Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiodłam mamę- umrę

Powiedzieć mamie,że już niedługo umrę? czy ukrywać chorobę...

Polecane posty

Witam, mam 22 lata... stosuję porządne życie - żadnych narkotyków i seksu. Alkohol rzadko i w rozsądnych ilościach. Dużo snu. Zero kawy i energetyków. Dużo herbaty. Tymczasem zrobił mi się czyrak przedsionka nosa- http://pl.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3jk%C4%85t_%C5%9Bmierci trójkąt śmierci ;( co robić? nie chcę by mama cierpiała ;((( (

Gość lalale
ale panikujesz !! daj sobie siana!! przeciesz są teraz takie technologie , leki wyjdziesz z tego!! kolega ma 34 lata miał raka węzłów chłonnych i wyszedł z tego!! zobacz nikt nic nie pisze bo panikujesz!! a matce powiedz będzie miał cię kto wspierać

nikt nic nie napisał,bo stwierdzili,że nie warto gadać z trupem :((( znałam wiele stworzeń które umarły i boję się,że mnie śmierć też nie ominie....wszystko umiera, wszystko oprócz kamieni i złota :(

Gość a nie rozumiem dlaczego nie
chcesz powiedziec mamie. Zachowujesz sie jak 15 ltaka,. Na zlosc mamie umre. Porozmawiaj z nia. A zobaczysz ze znajdziecie rozwiazanie.

Gość fvdfbfcbxcvcbx
a ty myslisz ze tu lekarze siedza 24 h na dobe ? daj szanse ludziom odpisac, a nie po pol godziny chcialabys odpowiedz ...

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
A zanim umrzesz to mi powiedz jak się STOSUJE porządne życie? Może skorzystam haha. Kiedy te ferie się skończą???

To że umrzesz to nic niezwykłego, zastanów się co ty w ogóle tutaj robisz skoro nigdy cię i tak nie było. Zanim powstał Wszechświat nie istniało nic, więc jeśli nie istniało nic a ty istniejesz teraz i wzięłaś się z niczego to znaczy że możesz istnieć dalej pomimo niczego.

zawiodłam mamę- umrę nie pisz tak. Kazda walka o zycie ma sens. Moze ktos Ci powiniem to powiedziec. Wcale nie zawiodlas matki. Kochana zamiast sie dolowac tak bardzo porozmawiaj z rodzicami. Samemu wlaczyc jest bezsensu. Jezeli masz wsparcie w rodzinie, uwierz mi , oni moga ci pomoc. Widzac, ze nie jestes sam to juz duzo i powiem szczerze bardzo duzo. Nie poddawaj ie slonce moje. Twoja mama wesprze Ciebie. Powiem Ci ,ze wsrod moich znajomych moja przyjaciolka tez chorowala i powiem Ci ,ze wsparla ja z calego serca najblizsza jej rodzina. Inna moja kolezanka miala czerniaka i wiesz co wycieli jej go. Dzis ma dobre wyniki. Tez pomogla jej rodzina. Uwierz mi warto walczyc. Walcz dla siebie. A jeszcZe jedno choronba nigdy nie wybiera. Cos w tym jest. Trzymam kciuki bys nie poddala sie. Jestes mloda - walcz o swoje zycie.

Gość aoaoapapaop
Pokaż chociaż cycki zanim umrzesz

Gość jesteś chora, bo nie
piłaś, nie ćpałaś, nie ruchałaś się i byłaś grzeczna

Gość tak to moze byc od mąki
" Rokowanie Zwykle pomyślne przy odpowiednim zastosowaniu leczenia. Jednakże czasami zwłaszcza w przypadku chorych obciążonych cukrzycą, starszych osób lub dzieci mogą wystąpić powikłania."