mr_Kumpir 235 Napisano 3 godziny temu juz za pozno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: juz za pozno To samo pomyślałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 151 Napisano 3 godziny temu amatorskim fotografem niedomytych szlor chyba mozna byc w kazdym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 3 godziny temu Pan fotograf padł i został zbanowany.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pan fotograf padł i został zbanowany.. Madzia a ty jeszcze fotografujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 3 godziny temu 18 godzin temu, obly napisał: huh Jak nie będziesz wybrzydzał co do wieku i wagi to masz duuuze możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 78 Napisano 3 godziny temu Ja byłem nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pan fotograf padł i został zbanowany.. Już jakaś niemota życiowa zablokowała i nie zdążyłam Ci odpisać. Przeczytałam opis 300 mil do nieba i chyba się skuszę. Słyszałam tę historię kiedyś. a pamiętasz polskie filmy z cyklu „Dekalog”? Edytowano 3 godziny temu przez Razorblade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 8 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, salowa napisał: Madzia a ty jeszcze fotografujesz Czemu nie ratujesz Iskry w opałach? Może u niej miałbyś jakąś szansę, bo jest tak samo szczerbata jak i Ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, ZimnyDran napisał: Czemu nie ratujesz Iskry w opałach? Może u niej miałbyś jakąś szansę, bo jest tak samo szczerbata jak i Ty Miał szansę ale on się boi kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Razorblade napisał: Już jakaś niemota życiowa zablokowała i nie zdążyłam Ci odpisać. Przeczytałam opis 300 mil do nieba i chyba się skuszę. Słyszałam tę historię kiedyś. a pamiętasz polskie filmy z cyklu „Dekalog”? "300 mil do nieba" jest na YouTube. "Dekalog" pamiętam. Te stare polskie filmy i seriale mają swój klimat i są tam aktorzy z bardzo dobrym warsztatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: "300 mil do nieba" jest na YouTube. "Dekalog" pamiętam. Te stare polskie filmy i seriale mają swój klimat i są tam aktorzy z bardzo dobrym warsztatem. To już mam pomysł na dzisiejszy film. 🦭 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, ZimnyDran napisał: Czemu nie ratujesz Iskry w opałach? Może u niej miałbyś jakąś szansę, bo jest tak samo szczerbata jak i Ty I czego Ją obrażasz? Sam jesteś szczerbaty, Iskra ma ładny uśmiech i nawet jak ma jakieś ubytki to tego nie widać. Edytowano 2 godziny temu przez salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Miał szansę ale on się boi kobiet Chyba ty się boisz. Po prostu nie był gotowy na założenie rodziny. Edytowano 2 godziny temu przez salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salowa napisał: Chyba ty się boisz. Po prostu nie był gotowy na założenie rodziny. No czyli się boisz na jedno wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Łysa z brazzers napisał: No czyli się boisz na jedno wychodzi Dobra dobra knur nie życzę ci tego żebyś stał przed takim dylematem kiedyś, ale tobie to nie grozi raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, salowa napisał: Dobra dobra knur nie życzę ci tego żebyś stał przed takim dylematem kiedyś, ale tobie to nie grozi raczej Jakim dylematem piszesz jakbyś były jakieś inne do wyboru xD Tobie by się przydała robota w tartaku leniwcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Jakim dylematem piszesz jakbyś były jakieś inne do wyboru xD Tobie by się przydała robota w tartaku leniwcu To prawda innych nie było, bo nawet Nimfy wtedy nie znałem jeszcze. Miałem niecałe 30 lat, mama mnie utrzymywała a tu ślub, dzieci ja sam czułem się jak dziecko wtedy... Edytowano 1 godzinę temu przez salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 78 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, salowa napisał: To prawda innych nie było, bo nawet Nimfy wtedy nie znałem jeszcze. Miałem niecałe 30 lat, mama mnie utrzymywała a tu ślub, dzieci ja sam czułem się jak dziecko wtedy... Bo jesteś upośledzony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, salowa napisał: To prawda innych nie było, bo nawet Nimfy wtedy nie znałem jeszcze. Miałem niecałe 30 lat, mama mnie utrzymywała a tu ślub, dzieci ja sam czułem się jak dziecko wtedy... Nie żeby coś ale oferta chyba nadal aktualna to masz jeszcze szansę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Bo jesteś upośledzony Ja mam kategorie A w wojsku a nie E jak ty to nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Nie żeby coś ale oferta chyba nadal aktualna to masz jeszcze szansę. Teraz na dziecko z dałnem to 4000 dostanom i bedom żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Nie żeby coś ale oferta chyba nadal aktualna to masz jeszcze szansę. No nie wiem czy aktualna Ona kocha kleksa chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Teraz na dziecko z dałnem to 4000 dostanom i bedom żyć Jakby kiedyś dawali to może takiej biedy u was w domu by nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salowa napisał: Jakby kiedyś dawali to może takiej biedy u was w domu by nie było Ja nie mam orzeczenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja nie mam orzeczenia A Moon pisał że masz downa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salowa napisał: A Moon pisał że masz downa A ty pisałeś że jeździsz tirem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: A ty pisałeś że jeździsz tirem No w ETS2 jeździ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: No w ETS2 jeździ A munek ma dałna sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach