Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadełusz

czy normalna polska kobieta rozumie wyrażenie co to oznacza

Polecane posty

przed wejściem się wietrzy a potem wklada płomieniówkę. Chociaż to niejest moje hobby.

Gość Tadełusz
no i co ? góówno własne Was zaleje i nie będziecie wiedzieć co zrobić, podszywaniem własnego góówna nie wyciągniesz a za taką robotę słono zapłacisz wzywając fachowca, i co , góówno własne Tobie śmierdzi śmierdzielu ?

Gość jestem Ania- milo mi,
Kulturalnie.. tylko zapytalam ;)

tadek. Czy ty myślisz że tu same głupole siedzą? U mnie byś niezarobił bo ja jeszcze żadnemu fachowcowi nie dałem zarobić bo wszystko umiem sam zrobić.

Gość Tadełusz
Od 3 lat mam kanalizację centralną. Szambonur brał 200 zł w japę jak nie było i dodam, że nie było to nic spektakularnego.

Gość Tadełusz
no dobra, szkoda ludzi , czasem trzeba wyczyścić własne szambo trzeba wrzucić do szamba snopek i podpalić , czasem drugi snopek podpalić i gazety aby ten 'gaz' w szambie dobrze się wypalił , inaczej można zostać w tym szambie na zawsze

Gość volvooo
No ale tadek jaki jest twoj problem szambonurku? Co konkretnie? Chcesz,to taplasz sie w gownie. Ja wzywam fachowca,nie szkoda mi pieniedzy na to,by nie taplac sie w szambie :)

Gość volvooo
I przestan pisac juz te obrzydlistwa. Przerzuc sie na forum budowlane,tam sie spelnisz.

Gość Tadełusz
volvooo co konkretnie ? konkretnie to wiadomo, że taka Dama jak Ty to swojego szamba nie oczyści i zawoła fachowca i będzie przygotowana aby za oczyszczenie szamba zapłacić 600 zł. prawda ?

ha ha. Nie przewietrz tylko odrazu ten snopęk podpal to tego szamba będziesz na sąsiednich działkach szukał. Fachowiec.

Gość Tadełusz
A z jakiej racji mam czyścić to szambo, skoro nie muszę? Niech taplają się w tym "fachowcy".

Gość Tadełusz
? ? ?

Gość volvooo
No o co ci chodzi???? Czyscisz szambo dkaczego??? Bo chcesz. Jaki masz problem? Ja wolam fachowca,jaki problem?

Gość volvooo
Tadek,ty moze budujesz ten trzeci dom,ale komus :D podajesz cegly czy cos,czyscisz szambo. Rano nie idziesz do roboty? Przy trzech chalupach to nie ma sie czasu na zenskie forum.

Gość Tadełusz
Arecki446 - idioto na wstępie tego postu napisaem, że wybudowałem własne trzy domy , czy potrafisz własnoręcznie chociaż jeden dom wybudować ?

Gość volvooo
Tadek,co sie peezgasz do areckiego? Poyebalo cie o tej porze ? Kurwa,jaki frustrat :O o czym ty pierdolisz stary??? Nayebales sie?

Gość Tadełusz
a mnie cztery godziny snu wystarczą , na razie zarabiajcie dużą kasę aby mnie dać zarobić na czyszczenie tego waszego góówna , i tak Was oszukam na tym czyszczeniu góówna a kasę Waszą zarobię, ponieważ góówno się znacie na czyszczeniu Waszego góówna

Gość volvooo
:D

Gość Tadełusz
Dochodzę do wniosku, że jestem pojebany. Kurwa bob budowniczy się znalazł.

tak? To ten idiota nie to że potrafi sam wybudować,to jeszcze może ci podpisać odbiory instalacji elektrycznej,którą sam mogę wykonać, hydraulicznej,gazowej i grzewczej. A na koniec zrobić audit. A to że tu czasem zaglądam nieznaczy że jestem idiotą,tylko dlatego że lubię czytać co mają do powiedzenia takie egzemplarze jak ty. A budowlanka to tylko jedna z gałęzi na których się znam. I nie dlatego że musiałem,ale dlatego że chciałem poznać. W wieku 17stu lat zarabiałem więcej od ojca. Mam złożony patent którym zainteresowana jest firma volvo. Pochwal się ty pacanie jeden. Widać że jeseś zapatrzony w siebie że jesteś sam dla siebie guru. Wyjdź z tego szamba i zaczermnij świeżego powietrza pętaku.

Gość volvooo
Tu chyba sami guru :D