Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem po 30-stce

CZY WYPADA PO 30-STCE UBIERAC SIE MŁODZIEZOWO?

Polecane posty

Gość jestem po 30-stce

czy to smieszne wg. Was?

Gość to zależy co masz
na myśli pisząć "mlodzieżowo"- ja mam 30 lat i najczęściej chodzę w dzinsach, do tego jakaś bluzka- koszula lub sweter, a w lecie t- shirt i jest ok

Gość zxas
Zależy jak bardzo młodzieżowo.

Gość Zoja....
nie no co Ty??? tylko kaptur na glowe, worek po kartoflach i gumofilce ;) i tylko czekac na smierc ;)

Gość jestem po 30-stce
niby normalnie, ale jak w sklepie widzę dziewczyny-nastolatki podobnie ubrane to głupio sie czuję

Gość Zoja....
a tak powaznie, to ubierac trzeba sie odpowiednio do sytuacji. 16-tka w Kosciele w miniowie i dekoltem po pepek ubrana jest niestosownie. A zgrabna zadbana 30-tka takoz samo przyodziana w disco dla "starszej mlodziezy od 30-tki wzwyz" jak najbardziej o.k.

Gość zxas
A co konkretnie nosisz -podaj przykładowe ciuchy młodzieżowe.

jasne,ze wypada, ja jestem trochę po 30 i ubieram się młodzieżowo, taki mam styl, nie lubię płaszczy, garsonek itp.chodź niektore okazje wymagałyby takiego zestawu, ale do każdej okazji coś dobiorę sobie to trochę odbiega od standardu, ale też i nie razi w oczy:P

Gość jestem po 30-stce
np. dziś legginsy, sweter oversize, mukluki, krotka kurtka z kapturem z futerkiem, torba przez ramię, szalik 3x okrecony wkolo szyi co druga 16 latka tak chodzi:)

Gość ziętkowa
trampki , bluzy z kapturem ,leginsy , t-shirty z pszczólką mają , noszę jako 33 latka i nie zastanawiam się czy wypada czy nie , mnie jest tak wygodnie i dobrze się tak czuję , a jak kogoś boli oko to do okulisty :)

Gość zxas
Czapkę z uszami i oczami też nosisz? :D Ja tam za modą aż tak nie lecę. To co opisałaś do mnie nie przemawia. Ale jak ktoś napisał wszystko dla ludzi byle stosowanie do okazji. Do biura jakoś takiego ubrania nie widzę ale jeśli jesteś dajmy na to wolnym strzelcem to ok.

Gość ziętkowa
nie wiem do kogo pyt dot czapki , jeśli do mnie to odp : nie , tylko dlatego że mi się nie podoba , za modą w życiu nie ganiałam ,noszę co mnie się podoba i tyle , oczywiście mam w pracy lekki dress code i muszę się dostosować ,natomiast po 17, dnia każdego ubieram co lubię .

Gość zxas
pisałam do autorki. Jakoś tak mi się te czapki ostatnio rzucają w oczy co krok.

jezeli masz zgrabne nogi o chodź w legginsach, gorzej jak kobiety ubierają się nie stosownie do swojej figury. Moja koleżanka ubiera się w obcisłe bluzki chociaz ma oponę jak koło od tira, za każdym razem biadoli jak ma bebzun a i tak ubiera obcisłe bluzki.

Gość kkkkkkhhhhhh
mozna ale ten styl nazywa sie sportowa elegancja a nie dzdzi amandzo z dyskoteki-wtedy w tym wieku mozesz wygladac jak tirowka

Gość jestem po 30-stce
figurę mam ok, a jak z 10 letnia córka poszłam do księgarni to mnie za jej siostrę wzięły babki:D

Gość kjjsds
Nie,nie wypada,z tylu liceum z przodu muzeum,ale jak ci nie przeszkadza co ludzie gadaja,nos co chcesz

Gość no właśnie- już
no tak, bo po 30 to juz takie muzem, że strach do ludzi wychodzić

Gość gwergwregrweg
No właśnie ciągle zastanawiam się czy słusznie zrezygnowałam z zakupu fajnych szortów. Zrobione były jak spódniczka ledwie za tyłek a pod spodem spodenki. Śliczne, zgrabne. Ale chyba głupio bym w nich wyglądała (36 lat) niezłej figury.

