Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katt29

Jadąc pociągiem trafiłam na zboczeńca

Polecane posty

Gość Katt29

W zeszłym tygodniu późnym wieczorem wybrałam się w długą (4h) podróż powrotną do domu naszym ukochanym PKP. W przedziale, który wybrałam (o tej porze pociągi są już zazwyczaj niemal puste) było gorąco, więc zdjęłam buty, położyłam telefon na kolanach, ułożyłam się wygodnie i słuchałam muzyki. Siedział ze mną starszy pan, na oko 50-latek, ale nie zwracałam na niego uwagi. Po chwili zaczął do mnie mówić, a kiedy zdjęłam słuchawki usłyszałam, że zachwala moje... stopy. Niestety mniej więcej w 3/4 trasy (czyli po trzech godzinach jazdy...) tak się nieszczęśliwie złożyło, że zasnęłam. A mam tak, że jak już usnę, to śpię jak kamień i naprawdę ciężko mnie obudzić. Kiedy się obudziłam, ku swojemu przerażeniu zauważyłam, że ktoś ukradł mi buty... i zdjął skarpetki! Faceta nie było już w przedziale... Na domiar złego praktycznie pociąg wjeżdżał już na moją stację. Chciałam zgłosić kradzież konduktorowi, ale nie uśmiechało mi się jechanie tym pociągiem 30 kilometrów dalej do kolejnego miasta w środku nocy (tym bardziej, że i tak nosiłam się z zamiarem kupna nowych butów). Niewiele myśląc schowałam telefon do kieszeni, narzuciłam na siebie kurtkę, założyłam torebkę (z której nic nie zginęło) i wybiegłam boso z pociągu z myślą o tym, że wejdę do poczekalni, skąd zadzwonię po siostrę, by po mnie przyjechała. Niestety poczekalnia była zamknięta i boso, na mrozie, czekałam na przyjazd siostry. Na szczęście niczego sobie nie odmroziłam... Naprawdę, nie rozumiem, jakie pobudki kierują takimi osobami...

Gość Hitowa
Serio ktoś Ci gwizdnął buty?? matko, współczucie... ja w życiu bym nie usneła bedąc sama w pociągu ...trochę beztroską wyobraźnie masz "koleżanko"

Gość teraz wali sobie konia do tych
twoich butów i skarpetek :)

Gość teraz wali sobie konia do tych
skoro śpisz jak kamień mógł też pocierać penisem o twoją twarz :D przykładać ci do ust :P a ty bezwiednie lizałaś swoje wargi :D:D wkładał ci do rąk a ty dotykałaś twarzy :D:D