Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadełusz

czy normalna polska kobieta rozumie wyrażenie co to oznacza

Polecane posty

Gość Tadełusz
a po cholerę bierzesz się za pranie ? ja zrobię pranie a ty się weź za skopanie ogrodu i złap się za opryskiwacz i zlej chemią te wszystkie drzewa owocowe w ogrodzie a przy okazji może pługiem oblecisz dwa hektary gleby ?

Gość niesssssssssssssiak
"ilonnnnka ja preferuję usługiwanie ale teraz faceci preferują usługiwanie+związek partnerski. Czyli kobieta w pracy na etacie i kobieta w pacy w domu " To jest szowinistyczny, pseudopatriarchalny związek wykreowany z czystego lenistwa, wygody i przyzwyczajenia polskich facetów(nie wszystkich, ale sporej części), którzy traktują swoje kobiety jako własne służące, darmową kuchtę, praczkę i sprzątaczkę. Swoją drogą jak można tak traktować ponoć kochaną osobę, to jest poniżające. :o W związku partnerskim partnerzy są sobie równi i dzielą się wspólnie obowiązkami 50:50, a mężczyzna gotuje, sprząta i aktywnie uczestniczy w wychowaniu dziecka od noworodka. :) Także Tadeusz wypierdalaj. Wiem, że to prowokacja, ale niestety tak się dzieje w naszym kraju . Przez takich jak ty nie chcę się wiązać z przeciętnym Polakiem, mentalność jak z ciemnogrodu. :o

Gość Tadełusz
idź już spać a ten schab ze śliwką upiekę w piekarniku a przy okazji obiorę te dwa indyki dla Iksińskich

Gość Tadełusz
niesssssssssssssiak zapytam wprost , czy kiedykolwiek oberwałaś meteorytem w pysk ?

Gość volvoooo
Tadek,ty jakas ciota niedoyebana i niespelniona jestes.

Gość G.o.ś.ć
Kiedyś czytałam topik o związku partnerskim chyba zalegalizowanym, gdzie dziewczyna upierała się, że oboje z partnerem dzielą się obowiązkami w domu, po czym powiedziała, że jak ona np. myje gary, to jej partner się w tedy" kąpie". Może niektórym chodzi o takie "równouprawnienie".

Gość Tadełusz
volvoooo czy już wybudowałeś własne trzy domy i możesz się pochwalić tymi budowlami , czy dopiero masz zamiar pizzdo ?

tadełusz. Ty się nienakręcaj.wiadomo że jak jest robota poza domem dla faceta to robi to facet. A na gospodarce to już przed ślubem role są podzielone i tam dyskusji na ten temat niema. Nam natomiast chodzi o małżeństwa mieszkające w takim m3.w bloku gdzie poza mieszkaniem nic więcej niema.

Gość volvoooo
No pochwal sie na kafe :D zalosny councie. Przerazily mnie twe dylematy hahahaha. Mega zalosny frajer.

Gość Tadełusz
nie nakręcam ale mnie wkurzają faceci, którzy jeszcze NIC w życiu nie zrobili mądrego i nie zrobią ale ciągle ktrytykują a kobiety chcą od facetów gwiazdkę z nieba i faceci dwoją się i troją aby gwiazdkę zdobyć a kobietom ciągle mało , padniesz na ryj i nie dogodzisz nikomu

Gość volvoooo
Wzruszyla mnie twoja historia.

Gość jestem Ania- milo mi,
Drogi autorze, jezeli to co wypisujesz jest faktycznie prawda..czysta prawda.. To ogromnym szacunkiem Cie darze, bo fakt jest taki, ze faceci dosc czesto popadaja w naturalna bezradnosc i stad bez kobiety zginie marnie.. Ale chce tylko zadac jedno zasadnicze pytanie, mianowicie, co taki inteligentny, zaradny mezczyzna robi na takim smiesznym forum i czego w zamian tego oczekuje? Jezeli mozesz mi odpowiedziedz na to pytanie, to bede wdzieczna. Dziekuje.

Gość volvoooo
Sfrustrowany dziad. Dowartosciowac sie chce wirtualnie,bo w realu nie ma szans :D

kolego to ty na żonę szukasz i wybierasz. Jesli wybierzesz wypichconą barbiankę niż tą zapracowaną i z mniejszymi wdziękami kobietkę to sięgaj po tą gwiazdkę

Gość Tadełusz
volvoooo debilem jesteś ?

Gość Tadełusz
jestem Ania- milo mi, mnie tu nigdy nie było , znikam i pozdrawiam

Gość volvooo
Lepiej odpowiedz dziewczynie na pytanie cieciu :-)

Gość volvooo
Idz sprawdz czy zaprawa dobrze trzyma 😘 🖐️

Gość jestem Ania- milo mi,
Wszystko wiem i juz o nic nie pytam. Dobrej nocy.

Gość volvooo
znowu muszę odcedzić kartofelki, znikam na chwilę aby obsikać kolejny samochód na parkingu który pilnuję

Gość volvooo
Lol tadek, juz chyba sporo na kafe,bo umiesz sie podszyc frustracie :D

Gość volvooo
Ale wciaz leb nie ogarnia. Nie dopracowales podszywa,nie mam pl znakow. Ale to nic,moze w budowlance lepiej ci idzie :D

Gość volvooo
i znowu mnie nie uwierzą, że w nocy komety widziałem na niebie a trzeźwy jestem jak cieć

Gość volvooo
A sfrustrowany jak krypto gej jestes tadziu. Wyluzuj,pomuruj cos,to ci zlosc przejdzie :D

Gość Anka zapiekanka
Ty się tymi ciapatymi tak nie przejmuj, jest pełno ludzi którym to nie pasuje lub obrzydza i jak ktoś się z ciawarkiem zadaje to u moich znajomych i u mnie np. nawet pierwszej pomocy nie otrzyma.

tadek poszedł budować czwarty domek. Jeszcze trochę klocków mu zostało.

Gość Tadełusz
Co ty sie znasz lamusie, moim chujkiem studnie głębinową drążyłem

Gość volvooo
Hahahaha, z klockow :D

Gość Tadełusz
no dobra piczki i inne złamasy oraz podszywacze, przyznajcie się bez bicia, czy kiedykolwiek wchodziliście do szamba aby szambo oczyścić z tych waszych podpasek , wchodząc do szamba co na początek zrobisz złamasie i podszywaczu ?