Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Wasze dzisiejsze posiłki!?

Polecane posty

05:35-06:15 - 5 grzanek, jajko na miękko, herbata, kawa, sok pomarańczowy, 2 drożdżówki 09:25-09:40 - Kanapki z szynką 12:00-12:45 - Zupa ogórkowa, filet z kurczaka z frytkami oraz surówka z marchewki polane sosem chili do popicia pół litra coli. Teraz zajadam się czekoladkami, pączkami, chipsami i mam do po picia 3 pesi i 2 tigery.

Gość łooo ale spust i jeszcze
powiedz ze kolacje tez planujesz jesc twoje menu na dwa dni na luzie teraz trzeba isc rowy kopac zeby to spalic

Na kolację kupię sobie rybę wędzoną, śledzie w sosie musztartowym i śledzie w sosie śmietanowym, cztery chleby oprócz tego jakieś jajka na miękko, dwa duże chleby, herbata i jakieś chipsy. Za godzine idę na kebab albo pizze.

Gość ;lm;lm
widze ze komplulsywne obzarstwo sie klania. rob tak dalej a za dlugo dobrym zdrowiem nie bedziesz sie cieszyc

Gość ;lm;lm
ja rano- godizna 11-1145 trzy kanapki, dwie z jajkiem i papryka jedna z serem i papryka, 14:20-15:00 - zupa grochowa bez miesa, kostek ani innych bzdur, drugie danie-ryba, surowka z porem i marchewka i jogurt jako dressing, dynia gotowana, pare kawalkow i dwa krakersy ze slonecznikiem' ok 17 - dwa krakersy ze slonecznikiem z dzemem i cynamonem plus jablko ok 19 30 - tak samo jak rano 21 30 -jablko

Gość ja narazie zjadłam
na cały dzień plasterek szynki i herbate nie odchudzam sie ale apetytu nie mam :(

-5 kefir, 125g chudego białego sera, 100g płatków owsianych. -8 coś tam w pracy byle z mięsem -11, 14, 18- 150-175g piersi z kurczaka na parze, 100g makaronu razowego, 15g oleju z pestek winogron. -21 125g chudego białego sera, kefir i 2 banany.