Gość kjjsds
Nastolatka juz nie jestes,chyba masz problemy z przemijaniem,pytanie brzmialo czy wypada odpowiedz brzmi NIE,ale jak kto sie ubiera to juz jego sprawa,wiadomo ze ludzie gadaja...

Gość fszxcvb
dlaczego tak szufladkowac co wypada mlodziezy co 30 ,ludzie 30 to nie to co dawniej ! ja np wygladam gora na 25 lat, jak ide z malym gdzies, to wygladam czasem nie jak mama ale jak siostra , ubieram sie normlanie w to co jest w sklepach, nie lubie jakos tak na sile elagancko, nie postarzam sie, ubieram sie modnie, i godnie, tez nosze legginsy,ale do tego cos dlugiego, krotkie kiecki, do kryjacych rajtek, kozaki, uwielbiam modne ubrania, tuniki, teraz os zlote np cwieki na sweterkach, bizuterie, a nigdy nie wygladam smiesznie kurcze 30 lat ? co wy no, to zajebisty wiek dla laski

Gość marne prowoooo
wszystko wypada ale z umiarem

Gość hahahahahahaa
Czym ty się przejmujesz ,ubieraj się tak Ci pasuje. A że masz ładną figurę to tym bardziej nie masz się czego wstydzić !

Gość fszxcvb
a i znam 1 latki co wygladaja na 30, znam 30 co wygladaja jak nastki, 30 co wygladaja na 40 , zalezy to od typu urody itp, nie ma co na sile sie postarzac ale i odmladzac,

Gość aikkia
Ja jestem po 30stce i ubieram się modnie, młodzieżowo, ale z gracją... Kojarzysz serial "Rodzinka.pl" ? Ubieram się mniej więcej tak jak główna bohaterka, matka 3dzieci - Natalia Boska :D ona jest starsza od nas, a czasami dowali taką mini, że głowa mała :D

Gość a mi szkoda
wg mnie jak 30-tka ubiera się "młodzieżowo" to powinna dużą uwagę przykładać do jakości ubrań; byle jakie bawełniane szmatki na nastolatce wyglądają ok, na dorosłej kobiecie - już nie; nawet, jak babka jest zgrabna, zadbana, itd.

Gość ujhujhn
ja tez jestem po 30tce i nosze leginnsy i do tego dlugie , luzne swetry/bluzy. jezeli masz figure do tego to pewnie. kto powiedzial ze leginsy sa tylko dla mlodziezy????????????????? ja bym nie ubrala juz miniowki i bluzki ktora sie konczy zaraz pod biustem ale jak kto chce

Gość w ubraniach to nie wiek się
liczy tylko kilogramy :) Masz nienaganną figurę, zakładaj co ci się żywnie podoba. Jesteś hipopotamem to i jak masz 15 lat ubieraj sie inaczej :)

a czemu nie? jak dobrze się z tym czujesz (chociaż niekoniecznie, bo taki temat założyłaś) mam 33 lata(chociaż na tyle nie wyglądam, dają mi 25) i nie ubieram się jak niektóre dziewczyny w moim wieku, sorry, ale niektore kolezanki wygladaja jak moje ciotki:D, lubie wygode i luz o kazdej porze roku

Gość rada dziewczyny po przejsciach
głupie pytanie, kazdy ubiera sie jak lubi i jak mu sie podoba, znam babki po 40 ubierajace się mlodziezowo, ale to juz mnie troche smieszy, bo to takie odmaldzanie się na sile