Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarette509

Boje sie ze przez mame bede gruba

Polecane posty

Gość Margarette509

moja matka wazy 130 kg,jest naprawdę spasiona,ja jej mowie eby przeszła na dietę,a ta tak nie uważa i dalej swoje.Dodam,ze ostatnio zaczela mnie faszerować,byłam zgrabniutka laseczka ważyłam 50 kg na 170,a ta mnie spasła do 56 kg;/ wciska mi jedzenie,przychodzi do mnie do pokoju z fast foodami,słodyczami,przekąskami,Nakłada większe porcje,staram sie wylewać zupę,wyzucac ziemiaki,ale to na nic,bo ostatnio chyba sie skapnęła i każe mi jeść razem z nią.Boje e bede warzyc sto kg.co robic?

Gość nheaven
Ile masz lat? Mój znajomy miał podobną sytuację. Matka od zawsze go przekarmiała, w końcu wszedł w wiek dojrzewania, a wiadomo co to oznacza - nabrał motywacji, zbuntował się i schudł.

Gość holistyka
kochana, najwazniejsze ze jestes tego swiadoma, ze nie jada sie na co dzien fastfoodow, zelkow, i powiekszonych porcji po prostu rob swoje, jedz pelnowartosciowa zywnosc, ruszaj sie duzo, trenuj a mama widocznie chce ci dac milosc, w swoim pojmowaniu, wg niej milosc to rozpieszczanie smakolykami w nadmiarze, a moze nawet i brak milosci czuje, bo zapycha sie smieciowym jedzeniem w nadmiarze. Wspolczucie dla twojej mamy, Ty zyj swoim zyciem- talerze od mamy przyjmuj, ale jedzonko z nich dyskretnie do kosza. Dasz rade, dajesz.:)