Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tramwaj16,

Spotkałam dziś koleżanke po 8latach. Ma 2dzieci. Wygląda strasznie

Polecane posty

Gość Tramwaj16,

Nie poznałam jej, w czapie, puchowej kurtce, przytyła duzo, popękane naczynka, beznadziejna fryzura, wygladala jak baba ktora handluje na targu. Jest kierowniczką na poczcie. Widac bylo, ze mi zazdrosci gdy powiedziałam ze kupiłam dom w Kanadzie z moim facetem, zabieram tam mame, skonczyłam dwa kierunki. W sumie żal mi jej, wyszła za nieodpowiedniego faceta i skonczyla jak skonczyla. Poprawilo mi to humor :D

Gość jesienna_jeżyna
poprawiło ci humor to ze kolezanka wyszła za nieodpowiedniego faceta wg ciebie czy raczej to ze ze ma dzieci o których ty nie wspominacz czy moze to ze jej wygląd w twoim mniemaniu jest nieodpowiedni?

Gość 67867iu76u7
"wyszła za nieodpowiedniego faceta i skonczyla jak skonczyla" Tak bo facet odpowiada za wszysko co w życiu spotyka kobiete i to on buduje jej przyszłość.

Gość literatka358
Tja jak ktoś ma taką wyobraźnie co Ty to się pociesza czym może :D

Gość khfhtj
A ile ty masz małych tramwajków? A może ten dom przeznaczysz na potrzeby Inuitów?

Gość sdfghjkl;
najbardziej pod ta czapka było jej beznadziejna fryzure widac.

Gość idz na cmentarz albo do rzezni
dopiero sobie humor poprawisz

Typowa Polska mentalność brak słów...Nie ma to jak poprawić sobie humor przez to że w Twoim mniemaniu koleżanka ma się źle, a skąd Ty to możesz wiedzieć ? Może dla niej takie życie jest szczęśliwsze niż ta Twoja cała Kanada. Czytając takie posty jak Twój na myśl przychodzi tylko to że ludzie to śmiecie.

Gość Cherepah
baby zwykle z zazdrości tak piszą o koleżankach.

Gość niefajnieniefajnie
nieladnie autorko,nieladnie :) ale prawda jest, ze kobiety sie lictyuja i porownuja Prawda tez jest, ze duzo kobiet sie brzydko starzeje, zaniedbuja sie i wygaldaja okropnie Sama spotkalam pare kolezanek, masakra jak paskudnie wygladaja :) I widze jak mnie zawistnie mierzą wzrokiem, bo jestem ladna, zgrabna, zadbana i elegancko ubrana A wystarczy dbac o siebie ...