Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona233333

Bardzo prosze o pomoc !!

Polecane posty

Gość Zaniepokojona233333

Witam, nie wiem co mam myslec, ( miesiaczki mam nieregularne ) 12.02 Zrobilam test( bolal mnie brzuch a okresu dalej nie mialam )wyszedl pozytywny, pojechalam od razu do ginekologa na potwierdzenie ciazy zrobil mi USG i nic nie bylo widac, jedynie plyn w macicy, stwierdzil ze mozliwe ze jeszcze nie widac pecherzyka, albo ciaza pozamaciczna,w ostatecznosci problem z hormonami. kazal jechac sprawdzic HCG, na drugi dzien pojechalam odebralam wynik HCG 520( wskazuje ze jestem w ciazy) udalam sie do szpitala z bolem brzucha, ginekolog zbadal zawolal drugiego lekarza dalej nie widzial pecherzyka, plynow bylo coraz wiecej, i moj bol brzucha, drugi lekarz znalazl cialko zoltem i dostalam skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciazy pozamacicznej, lezalam dwa dni w szpitalu, pobrali mi krew na HCG, gdy rano poszlam na kolejne USG wyszlo, ze jestem w ciazy !! Widac pecherzyk! Lekarz stwierdzil ze dalej moge byc w ciazy tez pozamacicznej, na wypisie ze szpitala jest wykryta ciaza wczesna, za 2tyg mam isc na kolejne USG, ale sama juz nie wiem co myslec, strasznie sie boje, ze cos bedzie nie tak, ale mam juz wszytskie prawdziwe objawy, plamy na twarzy, nudnosci, nabrzmiale piersi i wielka ochota na ostre. Czy ktos moglby mi powiedziec w ktorym moge byc tygodniu? Wg pierwszych trzech lekarzy powinnam byc w 8.

Gość Zaniepokojona233333
??

Gość Mniej lub więcej
w 8 tygodniu widać już zarodek i bijące serduszko, u Ciebie nie da się zlokalizować nawet pęcherzyka,więc chłopski rozum tutaj nie pomoże, tylko wiedza medyczna..skąd taki pomysl pytać tutaj, skoro połowa szpitala nie potrafiła wydać jednoznacznej opinii????