, to wyucz się fluent british z akcentem i opowiadaj swoim brytyjskim kolegom polish jokes. Zapomij o tym z skąd przyjechałaś i wszyscy będą szczęśliwi 🖐️

Moze i wiekszosc polakow sie zachowuje jak bydlo ale mimo tego osoby, ktore generalizuja i bez poznania ciebie indywidualnie oceniaja na podstawie pochodzenia sa po prostu glupie i nie warte marnowania czasu na jakiekolwiek rozmowy. Ludzie kulturalni na poziomie nie maja takich problemow, a wyrzekanie sie swoich korzeni... jestes zalosna 🖐️

Gość dziś na pomarańczowo
skoro w większości wyjechali ludzie niewykształceni, bez kultury, obycia towarzyskiego, podstawowej wiedzy o świecie i komunikatywnej choćby znajomości języka, to czego się spodziewać? oni tam robią to samo, co i w kraju po robocie. piwko, meczyk, wyrywanie tanich laseczek na numerek, a wszystko to okraszone ubogim, prymitywnym i wulgarnym słownictwem. znam kilka osób, które na Wyspy wyjechały w ramach awansu w firmie lub po prostu z czasem dostały lepszą pracę i jakoś nikt się nie skarży na złe traktowanie, czy wyśmiewanie. owszem, trafiają się mendy wredne, ale to pojedyncze jednostki. w Polsce też się znajdzie niemiła koleżanka, czy irytujący szef czepiający się wszystkiego.

Gość hgfrklii
Ja pierdole, to tylko Polacy mogą być tacy. Wstydzić się swojego pochodzenia, swojej religii, najlepiej udawać kogoś kim się nie jest... Jesteście żałośni, popatrzcie sobie na inne kraje. Też mam znajomego, który pracuje za granicą i ostatnio powiedział "nienawidzę polskiej nacji". Jak można wyrzec się własnego kraju???? Tragedia

Gość polkaniepolka
antypolak - NO niestety, tak jak kiedys wstyd było być Cyganem teraz wstyd byc Polakiem.

Gość polkaniepolka
hgfrk - Ale jakiej religii? wedlug ciebie kazdy polak to katolik? Jestem ewangelczka to jestem niemka? a prawoslawna to rosjanka?

Gość atlasowasukienka
"Zazwyczaj mówię, że jestem czechem lub szwedem." Nie wiem czy śmiać się czy płakać, to przykre.

Nie wstydze sie tego ze jestem Polka a tez mieszkam w Anglii, wrecz jestem dumna z tego .Jestem jednostka i reprezentuje siebie przede wszystkim.Ludzie sa rozni , kazdej narodowosci i rasy,Sa dobrzy i zli itd.Nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz?Nigdy w zyciu nie powiedzialabym , ze jestm Czeszka itd.Chociaz zdarzylo mi sie raz odpowiedziec na pytanie Pakistanczyka (are you Polish?????) odpowiedzialam ze jestem z Chin , myslac ze zrozumie moja dygresje (niestety nie zalapal) Jestem mila dla ludzi , kazdej rasy ale wowczas malam zly dzien i to pytanie padlo juz chyba ktorys raz w tym dniu.

Gość ddfvcfgxcvfvfdg
Polacy tacy są, pracują w anglii jak chorzy robią sami sobie obozy pracy.

Gość hgfrklii
polkaniepolka - każdej religii

Gość sffghhfdddfffg
Polacy stworzyli te rzeczy a to ciekawe: syf, brzydota, bieda, krzyże, kościoły- Czego się można dowiedzieć od sfrustrowanej Polki...

Gość hgfrklii
Wasi dziadkowie i pradziadkowie się w grobach przewracają.. Rzeczywiście koniec świata blisko :/

Gość atlasowasukienka
antypolak Jesteś tak żałosny, że szkoda słów :o

Gość hgfrklii
antypolak - w jakiej Ty Polsce mieszkasz? Bo chyba w innej niż ja

Gość ja zona
Nie wiem gdzie sie obracasz,ale rowniez mieszkam w londynie i nikt tu mnie nie traktuje gorzej,bo jestem polka.Psioczysz na polakow,dajac tym samym przyklad,ze nie roznisz sie od nich. Na forum weszlas po co?? Pouzalac sie na rodakow? Skoro tak ci wstyd,to nie widze problemu,by odciac sie od nich :) i przykro mi,ze zmuszona jestes klamac co do swoich korzeni.

Gość sffghhfdddfffg
Antypolak Ty za to mieszkasz w zajebistej Wielkiej Brytanii, która całkowicie zatraciła już swoją tożsamość kulturową, odrębność narodową i w kraju w którym PARTIA KONSERWATYWNA chce legalizować małżeństwa homoseksualne to jest dopiero popieprzona sprawa A poza tym z tego co widizałem muzułmanie robią już tam patrole obywatelskie nagabujące zbyt rozebrane kobiety i pijących alkohol na ulicy Z całym szacunkiem, ale wobec tak "postępowego" kraju ja wolę naszą Polskę....

Gość atlasowasukienka
Zgadzam się, że seks jest przesadnie wartościowany etycznie i kobiety za granicą są bardziej wyzwolone w tej sferze od Polek.

Gość hgfrklii
To tak jakbyś napisał, że w Rosji są cerkwie. a w krajach arabskich wszędzie meczety. U nas są kościoły, przeszkadza Ci to? Kler ma wpływ na niektóre rzesze, nie na wszystkich, nikt Ci do kościoła chodzić nie każe. A Polska jest krajem katolickim i kościoły niektóre są piękne. Seks po ślubie. Nie pieprz że za granicą każdy z każdym się parzy i to jest ok, nie ma norm i zasad. Dzieciom to piszesz?

Gość nimfa000
Mieszkam w uk 8 lat,tak się sklada ze był moment ze swiadczylam usługi dla polskiej spolecznosci,bylam na jakichs polskich imprezach,mam okazje bywac u polakow w domach i ma znajomych polakow również,ale....spotkałam się już co najmniej około 5 razy z tym,ze najzwyklej w swiecie zostałam oszukana przez polakow,polskie firmy krzak,nawet znajomi chętnie by wykorzystali.Sa sympatyczni ,normalni ludzie,ale cale mnóstwo jest nieudacznikow życiowych którzy poisuja się jeden przed drugim,cale mnóstwo samotnych facetow,pijacych zdecydowanie za często,i pomalu zdesperowanych i zalosnych.Nie raz zastanawiałam się dlaczego,i nie wiem,moze to dlatedo ze zylismy w takim kraju ciagle kontrolowanym przez rosje,gdzie ludzie bali się własnej tozsamosci i dopiero od niedawna tak naprawdę cos zaczelo się w związku z tym zmieniac,ale jeszcze nie widać poprawy,moze jak więcej wyksztakconych polakow w uk będzie i lepsze prace będą mieli,a wierze ze tak się stanie to i obraz nas ulegnie zmianie,Chociaz nie bardzo wierze ze Anglicy zmienia szybko nastawienie do nas,bo poki co polacy sa wykorzystywani i traktowani prawie jak muzułmanie:(