Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonnnnka

Przegrałam życie w wieku 21lat

Polecane posty

Gość ilonnnnka
szczerze to masz chyba gorzej od mnie bo ja mam w sumie jako taki luz w domu... A co chcesz robić po porzuceniu studiów? jak ci idze sesja? w ogóle w jakim mieście studiujesz? ten kosztorysant budowlany to są chyba jakieś kursy, tak?

Gość szarastudentka
sdaksdjkjd a czego chciałabyś sie uczć? mnie ekonomia też nie kręci :(

Gość ilonnnnka
miło, że znalazłam osoby choć w trochę podobej sytuacji, dobrze ze wy nie narzekacie tak jak je :)

Gość szarastudentka
ilonnnnka a może jakieś studia językowe?

Gość ilonnnnka
ja idę chyba spać ale jutro odświeżę temat :)

Gość lillyblly
co ty pieprzysz.Ja jak mialam 21 lat to o studiach nawet nie myslalam. chcialam si wybawic na calego, pracowac i miec kase. Dla wszystkich bylam przegrana, bo wedlug nich nic ze mnie dobrego nie moglo juz wyrosnac.Te same osoby teraz sie podlizuja do mnie jak tylko moga, wierzac ze im pomoge w znalezieniu pracy dla ich synow czy coreczek(mowie tutaj o mojej rodzinie i krewnych) Zaczelam studiowac w wieku 23 lat i to w obcym kraju, pozniej skonczylam drugi kierunek w innym kraju.tytuly z wyroznieniem. teraz mam 32 lata, mam dobra prace ale chce miec jeszcze wyzsza pozycje i bede startowac na mba w usa. Nie wazne jak zaczynasz , wazne jak skonczysz!!!! Odetchnij troche od tej nauki, moze to nie jest dobry okres ale nie zalamuj sie. wszystko jeszcze przed toba.

Gość sdaksdjkjd
Chciałabym być kosmetyczką albo studiować coś z tej dziedziny :) To moja pasja. Myślę jeszcze o zawodzie fotografa.

A może szkoła policealna? Na przykład są bardzo fajne [url=http://www.omega.szkola.pl/]Policealne Szkoły Medyczne. Na pewno jest łatwiej niż na studiach, a można zdobyć kompetencje do uprawiania potrzebnego zawodu. Myślę, że po ukończeniu takiej szkoły tez można znaleźć fajną, dobrze płatną prace.